• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraflarla 75 günlük diyet spor selülit başarı hikayem toplanın kızlar :)))

ayyy süper sonuç.. çook özendim ama ben =) çok gaza geldim şu an, gitsin kilocuklarr=) şu an 66yım. 59 olmak istiyorum, son 7 kilo.

Sizi oncelikle tebril ederim
Bende 163 boyunda 57 kiloda bir kizim ama sizin ilk resminizden minnacik daha zayifim bacaklarim cok kalin ve hic memnun degilim.
En cokta bacaklaimin incelmesini istiyorum suan bende diyetteyim
1 haftada 3 kilo bile veriyorum cok hizli kilo veriyorum spor +diyet yapinca ama bacaklarimin da incelmesini istiyorum

Sizi oncelikle tebril ederim
Bende 163 boyunda 57 kiloda bir kizim ama sizin ilk resminizden minnacik daha zayifim bacaklarim cok kalin ve hic memnun degilim.
En cokta bacaklaimin incelmesini istiyorum suan bende diyetteyim
1 haftada 3 kilo bile veriyorum cok hizli kilo veriyorum spor +diyet yapinca ama bacaklarimin da incelmesini istiyorum
Bacaklari inceltmenin tek yolu tempolu yürüyüş canim ve de sklasmak icin agirlik calistim sürekli kolay gelsin sanada :)

Bacaklari inceltmenin tek yolu tempolu yürüyüş canim ve de sklasmak icin agirlik calistim sürekli kolay gelsin sanada :)

Peki canim cok tesekkur ederim denicem insallah bende senin gibi olurum yani cok istiyorum helede su bacaklardan kurtulmayi..
Pilatesin falanda katkisi olur mu?
Bol bol kardiyo yapip agirlik cali en iyisi sanirisam ?
Bir arada bisiklette bacak inceltiyor diyo duymustum ama bilmiyorum

Sana programimi anlatayim ilk ay zaten normal spor programimi yaptim yuruyus agirlikli vede karin derslerine girdim surekli haftada uc gun kirk dk seklinde daha sonraki ay pilatesi ekledim programa cunku pilates hic kolay degil hamligi atmadan ustumden yapamazdin bende bel fitigi var neyse bu ay basladim skliasmaya ve ebru sallinin gosterdigi arka bacak ve popo hareketlerini yaptim surekli inanilmaz ise yaradi squat hareketini yaptim en cok ise yarayan ve en zoru bu harekettir sporda 3.ayimda programa haftada iki gun sabah yuruyuslerini ekledim ve en son giden yer olan bel bolgesindeki yaglari eritmek icin hiit cardiyo yaptim yani kosu+yuruyus bacak ve kalca cok skliasti kisacasi cardio programimi her ay degistrdim Suan artik sirt kol ve bacak esit calisiyorum son bikac kilo kaldi insallah onlarda gidecek oyle bi saat sporla olacak is degil canim fotolardan anlamissindir cok kisa surede bunu basardim gercekten zaman ayirip sporu seviceksin insallah istedgn gibi gider hersey

Sana programimi anlatayim ilk ay zaten normal spor programimi yaptim yuruyus agirlikli vede karin derslerine girdim surekli haftada uc gun kirk dk seklinde daha sonraki ay pilatesi ekledim programa cunku pilates hic kolay degil hamligi atmadan ustumden yapamazdin bende bel fitigi var neyse bu ay basladim skliasmaya ve ebru sallinin gosterdigi arka bacak ve popo hareketlerini yaptim surekli inanilmaz ise yaradi squat hareketini yaptim en cok ise yarayan ve en zoru bu harekettir sporda 3.ayimda programa haftada iki gun sabah yuruyuslerini ekledim ve en son giden yer olan bel bolgesindeki yaglari eritmek icin hiit cardiyo yaptim yani kosu+yuruyus bacak ve kalca cok skliasti kisacasi cardio programimi her ay degistrdim Suan artik sirt kol ve bacak esit calisiyorum son bikac kilo kaldi insallah onlarda gidecek oyle bi saat sporla olacak is degil canim fotolardan anlamissindir cok kisa surede bunu basardim gercekten zaman ayirip sporu seviceksin insallah istedgn gibi gider hersey

Ay canim cok sagol dedigin gibi 1 saatte bir haftada olucak is degil sabretmem lazim.Sende insallah o son birkac kilonuda verirsin canim.gerci masallah muhtesem gorunuyorsunda :))
Program icinde tesekkur ettim

Telefondan baglaninca fotograflar acilmiyor evet.

Yorumlari okudum tebrik ederim oncelikle : )

Ben 166 boyunda 57 kiloyum. Gecen sene evlendigimde 54 idim daha sonra 52 ye dustum ondan sonra ise aldikca aldim.

Benim sorunum kalca ve basenler ve selulit tabii ki : )

Kendimi bildim bileli loplop basenlere sahibim :1: Kalcalarda yok degil.

Fakat belim zayif. Eh bu durumda pantolon bulmakta hayli zorlaniyordum.

Ben artik tesetturluyum bu yuzden uygun bir spor salonu bulmam hayli zor.

Yuruyus ve saglikli beslenme ile selulitlerden kurtulabilirmiyiz? Ve basenlerde ki fazlaliklardan?

Ozel kremlee sampuanlar aldim dediniz sanirim?

Telefondan baglaninca fotograflar acilmiyor evet.

Yorumlari okudum tebrik ederim oncelikle : )

Ben 166 boyunda 57 kiloyum. Gecen sene evlendigimde 54 idim daha sonra 52 ye dustum ondan sonra ise aldikca aldim.

Benim sorunum kalca ve basenler ve selulit tabii ki : )

Kendimi bildim bileli loplop basenlere sahibim :1: Kalcalarda yok degil.

Fakat belim zayif. Eh bu durumda pantolon bulmakta hayli zorlaniyordum.

Ben artik tesetturluyum bu yuzden uygun bir spor salonu bulmam hayli zor.

Yuruyus ve saglikli beslenme ile selulitlerden kurtulabilirmiyiz? Ve basenlerde ki fazlaliklardan?

Ozel kremlee sampuanlar aldim dediniz sanirim?
Canim cok spor ve yagsiz beslendim bol su yesil cay abur cubur yok kabak lifi ve yosun sabunu kullaniyorum her banyoda bugday ekmegi disinda pilav makarna patates benzeri hicbisey yemedim boyle olunca da kisa zamanda iyi bir sonuc elde ettim. Ugrasman lazim canim gercekten emek vermen ve bunu devam ettirmen lazim kolay gelsin simdiden :)

İlk halinin görünce ahanda aynı ben dedim sonra boyunu kilonu okuyunca gerçekten aynı olduğunu gördüm.
Benim derdim iç bacak :37: selülitlerimin çoğu orda kalçamdakiler çok sorun değil zaten kimse görmüyor onları :1:
spor yapmam gerektiğinin farkındayım ama şuan spor salonuna gidemiyorum evde de olmuyor bea. Birkaç gün gaza gelip yapıyorum sonra salıyorum gitsin. Abur cuburu ben de hayatımdan çıkardım 2 kilo verdim sadece neredeyse 1 yıldır. Pilavdan da vazgeçemiyorum :27: yani bedavadan güzelleşeyim istiyorum :37:

tebrik ederim seni :34:

Alt bacağında da incelme var. Acaba bunun için özel hareketler mi uyguladın, yoksa normal sporunu yaptın ve orada da incelme mi oldu?

Alt bacağında da incelme var. Acaba bunun için özel hareketler mi uyguladın, yoksa normal sporunu yaptın ve orada da incelme mi oldu?
Alt bacagin arka kismi lop lop olur bilirsin cok yuruyus yapip agirlik calistim vede esneme hareketlerinide aksatmadim ki kaslarin uzamasini sagliyor ve daha ince gorunuyor boylece

aslında demek istediğim spor sabahmı daha etkili akşammı:16:

Sabahlari yaptigin zaman metabolizmayi direk hizlandirarak gune baslamis oluyorsun bu nedenle sabah her zaman iyidir ama benim fikrim surekli spor programini degistirerek git mesela her ay farkli calis en iyi faydayi o zaman gorursun diye dusunuyorum

Sabahlari yaptigin zaman metabolizmayi direk hizlandirarak gune baslamis oluyorsun bu nedenle sabah her zaman iyidir ama benim fikrim surekli spor programini degistirerek git mesela her ay farkli calis en iyi faydayi o zaman gorursun diye dusunuyorum

teşekkür ediyorum ayrıca çok iyi görünüyorsun :34:

Back