Selam kizlar basligi ihmal ettigim icin cok özür hepinizden :/ bayadir tatildi is falan derken giremedim yaklasik iki aydir istedigimi yiyip ictigim ve sporada ara verdigim halde(ara derken sol dizimde agri var bu nedenle agirlik calismiyorum ama hergun bi saat yuruyorum) sadece bir kilo aldim ama hicbi sekilde gevseme yok :) acikcasi sitede gelisimini benim kadar iyi belli eden bir baslik goremedim cok guzel zayiflayan arkadaslarimiz var ancak benim icin cilt guzelligi(selulitsiz catlaksiz varissiz) ve sıkılık kilomdan cok daha onemli oldugu icin bikinili fotolarimi paylastimki basari sadece zayiflamak degildi benim icin sagligim cok cok önemli bu nedenle kizlar hep aynada kendinizi gözlemleyin ve her gördügünüz zayif insaninda vücudunun guzel oldugunu sanip kendinize eziyet etmeyin sunu diyebilirmki yazin cesme ayayorgi koyunda mukemmel fizikli kizlarin bile hepsi arkasini döndügünde sarkik popo ve selulitle doluydu! Yedigimiz hersey cilt guzelligimizi bile cok etkiliyor o yuzden vucudunuzu dinleyin saglikli kalin hanimlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fotoğraflarla 75 günlük diyet spor selülit başarı hikayem toplanın kızlar :)))
- Konu Sahibi anhelikas
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Selam kizlar basligi ihmal ettigim icin cok özür hepinizden :/ bayadir tatildi is falan derken giremedim yaklasik iki aydir istedigimi yiyip ictigim ve sporada ara verdigim halde(ara derken sol dizimde agri var bu nedenle agirlik calismiyorum ama hergun bi saat yuruyorum) sadece bir kilo aldim ama hicbi sekilde gevseme yok :) acikcasi sitede gelisimini benim kadar iyi belli eden bir baslik goremedim cok guzel zayiflayan arkadaslarimiz var ancak benim icin cilt guzelligi(selulitsiz catlaksiz varissiz) ve sıkılık kilomdan cok daha onemli oldugu icin bikinili fotolarimi paylastimki basari sadece zayiflamak degildi benim icin sagligim cok cok önemli bu nedenle kizlar hep aynada kendinizi gözlemleyin ve her gördügünüz zayif insaninda vücudunun guzel oldugunu sanip kendinize eziyet etmeyin sunu diyebilirmki yazin cesme ayayorgi koyunda mukemmel fizikli kizlarin bile hepsi arkasini döndügünde sarkik popo ve selulitle doluydu! Yedigimiz hersey cilt guzelligimizi bile cok etkiliyor o yuzden vucudunuzu dinleyin saglikli kalin hanimlar
Acikcasi basarini takdir ediyorum bende ayni senin gibi baslamistim 38 bedenede inmistim ama koruyamadim malesef su an 62 kiloyum yanliz gevseme selulit yok o bakimdan iyi 65 oldugumda bile vucudum kilolu görünmedi gecen haftadan beri seyir döneminde tekrardan basladim ama bayramdan dolayi tatlilar filan biraz duraklatmis olabilir bir oynama yok sporsuz zaten günüm gecmiyor kardiyo calisiyorum önce kilo verip en azindan düzene 2 hafta kendimi ayarlayip sonra bölgesel calismayi planliyorum ins eski bedenime dönerim cünkü 38 beden olmak cok güzel bir duyguymus bunu anladim :) bu sefer daha cok koruyabilmek istiyorum ilham kaynagim sensin Sakin bu halini bozma !!!
Sağol canım bayanlara güç vermek için ekledim zaten fotolarımı kendinizi sevin kimse için yapmadım kendim için yapıyorum herşeyi şuanda protein agırlıklı bir beslenme uyguluyorum haftaya tekrar başlıyorum agırlık çalışmaya ve sürekli fotolarımı atıcam paylaşımlarda bulunucam hep beraber çok daha sağlıklı ve güzel olacağız inşallah :)
öncelikle azminiz ve motivasyonunuz takdire şayan tebrikler herşeyi anladım kilo verdiniz sıkılaştınız varis yok harika bi vücut ama şu çatlaklarla başa çıkmanın bi yolu yok mu sizin de öncelikliğinizin kilo vermekten daha ziyade güzel bi vücuda sahip olmak olduğunu sanıyorum benim çatlak sorunum var bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler mutlu günlerSağol canım bayanlara güç vermek için ekledim zaten fotolarımı kendinizi sevin kimse için yapmadım kendim için yapıyorum herşeyi şuanda protein agırlıklı bir beslenme uyguluyorum haftaya tekrar başlıyorum agırlık çalışmaya ve sürekli fotolarımı atıcam paylaşımlarda bulunucam hep beraber çok daha sağlıklı ve güzel olacağız inşallah :)
- 6 Ocak 2013
- 906
- 578
- 358
Canım çatlaklarla ilgili tam bir çare bulunabilmiş değil ama ben azaltmayı başardım diyebilirim..Neler mi yaptım öncelikle sporda sıkılaşmaya yönelik hareketlere yoğunluk verdim çünkü kilo verince çatlakda oluyor malum bunun dışında her duşta kabak lifi kesesi kullandım yoğun bi şekilde çıkıncada çatlak olan bölgelere oksizinc adlı çinko içerikli bir krem kullanıyorum derinin esnekliğini arttırmak için vede sürekli kilo alıp vermemek lazım çatlağın en büyük nedeni düzensiz kilo alıp vermeler bendeki çatlaklar beyaz renkli kırmızı çatlağım hiç olmadı onlarla ilgili ne yapılır hiç bilgim yok açıkçası.öncelikle azminiz ve motivasyonunuz takdire şayan tebrikler herşeyi anladım kilo verdiniz sıkılaştınız varis yok harika bi vücut ama şu çatlaklarla başa çıkmanın bi yolu yok mu sizin de öncelikliğinizin kilo vermekten daha ziyade güzel bi vücuda sahip olmak olduğunu sanıyorum benim çatlak sorunum var bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler mutlu günler
Büyük cesaret ya nasıl koydunuz resimlerinizi yüzünüzde belli
Fotograflarda yüzüm belli değil olsa bile sadece kıyafetli fotografla değişimi ne kadar belirgin görebilirdinizki? Amacım bayanlara yardımcı olmak ayrıca kadınlar kulübü çok saygın ve tüm bayanların paylaşımlarından yararlandığı çok kaliteli bir site bu nedenle bir çekincem olmadı.
dikkate alıp geri dönüt vediğiniz için çok teşekkür ederim benim çatlaklarım da beyaz renkli ve ince doğum çatlağı gibi değil çok şükür ama rahatsız edici geliyor bana tamamen yok olamayacağını kabul ettim fakat fark edilebilirliğini en aza indirmek için en etkili yöntemi bulmaya çalışıyorum sitede bubnla ilgili çok fazla öneri ve reçete var fakat hepsini deneme yoluyla uygulamaya zamanım yok anlayamadığım mankenlerin oyuncuların doğum yapan sanatçıların hiç mi çatlağı yok nasıl kamufle ediyorlar acaba?Canım çatlaklarla ilgili tam bir çare bulunabilmiş değil ama ben azaltmayı başardım diyebilirim..Neler mi yaptım öncelikle sporda sıkılaşmaya yönelik hareketlere yoğunluk verdim çünkü kilo verince çatlakda oluyor malum bunun dışında her duşta kabak lifi kesesi kullandım yoğun bi şekilde çıkıncada çatlak olan bölgelere oksizinc adlı çinko içerikli bir krem kullanıyorum derinin esnekliğini arttırmak için vede sürekli kilo alıp vermemek lazım çatlağın en büyük nedeni düzensiz kilo alıp vermeler bendeki çatlaklar beyaz renkli kırmızı çatlağım hiç olmadı onlarla ilgili ne yapılır hiç bilgim yok açıkçası.
dikkate alıp geri dönüt vediğiniz için çok teşekkür ederim benim çatlaklarım da beyaz renkli ve ince doğum çatlağı gibi değil çok şükür ama rahatsız edici geliyor bana tamamen yok olamayacağını kabul ettim fakat fark edilebilirliğini en aza indirmek için en etkili yöntemi bulmaya çalışıyorum sitede bubnla ilgili çok fazla öneri ve reçete var fakat hepsini deneme yoluyla uygulamaya zamanım yok anlayamadığım mankenlerin oyuncuların doğum yapan sanatçıların hiç mi çatlağı yok nasıl kamufle ediyorlar acaba?
En etkili yöntemin ne olduğunu söylüyorum..Ne kremi kullanıyorsan ne yapıyorsan SÜREKLİLİK şart! En pahalı kremi kullansanda düzenli kullanmalısınki bir fayda göresin. Ben pahalı bir krem kullanmadım ama kullandığım kremi düzenli kullandım ve bunun yanında bol su yeşil çay ve yediğim içtiğim şeyler düzenli egzersiz beni kısa sürede bu sonuca ulastırdı kısacası ne yaparsan yap düzenli olsun sonucu görene kadar pes etme!
- 25 Ağustos 2009
- 753
- 32
- 318
En etkili yöntemin ne olduğunu söylüyorum..Ne kremi kullanıyorsan ne yapıyorsan SÜREKLİLİK şart! En pahalı kremi kullansanda düzenli kullanmalısınki bir fayda göresin. Ben pahalı bir krem kullanmadım ama kullandığım kremi düzenli kullandım ve bunun yanında bol su yeşil çay ve yediğim içtiğim şeyler düzenli egzersiz beni kısa sürede bu sonuca ulastırdı kısacası ne yaparsan yap düzenli olsun sonucu görene kadar pes etme!
peki bacak için ne çalıştın mesela, kalça ve bacak inceltip şekillendrmek için?
pilates koşu hızlı tempoda yürüyüş ve ebru şallının kalça bacak için yaptıgı selülitsavar hareketlerini düzenli yaptımEn etkili yöntemin ne olduğunu söylüyorum..Ne kremi kullanıyorsan ne yapıyorsan SÜREKLİLİK şart! En pahalı kremi kullansanda düzenli kullanmalısınki bir fayda göresin. Ben pahalı bir krem kullanmadım ama kullandığım kremi düzenli kullandım ve bunun yanında bol su yeşil çay ve yediğim içtiğim şeyler düzenli egzersiz beni kısa sürede bu sonuca ulastırdı kısacası ne yaparsan yap düzenli olsun sonucu görene kadar pes etme!
- 25 Ağustos 2009
- 753
- 32
- 318
pilates koşu hızlı tempoda yürüyüş ve ebru şallının kalça bacak için yaptıgı selülitsavar hareketlerini düzenli yaptım
selülitsavar dvdsi var bende, bu mudur?
selülitsavar dvdsi var bende, bu mudur?
Aynen dvd deki hareketlerin bir kısmını sabah programında yapıyor ebru şallı bende onları yaptım düzenli olarak ve gram selülit kalmamıştı tabiki düzenli beslenerek sigara ve alkol olmadan :)
- 25 Ağustos 2009
- 753
- 32
- 318
bunları evde mi yaptın cnaım sen? salona mı gittinAynen dvd deki hareketlerin bir kısmını sabah programında yapıyor ebru şallı bende onları yaptım düzenli olarak ve gram selülit kalmamıştı tabiki düzenli beslenerek sigara ve alkol olmadan :)
Salona zaten gidiyorum haftanın üç gününde ama gitmediğim iki gündede evde pilates yaptım ekrandan izleyerekbunları evde mi yaptın cnaım sen? salona mı gittin
anladım disiplin şart ne olursa olsun çok tşk ederim çok sağ olun:)