• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraflarla 75 günlük diyet spor selülit başarı hikayem toplanın kızlar :)))

Tabiki basaricaksin ama acele etmeden psikolojini ve sagligini bozmadan kendine ödüller ve hedefler koyarak basaricaksin canim

aynen canım sabredicem. ben şimdi spora başladım daha önceden pilates ve spor salonu geçmişim var ama kesik kesik. şimdi jillan michaels yapıyorum her sabah akşamda ebru şallı dvd yapmaya başladım sence fazla mı yoksa normal mi bi sıkıntı çıkmasını istemiyorum sonradan. ne yapmamı önerirsin

aynen canım sabredicem. ben şimdi spora başladım daha önceden pilates ve spor salonu geçmişim var ama kesik kesik. şimdi jillan michaels yapıyorum her sabah akşamda ebru şallı dvd yapmaya başladım sence fazla mı yoksa normal mi bi sıkıntı çıkmasını istemiyorum sonradan. ne yapmamı önerirsin[/
Saglam spor yaptigin zaman en önemli sey beslenme oluyor protein agirlikli az karbo ve yag iceren bir diyetle gücünüde kaybetmezsin yaptigin sporlar gayet iyi cardio kalori yaktirir pilateste guzel skilastirir böyle devam

Bölgesel kilo vermek diye birsey yok arkadasim yapacagin bol cardio calismak ve ic bacak sikilastirma hareketlerini cok yaparak o bolgenin daha ince görünmesini saglayabilirsin.

onu demek istemiştim :) yani hangi hareketleri yapabilirim?

bir plates çemberini diz arasına koyup sıkmayı biliyorum ama onunda faydası oluyor mu bilmiyorum

onu demek istemiştim :) yani hangi hareketleri yapabilirim?

bir plates çemberini diz arasına koyup sıkmayı biliyorum ama onunda faydası oluyor mu bilmiyorum

Ben ebru sallinin pilates bacak hareketlerini yapiyordum netten o videolara bakabilirsin squat hareketi ve ayak bilegine agirliklar baglayarak acma kapama hareketleri yapabilirsin yatay pozisyonda

Herkese merhaba kilo veren bayanlar olarak basarimiz devam etsin insallah spora tam gaz devam yeni fotolar gelicek :)

Bende yapıyorum ama yavaş bir ilerleme var :(

Dinlenmelere de dikkat ederek yapıyorum ama artırmam lazım galiba kardiyoyu
sana vereceğim en büyük tavsiye zamanın varsa haftada ıkı üç gün acık havada tempolu yürümek ve koşmak birde olabildiğince dışarda yemek yememeye çalış çünkü dışarıdaki her yemekte aşırı tuz yağ ve un bulunur evde yap dışarıda yemek zorundaysan sebzesiz bir öğün olmasın ve beyaz olan ekmek makarna pirinç hepsini unut :56:

sana vereceğim en büyük tavsiye zamanın varsa haftada ıkı üç gün acık havada tempolu yürümek ve koşmak birde olabildiğince dışarda yemek yememeye çalış çünkü dışarıdaki her yemekte aşırı tuz yağ ve un bulunur evde yap dışarıda yemek zorundaysan sebzesiz bir öğün olmasın ve beyaz olan ekmek makarna pirinç hepsini unut :56:

Kapalı alanda çok verim alamadım galiba açık havayı deneyeceğim artık :49:

Fast food yemiyorum aylardır. Son zamanda da kaloriyi düşürdüm . Arada dayanamayıp tatlı yiyordum,ekmeği 1-2 dilimle tutuyordum

Ama artık hepsini bıraktım. Başka yolu yok :50:

Kardiyodan sonra vücut ağırlığımla hareketler de yapıyorum ama .

Pilatesi de ekleyeceğim artık.

Belki beslenmeyi tutturursam istediğim gibi olur :) :21:

Zamanın varsa buraya uğrayıp bilgilendirsen karşılıklı konuşarak motive olmayı çok isterim :) :10:

Elimden geldigince yardimci olmak isterim tabiki gecen seneki metamorfozdan sonra kis aylarinda bir donem surekli disarida yedim ve tatli sevmedigim halde nedense tatliya dadandim ve sporu azaltmistim uzun surede tartilmadim en fazla ne kadar olabilirimki diye tartiya bi ciktim gozlerime inanamadim bes kilo almistm hemen harekete gectim tabi ama bu defa zor bi diyet yapmadim cunku spor ve saglikli beslenme benim yasam bicimim olmaliydi artik yoksa surekli kilo almak kacinilmaz bir durumdu ve disarda yemeyi azalttim tekrar ve spordan sonra sadece protein iciyorum birazda meyve ve son birsey eklicem sakin ac kalma! o zaman hem daha fazla yiyorsun hem kalorili seylere saldirir oluyorsun cantamda surekli kuru uzum ceviz badem bulunduruyorum acligi kesiyor suyuda cok iciyorum

Elimden geldigince yardimci olmak isterim tabiki gecen seneki metamorfozdan sonra kis aylarinda bir donem surekli disarida yedim ve tatli sevmedigim halde nedense tatliya dadandim ve sporu azaltmistim uzun surede tartilmadim en fazla ne kadar olabilirimki diye tartiya bi ciktim gozlerime inanamadim bes kilo almistm hemen harekete gectim tabi ama bu defa zor bi diyet yapmadim cunku spor ve saglikli beslenme benim yasam bicimim olmaliydi artik yoksa surekli kilo almak kacinilmaz bir durumdu ve disarda yemeyi azalttim tekrar ve spordan sonra sadece protein iciyorum birazda meyve ve son birsey eklicem sakin ac kalma! o zaman hem daha fazla yiyorsun hem kalorili seylere saldirir oluyorsun cantamda surekli kuru uzum ceviz badem bulunduruyorum acligi kesiyor suyuda cok iciyorum

Karatay beslenmesini yapıyorum ben fikrin var mı o konuda?

Protein tozu mu içiyorsun kendin mi hazırlıyorsun evde sütle falan ?

Valla canim karatay falan butun uzmanlari hepsini dinledim halada dinlerim Canan hanim iclerinde en mantikli konusanidir ama ben artik kendi hayat tarzima uygun bir beslenme benimsedim ve dogrularimi deneyerek buldum mesela gecen sene cok yagsiz ve karbonhidratsiz beslendgim icin agirlik calistigim halde kas yogunlugumu arttiramamistm ama bu sene sadece dikkat ederek yavasca kilo verdim ve kaslandigim icin vucudum cok daha formda gorunuyor hatta suanki halimi bi fotosunu atayim sana

Valla canim karatay falan butun uzmanlari hepsini dinledim halada dinlerim Canan hanim iclerinde en mantikli konusanidir ama ben artik kendi hayat tarzima uygun bir beslenme benimsedim ve dogrularimi deneyerek buldum mesela gecen sene cok yagsiz ve karbonhidratsiz beslendgim icin agirlik calistigim halde kas yogunlugumu arttiramamistm ama bu sene sadece dikkat ederek yavasca kilo verdim ve kaslandigim icin vucudum cok daha formda gorunuyor hatta suanki halimi bi fotosunu atayim sana

Bende yeterli karbonhidrat alıyor muyum bilmiyorum.

Karatay kitabını ikinci okuyuşum bu. İlk okuduğumda mutfağa girmesi yasak besinlerin listesi vardı ya ona bakıp şok geçirmiştim :53: Bütün yediklerim o listedeydi . Ben bunu yapamam o kadar da değil dedim. Gene sağlıklı beslendim ama istediğimi de spor yapmak şartıyla yiyordum.

Bir baktım ki gelişme falan yok.Sadece kilo almıyordum .

Sonra hepsini kesince fayda gördüm. Diyetisyenlere saygım var tabi ki ama Canan Hanım sonuçta prof. doktor. Bir şey diyorsa kulak vermek lazım.

Fotoğraf süper olur :)

Back