• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraflarla 75 günlük diyet spor selülit başarı hikayem toplanın kızlar :)))

Kendini nasıl motive ettin birde sporu akşamı sabahmı yaptın
Canim ben zaten sagligina cok dikkat eden biriydim her zaman ancak diyorum ya kendimi birakmistim en buyuk motivasyonum spordu cunku sporu gercekten severek yapiyorum mesela salondaki bayanlar yirmi dk yuruyup bi derse girip cikip gidiyorlar ama ben en az kirk dk cardiyo varsa pilates yoksa karin dersimi var salonda elli dk ona giriyorum ders bitincede mutlaka agirlik programimi uygulayip iki saat yogun sporla gunu tamamliyorum size tavsiyem cardiyo programinizi surekli degistirin neden cunku vucut bi sure sonra bu tempoya alisiyo ve kilo vermede yasadigim durmalari bu sekilde astim. Kirk dk ayni hizda yururdum sadece ama diger ay on dk yuruyup bes dk kosu tekrar on dk yuruyus tekrar kosu yani interval yag yakimi yaptim. Mesela bazi donemler sporu arttirdim salona gitmedigim gun mutlaka en az bir saat yururum. Birde kalca ve bacak sıkılaştirma hareketlerini ekstradan yaptim ve tabi en onemlisi beslenme asla ac kalmadim.

Canım benım spor salonuna gitme gibi bir şansım yok maalesef küçük bir çoçuğum var bakacak kimse yok :( evde birşeyler yapmaya çalışıyorum her aksam bır saat yürüyüş yapsam günde ıkı kez pilates yapsam olur heralde 3 da değilde 6 ay da olsun:)

Bak benim ablam hamilelik kilolarini alti ayda yavas yavas verdi dedigin gibi gunde iki defa yurudu sabah aksam ve pilates yapti suan cok iyi durumda catlaksiz zayif dusmeden verdi kilolarini herkesin benim kadar zamani olmayabilir haklisin herkes kendi yasamina gore ayarlamali benim imkanim vardi zamanim vardi iyi degerlendirdim yoksa bu kadar kisa surede boyle toparlanmak hic kolay degil yani

Benim cok şükür doğum kilolarım kalmadı ama sıkılaşmam şart şuan 55.5 kiloyum sadece senın gibi sıkılaşmam gerek.. Artık senın resımlere baka baka motive olurum inşallah

merhaba
öncelikle tebrik ediyorum çok iyi iş çıkarmışsınız :130:
pilatesi salonda mı yaptınız? ben de başlamayı planlıyorum daha önce hiç yapmadım. ebru şallı videolarını indirdim ama çok uzun onlar 1-2 saat arası. sizin öneriniz var mı bununla ilgili?

Son düzenleme:
merhaba
öncelikle tebrik ediyorum çok iyi iş çıkarmışsınız :130:
pilatesi salonda mı yaptınız? ben de başlamayı planlıyorum daha önce hiç yapmadım. ebru şallı videolarını indirdim ama çok uzun onlar 1-2 saat arası. sizin öneriniz var mı bununla ilgili?

Tesekkurler canim oncelikle :) pilatesi ebru sallinin ebruli programinda hergun yaptigi hareketler var ordan yaptim gunluk bisey uygulamadim yani ve sadece bir ay haftada uc gun yaptim o uzun olan dvd ler kür seklinde mesela süper karin selulit savar gibi dvdleri var onlari 21 gün ara vermeden uygulayin diyor ebru salli ben onlara ihtiyac duymadim cünkü salonada gittigim icin gerek duymadim ve pilateside evde yaptim ama yine soyluyorum diyet olmazsa olmaz.

Tesekkurler canim oncelikle :) pilatesi ebru sallinin ebruli programinda hergun yaptigi hareketler var ordan yaptim gunluk bisey uygulamadim yani ve sadece bir ay haftada uc gun yaptim o uzun olan dvd ler kür seklinde mesela süper karin selulit savar gibi dvdleri var onlari 21 gün ara vermeden uygulayin diyor ebru salli ben onlara ihtiyac duymadim cünkü salonada gittigim icin gerek duymadim ve pilateside evde yaptim ama yine soyluyorum diyet olmazsa olmaz.

teşekkür ederim :24:

valla bravo inanilmaz sikilasmissiniz. kafada halletmeden olmuyor zaten bu isler.bende gercekten sikilasmak istiyorum.boyum 174 kilom 64 ama sizin ilk haliniz gibi duruyorum.siki bir spor ve diyetle 55 e falan dusersem sitedigim goruntuye kavusacagim.ama kafamda halledemiyorum malesef.onca 2 dogumunda kilolarini verdim surda birkac kiloyu veremiyorum :(

valla bravo inanilmaz sikilasmissiniz. kafada halletmeden olmuyor zaten bu isler.bende gercekten sikilasmak istiyorum.boyum 174 kilom 64 ama sizin ilk haliniz gibi duruyorum.siki bir spor ve diyetle 55 e falan dusersem sitedigim goruntuye kavusacagim.ama kafamda halledemiyorum malesef.onca 2 dogumunda kilolarini verdim surda birkac kiloyu veremiyorum :(

Canin sana sunu soyleyebilirim diyetde asla listem olmadi ama yememen gerekenleri cok iyi biliyordum markete light urunleri almanin disinda hic ugramadim diyebilirim yogurdumu kendim mayaladim light sutle acikinca badem findik ceviz kuru kayisi hurma yedim yagsiz yogurt yedim yagsiz yemek yapmak zor oldugu icin konserve aldim bolca boylece pismis olarak yagsiz tukettim mesela yesil fasulye salatayla yemek icin yagsiz ton baligi meksika fasulyesi yesil cayi normalde de cok sevdigim icin hep ictim yaninda bir avuc kuruyemisle spora gelince salona gidemiyorsan hatta disari cikamiyorum diyorsan youtubeda cardio videolari var ac yirmi dk ısın sonra ebru sallinin hergun yaptirdigi pilatesi yap internetten bi saatini bile almaz masallah boyunda uzunmus kesinlikle harika bi vucuda kavusursun canim hep bunu hayal et :)

Canin sana sunu soyleyebilirim diyetde asla listem olmadi ama yememen gerekenleri cok iyi biliyordum markete light urunleri almanin disinda hic ugramadim diyebilirim yogurdumu kendim mayaladim light sutle acikinca badem findik ceviz kuru kayisi hurma yedim yagsiz yogurt yedim yagsiz yemek yapmak zor oldugu icin konserve aldim bolca boylece pismis olarak yagsiz tukettim mesela yesil fasulye salatayla yemek icin yagsiz ton baligi meksika fasulyesi yesil cayi normalde de cok sevdigim icin hep ictim yaninda bir avuc kuruyemisle spora gelince salona gidemiyorsan hatta disari cikamiyorum diyorsan youtubeda cardio videolari var ac yirmi dk ısın sonra ebru sallinin hergun yaptirdigi pilatesi yap internetten bi saatini bile almaz masallah boyunda uzunmus kesinlikle harika bi vucuda kavusursun canim hep bunu hayal et :)

dogumlardan sonra inanilmaz bir motivasyon oluyor bende.aldikalrimin hepsini vermeden asla kacamak yapmiyorum spor desen o bicim.kisa zamanda eski halime donuyorum hatta spor yaptigim icin daha inceliyorum..ama yavas yavas sporu cikariyorum hayatimdan ve resmen vucudum saliyor kendini.hamilelik oncesi kilomdayim 2 senedir genelde ayni yerlerde seyrediyorum.ama ben daha fazla verip incelmek istiyorum.pilates butun aletlerim ebru sallinin butun dvd leri leslile,jillian falan butun videolar mevcut ama hayatimi duzenekoymadan yapamiyorum iste.eylul gibi baslayacagim insallah.pilatesi zaten yapmam lazim omurga egriligim basladi yine ve pilates yapmam lazim onun icin yoksa cekilmez agrilar oluyor.[/I]

Cok guzel anlatmissin ama bak canim ben kacamaklara ragmen bu kadar kisa surede bu hale geldim kacamaklar olmasa mayis ayinda coktan son halimde olurdum ama boylesi daha iyi hic stres yasamadim ve saglam yaptigim spora guvendim hep mesela ornek vereyim sana iki buyuk bira bi tabak fistik ve otuz tane cigkofte :) daha diyetin basinda ikinci haftasinda iki saat icinde hepsini yedim bunlarin artik sen anla yani sporun ne buyuk nimet oldugunu :) ve tabi midem kuculmemisti o zamanlar kacamaklar gitgide kuculmeye basladi mesela haftada iki ogun kisir ve makarna yedim cunku karbonhidrat oldugu icin bunlar hic korkmadim ama cikolata bikac defa disinda seker biskuvi falan o tarz seylere asla girmedim zaten sevmemde neyse sen bide benden daha dayaniklisin sporu eksik etme saglam cardio yapman sart en az elli dk yurudum ben salona gittgimde onun disinda son bir aydir haftada iki gun acikhavada 10 km yuruyorum ve yan yaglar vede bacak incelmesini son bir ayda ciddi yasadim kisacasi hareket sart hemde cok hareket :)

Kızlar uzun uzun anlatmayacağım direk sorularınızı alabilirim :)

Öncelikle seni canı gönülden tebrik ederim anhelikas çok güzel olmuşsun :46::46: Sporun faydası gerçekten azımsanamaz dukan diyetini ben de geçen yaz denemiştim ancak okuldu vs derken devamını getiremedim. Gerçekten çok kısa süre de çok etkili olan bir diyet ama bilinçsiz yapmak ya da yaparken uymamak bütün her şeyi mahvedebiliyor. Ben kışın sadece sporla 60 kilodan 57 kiloya düşmüştüm ama bırakınca tekrar 60'ı gördüm. Şimdi yazın tekrardan spora başlamayı ve bu sefer isveç diyetini denemeyi düşünüyorum darısı başıma diyorum :124:

Öncelikle seni canı gönülden tebrik ederim anhelikas çok güzel olmuşsun :46::46: Sporun faydası gerçekten azımsanamaz dukan diyetini ben de geçen yaz denemiştim ancak okuldu vs derken devamını getiremedim. Gerçekten çok kısa süre de çok etkili olan bir diyet ama bilinçsiz yapmak ya da yaparken uymamak bütün her şeyi mahvedebiliyor. Ben kışın sadece sporla 60 kilodan 57 kiloya düşmüştüm ama bırakınca tekrar 60'ı gördüm. Şimdi yazın tekrardan spora başlamayı ve bu sefer isveç diyetini denemeyi düşünüyorum darısı başıma diyorum :124:

Papatyacim sunu acikliga kavusturalim hemen ben dukana basladim ama hic tam yapmadim o acidan dukan diyetine baslayacaklari yanlis yonlendirmek istemem cunku yukarida yazdigim kacamaklari okuduysan anlamissindir neden yapamadigimi dukan asla kacamak kabul etmiyor!! benim bu diyetten ogrendigim en buyuk sey yagsiz yemekti (gunde bi yemek kasigi zeytinyagi sadece)vede ilk ay hic meyve de dahil sekerli hicbisey yemedim ama sonra zayif dustum baktim olmuyo kendi diyetimi yapmaya basladim kuruyemis ve kuru meyveleri ekledim boylece daha dengeli kilo vermeye basladim cunku dusunsene dukana gore dokuz kiloyu mayis 16 da vermis olacaktim ama bu kadar iyi gorunurmuydum asla tabiki cunku cok spor ve eksik beslenme kas kaybina neden olacakti yada halsiz dusecektim zaten dukanda diyor agir spordan uzak durun yuruyusu tavsiye ediyor cunku cok ski bi diyet dukan sanada tavsiyem canim belli bi diete bagli kalma kendi yasam tarzina ve svdigin seylere yonelik yap diyetini hem sklmazsin hem daha iyi sonuc alirsin.

Öncelikle sporsuz bir diyeti aklinizdan bile gecirmeyin derim. Daha önceleri spor yapan biriydim ancak su iki senedir kendimi
Elimde olmayan nedenlerden salmistim ve tam 61.5 kiloya ciktim. Sigara iciyordum selulitlerim artmisti ve mart ayinda spora baslamama ragmen bir kg dahi verememistim nisana kadar ve anladimki diyet yapmam hemde cok sıkı bi diyet gerekiyordu hemen arastrmaya koyuldum dukan diyetiyle tanistim ve burdaki arkadaslarin yazilarini okudum hemen kitabini aldim aliverisimi yaptim ve basladim gercekten istekli ve kafanizda bitirmeniz gerekiyor.ben eski halime dönmek istiyordum ilk is sigarayi biraktim ve 26 martta diyete basladim bir ay gayet sıkı dukan yaptim ancak yogun spor yaptigim icin vucudumun gucsuz kaldigini hissetmeye basladim ve doktora gittim ek vitaminler aldim ve de diyete kendi yasam tarzima uyan eklemeler yaptim. Mesela kuruyemisleri ekledim badem kuru kayisi hurma incir ceviz hepsinden azar azar ara ögunlerde tuketmeye basladim hem tok kaldim hemde cok dinc hissettim insanin vucudunu tanimasi ve ona gore besinleri tuketmesinden yanayim. Cikolata seker karbonhidrat tuz yag akliniza gelecek market urunlerinin hepsini cikardim hayatimdan haftada birgun kacamaklarim oldu onun disinda sporu eksik etmedim bol bol cardiyo yaptim agirlik pilates yaptim fotolarda farkedildigi uzere ciddi skilasma yasadim boyum 161 53 kilo hic az degil ancak skilastgim icin 8.5 kilodan daha fazla kilo vermis gibi gorunuyorum :) selulit icinde yesil cay bol su tuzu kestim kati yag yok bol protein sebze yedim kabal lifi ve yosun sabunuyla her dusta keseledim ve selulit yagi almistm aktardan spordan once bacagima surup streclw sariyordum dustada iyice keselenip sonrasinda sicak soguk sok uyguladim vucuduma daha ne diyim kizlar bu kadar kisa surede sifir selulit yani darisi basiniza :)
Bugün diyete başladım bakalım neler olucak 28 eylüle kadar zayıflamam gerekıyor ve tahmını 14-15 kılo vermem gerekıyor. Ayrıca sendeki selilütler hiçbirşey diyebilirimm :( başım selilütlerimle felaket dertte umarım kurtulabılırım. resimleri gorunce daha bir ilham geldi :8:

cok iyi bi basarı cnm gercekten sıkılasmssn baya günde kaç öğün beslendin ?

Beslenme duzenim su sekildeydi; sabah kalkar kalkmaz su icerim ben bir ceviz bir incir ve iki kuru kayisiyla basliyorum güne daha sonra kahvaltida yagsiz beyaz peynir istedigim kadar yaninda bol salatalik domates biber az zeytnyagi ile iki adet haslanmis yumurta (birinin sarisini cikariyorum) üc dilim bugday ekmegiyle yedikten sonra aradan uc saat gectikten sonra avuc icini gecmicek sekilde badem ve findik yaninda bir tane hurma yesil cayla bunlari yiyorum ogle yemeginde varsa zeytinyagli fasulye veya yagsiz ton baligi yagsiz salatayla daha sonra spora gitmeye yakin alti gibi ananas dilimi yaninda hurma bes tane badem bikac findik bunlari yesil cayla yiyip spora gidiyorum aksam on gibi spordan dönünce cok az yag ile yagsiz tavuk bi tabak ve yaninda cacik veya ayran yada bir kase yogurt tabi yagsiz iste beslenmem bu sekilde oldu ama son bir aydir evde yapilan yemeklerden yemeye basladim ve haftada iki gün makarna bulgur gibi karbonhidratlari yiyorum vede disarida kahvalti ettigimde peyniri yagli olarak ve cok yedigim icin artik spor dönüsü yemiyorum pek belki bi kase yagsiz yogurt veya ayran iste boyle kizlar yavas yavas normal yemek duzenine dönüyorum ama aniden degil cunku geri almamak lazim kilolari :) zaten vermek istedigim üc kilo daha var temmuz sonuna kadar onlarida verip tam istedigim forma kavusucam insallah darisi basiniza :)

Back