Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fotoğraflarla 75 günlük diyet spor selülit başarı hikayem toplanın kızlar :)))
- Konu Sahibi anhelikas
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ahh guzelim sen hic okumamissin yorumlari sanirim neyse aciklayim sana oncelikle selulit kremi degil yosun sabunu ve kabak lifi kullandim bide spordan once selulit yagi var akzerin onu surup strecle sardim oyle yaptim sporutebrik ederim çok iyi zayıflamışsın. bu dediğin selülüt kremi nedir acaba. birde yürüdüğün gün kardiyo çalıştınmı. yoksa birgün yürüyüş bir gün kardiyomu yaptın.
ve en önemlisi sigarayı nasıl bıraktın. sigara selülitmi yapıyor. şimdiden teşekkürler
Sigaraya gelince ben zaten iki yil olmustu baslayali ve birakmak istydum biraktim herhangi bisey kuanmadim
Cardio ile yuruyus ayni sey canim cardio un icinde bisiklet kosu yuruyus yuzmek kisacasi yag yakmani saglayacak en onemli egzersiz grubu cardiodur sana kolay gelsin canim azimli ol kendini sev ben kimse icin yapmadim sevgilimde yok :) insan kendi icin yapmali oncelikle
Tebrik ederim sizi çok güzel sonuç almışsınız, benim takıntılı olduğum nokta göğüsler. O bölgede küçülme veya sarkma meydana geldi mi acaba?
Goguslerimiz yag dokusu agirlikli oldugu icin kilo verince luculmeleri kacinilmaz fotolara bakarsan anlarsin zaten ama sarkma olmadi spor sayesinde yani goguslerim kuculucek diyede balik etli kalamazdim :)
- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
Öncelikle sporsuz bir diyeti aklinizdan bile gecirmeyin derim. Daha önceleri spor yapan biriydim ancak su iki senedir kendimi
Elimde olmayan nedenlerden salmistim ve tam 61.5 kiloya ciktim. Sigara iciyordum selulitlerim artmisti ve mart ayinda spora baslamama ragmen bir kg dahi verememistim nisana kadar ve anladimki diyet yapmam hemde cok sıkı bi diyet gerekiyordu hemen arastrmaya koyuldum dukan diyetiyle tanistim ve burdaki arkadaslarin yazilarini okudum hemen kitabini aldim aliverisimi yaptim ve basladim gercekten istekli ve kafanizda bitirmeniz gerekiyor.ben eski halime dönmek istiyordum ilk is sigarayi biraktim ve 26 martta diyete basladim bir ay gayet sıkı dukan yaptim ancak yogun spor yaptigim icin vucudumun gucsuz kaldigini hissetmeye basladim ve doktora gittim ek vitaminler aldim ve de diyete kendi yasam tarzima uyan eklemeler yaptim. Mesela kuruyemisleri ekledim badem kuru kayisi hurma incir ceviz hepsinden azar azar ara ögunlerde tuketmeye basladim hem tok kaldim hemde cok dinc hissettim insanin vucudunu tanimasi ve ona gore besinleri tuketmesinden yanayim. Cikolata seker karbonhidrat tuz yag akliniza gelecek market urunlerinin hepsini cikardim hayatimdan haftada birgun kacamaklarim oldu onun disinda sporu eksik etmedim bol bol cardiyo yaptim agirlik pilates yaptim fotolarda farkedildigi uzere ciddi skilasma yasadim boyum 161 53 kilo hic az degil ancak skilastgim icin 8.5 kilodan daha fazla kilo vermis gibi gorunuyorum :) selulit icinde yesil cay bol su tuzu kestim kati yag yok bol protein sebze yedim kabal lifi ve yosun sabunuyla her dusta keseledim ve selulit yagi almistm aktardan spordan once bacagima surup streclw sariyordum dustada iyice keselenip sonrasinda sicak soguk sok uyguladim vucuduma daha ne diyim kizlar bu kadar kisa surede sifir selulit yani darisi basiniza :)
Bu arada camasirli fotogflarim icin kusura bakmayin ama en iyi sekilde gormenizi istedim sonuclari arkadaslar :) bu arada bol bol mekik ve karina yonelik calismalar yaptim suan bolgesel iki kilom kaldi onlarida eritip biraz karin kaslarini belirginlestireyim diyorum :)
Bence kesinlikle kiloya degil gorunuse bakmali arkadaslar spor yapmadan zayif bir vucut kupkuru duruyor ama sikilasarak hem cok fit ve saglikli hemde incecik gorunuyorsunuz mesela normalde benim boyunda biri 48-49 kg ile ancak 34 bedene girebilirken ben suan bile girebiliyorum bunuda sıkı yaptigim spora borcluyum neredeyse hic catlagimda olmadi sadece gogusler bir beden kculdu o kadar olur :) üsenmeyjn kizlar ben iki bucuk ayda yaptysam sizde yaparsiniz :)
tebrik ederim canım göbek bariz birşekilde ortaa erimiş resmen bravoooooo
Kızlar uzun uzun anlatmayacağım direk sorularınızı alabilirim :)
Yaaaa cok harika olmussun o kadar kiskandimki kalktim ben de fotografimi cektim umarim ben de 1 2 ay sonra senin gibi farki gozlerinle gorebilirimmm
öncelikle sporsuz bir diyeti aklinizdan bile gecirmeyin derim. Daha önceleri spor yapan biriydim ancak su iki senedir kendimi
elimde olmayan nedenlerden salmistim ve tam 61.5 kiloya ciktim. Sigara iciyordum selulitlerim artmisti ve mart ayinda spora baslamama ragmen bir kg dahi verememistim nisana kadar ve anladimki diyet yapmam hemde cok sıkı bi diyet gerekiyordu hemen arastrmaya koyuldum dukan diyetiyle tanistim ve burdaki arkadaslarin yazilarini okudum hemen kitabini aldim aliverisimi yaptim ve basladim gercekten istekli ve kafanizda bitirmeniz gerekiyor.ben eski halime dönmek istiyordum ilk is sigarayi biraktim ve 26 martta diyete basladim bir ay gayet sıkı dukan yaptim ancak yogun spor yaptigim icin vucudumun gucsuz kaldigini hissetmeye basladim ve doktora gittim ek vitaminler aldim ve de diyete kendi yasam tarzima uyan eklemeler yaptim. Mesela kuruyemisleri ekledim badem kuru kayisi hurma incir ceviz hepsinden azar azar ara ögunlerde tuketmeye basladim hem tok kaldim hemde cok dinc hissettim insanin vucudunu tanimasi ve ona gore besinleri tuketmesinden yanayim. Cikolata seker karbonhidrat tuz yag akliniza gelecek market urunlerinin hepsini cikardim hayatimdan haftada birgun kacamaklarim oldu onun disinda sporu eksik etmedim bol bol cardiyo yaptim agirlik pilates yaptim fotolarda farkedildigi uzere ciddi skilasma yasadim boyum 161 53 kilo hic az degil ancak skilastgim icin 8.5 kilodan daha fazla kilo vermis gibi gorunuyorum :) selulit icinde yesil cay bol su tuzu kestim kati yag yok bol protein sebze yedim kabal lifi ve yosun sabunuyla her dusta keseledim ve selulit yagi almistm aktardan spordan once bacagima surup streclw sariyordum dustada iyice keselenip sonrasinda sicak soguk sok uyguladim vucuduma daha ne diyim kizlar bu kadar kisa surede sifir selulit yani darisi basiniza :)
harika ya darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına
Bu arada camasirli fotogflarim icin kusura bakmayin ama en iyi sekilde gormenizi istedim sonuclari arkadaslar :) bu arada bol bol mekik ve karina yonelik calismalar yaptim suan bolgesel iki kilom kaldi onlarida eritip biraz karin kaslarini belirginlestireyim diyorum :)
valla süper olmuşun, bende plates yapıyorum, gerçekten fayda gördüm bende. insan sıkılaşınca kendine bi güveni geliyor, daha zayıf görünüyor. herkese sağlıklı günler.
Bende 0dan basliycak olan bir dukanciyim :/ basa dönmek cok sIkIci ama yapcak bisiy yok bu arkadasimizin resimlerini hic unutmadim tam bir motive destegi gercekten ins bende istedigim kiloya ulasirim tekrar.Düzensiz beslenme gercekten spor yapsanizda vucut seklinizi bozuyor ve bonus olarakta selulitler geliyor
- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 34
Bende 0dan basliycak olan bir dukanciyim :/ basa dönmek cok sIkIci ama yapcak bisiy yok bu arkadasimizin resimlerini hic unutmadim tam bir motive destegi gercekten ins bende istedigim kiloya ulasirim tekrar.Düzensiz beslenme gercekten spor yapsanizda vucut seklinizi bozuyor ve bonus olarakta selulitler geliyor
bende yarin basliycam dukanla insallah bakalim neler olacak kac kilon fazlan var boyun kac ?
bende yarin basliycam dukanla insallah bakalim neler olacak kac kilon fazlan var boyun kac ?
Boyum 1.64 64 kiloyum su anda dukana göre 53 olmam gerekliymis Ama Dukan yaparkende en fazla 56ya düsmüstüm .Neyse Yarin bende basliyorum her ne kadar bugünde kendimi baslamis gibi görsemde pazartesi baslangic benim icin. Senin boyun kac ve kac kiloysun ideal kilon kac olmali?
- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 34
Boyum 1.64 64 kiloyum su anda dukana göre 53 olmam gerekliymis Ama Dukan yaparkende en fazla 56ya düsmüstüm .Neyse Yarin bende basliyorum her ne kadar bugünde kendimi baslamis gibi görsemde pazartesi baslangic benim icin. Senin boyun kac ve kac kiloysun ideal kilon kac olmali?
benim boy 1.61 sanirim kilo 71 dukannin sayfasinda hesaplattirdim 60 diyor hiccc hosuma gitmedi acikcasi söyle hedefim 53 kilo yani 34/36 beden giymek istiyorum SIKi bir vücüdüm olsun selülitsiz....ebru sallininki gibi bir karin 56 ya kadar dusmussun devam etmedigin icinmi geri aldin
Son düzenleme:
benim boy 1.61 sanirim kilo 71 dukannin sayfasinda hesaplattirdim 60 diyor hiccc hosuma gitmedi acikcasi söyle hedefim 53 kilo yani 34/36 beden giymek istiyorum SIKi bir vücüdüm olsun selülitsiz....ebru sallininki gibi bir karin
Cok fazla iste canim asla vazgecme olmiycak bisiy degil :) Yanliz sporsuz olmuyor haberin olsun hergün spor sart hatta su an fazla olan kilolarin icin kardio calismasi yapman gerekli ..