Sporu ne zamanki kilo vermek icin degil gercekten saglikli kalmak icin yaptign zaman zaten saglikli beslenmede hayat tarzin oluyor ben mesela kotu beslendigim zaman kendimi kotu hissediyorum enerjim bile dusuyor insanlara inanamiyorum hergun tatli yiyip bu kadar hastaliklar kol gezerken yuzlerce kilolara cikmalari buna izin vermeleri resmen intihar gibi cok laf edenler olur uc gunluk dunya ye ne olacak ye bisey olmaz boyle laflara inanma hayatta hersey yemek yemek degil zaten vucudunu seven insan her zaman agzina giren lokmaya dikkat eder
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fotoğraflarla 75 günlük diyet spor selülit başarı hikayem toplanın kızlar :)))
- Konu Sahibi anhelikas
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sporu ne zamanki kilo vermek icin degil gercekten saglikli kalmak icin yaptign zaman zaten saglikli beslenmede hayat tarzin oluyor ben mesela kotu beslendigim zaman kendimi kotu hissediyorum enerjim bile dusuyor insanlara inanamiyorum hergun tatli yiyip bu kadar hastaliklar kol gezerken yuzlerce kilolara cikmalari buna izin vermeleri resmen intihar gibi cok laf edenler olur uc gunluk dunya ye ne olacak ye bisey olmaz boyle laflara inanma hayatta hersey yemek yemek degil zaten vucudunu seven insan her zaman agzina giren lokmaya dikkat eder
Geçen gün şunu farkettim zaten. Tatlı yiyorum lokma bitiyor ve tadı ağzımda fazla kalmıyor. Hazı kısa sürüyor. Kalorileriyle baş başa kalıyorum :18:
Ama sağlıklı bir vücut,mide insana çok daha fazla haz veriyor ve bu hep sürüyor.
Kimse kusura bakmasında 3 günlük dünya aman boşver diyip habire tıkınan insanlar da ömür boyu kilolu oluyor yada buraya gelip " 2 hafta sürem var 20 kilo zayıflamam lazım" "1 haftada bir beden incelmem lazım kızlar .s " tarzında cümleler kuruyorlar. Canım sen 3 günlük diye yersen 2 hafta 3 hafta da manken gibi olmayı bekleme yani.
Tabi ki burada birbirimizden yardım alıyoruz ama mantıklı bir şekilde yardım istemek daha faydalı
Son düzenleme:
Yüzde yüz katiliyorum canim sana heleki her imkanin oldugu bu devirde bir insan kendine bakmiyorsa kendisine saygisi yok demektir bana gore beni seven boyle sevsin diyen insanlar var aynada yuz kiloluk kendini nasil seviyorlar acaba merak ediyorum ben kendimi begenmedikten sonra baskasi begenmis onemi yok o yuzden kaliteli ve guzel bir yasam icin iyi beslenme ve spor vazgecilmezdir benim icin
Yüzde yüz katiliyorum canim sana heleki her imkanin oldugu bu devirde bir insan kendine bakmiyorsa kendisine saygisi yok demektir bana gore beni seven boyle sevsin diyen insanlar var aynada yuz kiloluk kendini nasil seviyorlar acaba merak ediyorum ben kendimi begenmedikten sonra baskasi begenmis onemi yok o yuzden kaliteli ve guzel bir yasam icin iyi beslenme ve spor vazgecilmezdir benim icin
Anhelikas merhaba canım :) Ben de bir yıldır spor yapıyorum arada bir hafta aralarım oldu iki üç kez, ama hiç bırakmadım :) Ben de senin gibi inceldim biraz. Ama diyete çok dikkat etmediğin için bu süreçte sadece 3 kilo verdim ve istediğim kadar da zayıflayamadım. Ama spor yapmayı seviyorum :)
Benim sporlarım şöyle oldu. Önce geçen sene yazın haftada 4 gün bir saat koşu bandında yürüyüş-koşu dönüşümlü yaptım. Sonra okul açılınca biraz evde devam ettim, 3-4 ay evde haftanın 4 günü 40 dakikalık kardiolar yaptım videolardan. Sonra spor salonuna yazıldım ve oraya da 3 ay filan gittim, orada da toplamda bir buçuk saat süren, 50 dakikası kardio olan kalanı da mat egzersizleri olan bir programım vardı yine haftanın 4 günü. Daha sonra son bir aydır da evde her gün jillian yaptım güzel de sonuç aldım.
Şimdi canım sana bir şey sormak istiyorum. Bundan sonra tamamen yağ yakmaya ve zayıflamaya yönelmek istiyorum. Beslenmeme dikkat edeceğim ve evde sağlıklı şeylerle besleneceğim. Ama spor olarak ne yapmalıyım sence? Kardioya ağırlık vermem gerek sanırım, tabi ki ağırlık egzersizlerimi ihmal etmeyeceğim ama bana kardio olarak nasıl bir şey önerirsin? Haftada kaç gün önerirsin? Şunu söylemeliyim ki eliptik bisiklet, koşu bandı, normal bisiklet gibi aletlerim yok evde ve yüzme imkanım da yok... Yani sadece evde veya dışarda yapabilirim.
Şimdiden çok teşekkür ederim canım, seni de ayrıca kocaman tebrik ediyorum :))
Kızlar uzun uzun anlatmayacağım direk sorularınızı alabilirim :)
süper:) iyiymiş tebrikler
Esracim mesajini dikkatli bir sekilde okudum oncelikle bu kadar kardiyoyu ben bile yapmadim nasil kilo veremedin sanirim yediklerine hic dikkat etmemissin :) disarida yedigin herseyde un sos ve fazlasiyla yag bulunur mumkun oldugu kadar disardan yememeye calis canim spor konusuna gelirsek evde yapiyorsan ve aletlerin yoksa sana onerecegim kardiyo yine dvd videolar olacaktir insanity ve p90x programini duydunmu bilmiyorum ama tam sana gore cunku fazlasiyla kardiyo yaptigin icin kondusyonun suan iyi durumdadir bu programla cok hizli yag yakabilirsin ve incelmek istiyorsan mutlaka esneme ve pilates hareketlerini calisman lazim kardiyo iyi yag yaktirir ancak kas kutleni arttirmaz eger insanity tarzi yorucu programlar agir gelir dersen yine disarda bi saatlik kardiyolara devam edebilirsin nabzini hic dusurmeden hemen pilates hareketlerine devam edersen cok daha hizli incelirsin yag yakimini maksimum tutmak istiyorsan spor sirasinda fazla dinlenmeden programini bitirmeni tavsiye ederim canim saglikla kal :)
Esracim mesajini dikkatli bir sekilde okudum oncelikle bu kadar kardiyoyu ben bile yapmadim nasil kilo veremedin sanirim yediklerine hic dikkat etmemissin :) disarida yedigin herseyde un sos ve fazlasiyla yag bulunur mumkun oldugu kadar disardan yememeye calis canim spor konusuna gelirsek evde yapiyorsan ve aletlerin yoksa sana onerecegim kardiyo yine dvd videolar olacaktir insanity ve p90x programini duydunmu bilmiyorum ama tam sana gore cunku fazlasiyla kardiyo yaptigin icin kondusyonun suan iyi durumdadir bu programla cok hizli yag yakabilirsin ve incelmek istiyorsan mutlaka esneme ve pilates hareketlerini calisman lazim kardiyo iyi yag yaktirir ancak kas kutleni arttirmaz eger insanity tarzi yorucu programlar agir gelir dersen yine disarda bi saatlik kardiyolara devam edebilirsin nabzini hic dusurmeden hemen pilates hareketlerine devam edersen cok daha hizli incelirsin yag yakimini maksimum tutmak istiyorsan spor sirasinda fazla dinlenmeden programini bitirmeni tavsiye ederim canim saglikla kal :)
Canım genel olarak sağlıklı beslenmeye çalıştım ama arada çok kaçamaklarım oldu o yüzden toplamda sadece 3 kilo gitti :) Dediğin yöntemlerle devam edeceğim canım, insanity ve p90x i biliyorum ama o kadar ağır bir tempoyla da çalışmak istemiyorum aslında. Jillian da ağır ama onlar bir tık daha ağır jilliandan. Sanırım jilliandan devam ederim değiştire değiştire, arada da dışarda koşuya-yürüyüşe çıkarım. Esnemeleri her spordan sonra muhakkak yapıyorum sporun en sevdiğim tarafı o, jilliana başladığımdan beri boyum bir buçuk cm uzadı esnemeler sayesinde :) Bir yıldır bırakmadım sporu, umarım bundan sonra da hiç bırakmam :) Aynı şeyi senin için de diliyorum :)
Son düzenleme:
Sagol canim iyi dileklerin icin dedigim gibi sana verecegim en buyuk öneri nabzini yuksek tut daima hareketler arasi fazla dinlenme cardio sonrasi hemen agirliga veya pilatese gec boylece yag yakimin hep devam eder ve kaslarin daha sikilasir ben suan sadece 25 dk kardiyo yapiyorum sporda ama interval seklinde kisa surede nabzim yukseliyor ve hemn sonrasinda yaptigim hicbi hareket aralarinda bos durmuyorum ya esneme calisiyorum yada agirlik ve spordan yarim saat once sade bi filtre kahve yada yesil cay oneririm metabolizmayi cok iyi hizlandirir tatli ihtiyacinida kuru meyveleri ara ogunlerde tuketerek gider recel yada ufak bi cikolata bile yeme bir ay aradaki farki goruceksin saglikla kal canim :)Canım genel olarak sağlıklı beslenmeye çalıştım ama arada çok kaçamaklarım oldu o yüzden toplamda sadece 3 kilo gitti :) Dediğin yöntemlerle devam edeceğim canım, insanity ve p90x i biliyorum ama o kadar ağır bir tempoyla da çalışmak istemiyorum aslında. Jillian da ağır ama onlar bir tık daha ağır jilliandan. Sanırım jilliandan devam ederim değiştire değiştire, arada da dışarda koşuya-yürüyüşe çıkarım. Esnemeleri her spordan sonra muhakkak yapıyorum sporun en sevdiğim tarafı o, jilliana başladığımdan beri boyum bir buçuk cm uzadı esnemeler sayesinde :) Bir yıldır bırakmadım sporu, umarım bundan sonra da hiç bırakmam :) Aynı şeyi senin için de diliyorum :)