Fotoğraf

O sevgiden anliyor olsaydi size hadi eyvallah cekmez sizi ikna etmek anlamak ve sevmek icin ugrasirdi..

guvenmek istedim sanki biraz belkide gordu beni begendi niyeti cidddi diye kandim

Ben cidden inanmistim kac yasinda insan neden yalan soylesn belkide beni begenmisdir benle ciddi dusunmistr diye cok yakindn yasadm gordm bicok kiside belkide bende aynisi gorcem diye cok ciddiye benzoydu ama foto isteyene kadardi

youtubedan tanisip cocugu olani mutlu olani faln duydum bende acba beniide mi biri sevdi diye inandm bi an

Bu bakış açısıyla bu olmasa başkasına kanarsınız siz, aman dikkat.

Bu düşüncelerle bırakın sanalı reel bile tehlikeli sizin için.

Niyetin ciddi olması o kadar kolay bir şey mi?

İnsanlar evlilik kısmına gelene kadar ne badireler atlatıyorlar biliyor musunuz?

Onu da geçtim, asıl ağır sorumluluk ve olası sıkıntıların evlilikten sonra başlama ihtimalinin fazlalığını?

Evlilik bir son değil, başlangıçtır.

Bunu nihai amaç yapıp "biri beni beğendi, sevdi, ciddi düşündü" diye bu kadar yükselmeyin.

Bilinçli insanlar arasında Youtubedan tanışanla aile vasıtasıyla tanışan arasında fark yoktur.

Ama dikkatli, sağlıklı oranda şüpheci, sağlıksız oranda hayalci olmayan insanlar için geçerli bu.

Sizin evlilik zaafınızı fark eden ahlak yoksunu erkekler hiç zahmete girmeden aklınıza girebilirler.

Onların sayısının namuslu adamlara oranla ne kadar fazla olduğunu düşünürsek...

Siz evlilik ve abartılı sevgi, ilgi beklentinizi törpülemeden erkeklere yaklaşmayın.

Aa demekki sevgi boydan fotoğraflarımızda gizliymiş. Bunca ilişki sevgisizlikten biterken o adam neden çıkıp bunu açıklamadı!?

Bu bakış açısıyla bu olmasa başkasına kanarsınız siz, aman dikkat.

Bu düşüncelerle bırakın sanalı reel bile tehlikeli sizin için.

Niyetin ciddi olması o kadar kolay bir şey mi?

İnsanlar evlilik kısmına gelene kadar ne badireler atlatıyorlar biliyor musunuz?

Onu da geçtim, asıl ağır sorumluluk ve olası sıkıntıların evlilikten sonra başlama ihtimalinin fazlalığını?

Evlilik bir son değil, başlangıçtır.

Bunu nihai amaç yapıp "biri beni beğendi, sevdi, ciddi düşündü" diye bu kadar yükselmeyin.

Bilinçli insanlar arasında Youtubedan tanışanla aile vasıtasıyla tanışan arasında fark yoktur.

Ama dikkatli, sağlıklı oranda şüpheci, sağlıksız oranda hayalci olmayan insanlar için geçerli bu.

Sizin evlilik zaafınızı fark eden ahlak yoksunu erkekler hiç zahmete girmeden aklınıza girebilirler.

Onların sayısının namuslu adamlara oranla ne kadar fazla olduğunu düşünürsek...

Siz evlilik ve abartılı sevgi, ilgi beklentinizi törpülemeden erkeklere yaklaşmayın.
ben zaten evliligin ne kadar ciddi bir olay oldugunun farkindayim. Bu yüzden lay lay lom yerine ciddi bir iliski istemistim. Ama bunun reelden bile çok zor oldugu gunumizde sanaldan gercekten olmuyormus oluyorsada cok nadir. Ben cok hizli dusundim bunu ona hissetirdim belki gonul eglendrmekti amaci ve ben bunu hissetrdgm icin bana bu sekilde yaklasmaya calisti basaramayinca son hamlesini yapti bana yine olmadi. Yukselmek degil amacim sadece mutlu olmak istemistim. Ama bunun daha zamni oldugunu farkettim. Bir yerde Allah yazdi kaderimi. Beklemem gerek ama birazdaha dikkat ederek ve olgun davranarak yapmam lazım. Annemi ve Babmi üzmeyecek sekilde. bu bana ders oldu. Beni de benim gibi sevecek dah dogru sekilde uzatmadan kandirmadan bu yola girecek biri bulacak. sanirim sabir ederk bidaha bu hatayi tekrar etmemem lazim benimde..

"Ben cidden inanmistim kac yasinda insan neden yalan soylesn belkide beni begenmisdir benle ciddi dusunmistr diye cok yakindn yasadm gordm bicok kiside belkide bende aynisi gorcem diye cok ciddiye benzoydu ama foto isteyene kadardi

canım sakın yanlış anlama, seni beğenmemiştir yalan söylüyordur gibi bişi ima etmedim, aklıma gelmedi bile.
evet çok güzel dedin "neden yalan söylesin". günümüzde insanlar sebepsiz bile yalan söylüyor. herkesi kendin gibi sanma sonra çok incinirsin. buradaki bdv konularına bir göz at istersen, neredeyse 10 kadının 8i kandırılıyor.

canım sakın yanlış anlama, seni beğenmemiştir yalan söylüyordur gibi bişi ima etmedim, aklıma gelmedi bile.
evet çok güzel dedin "neden yalan söylesin". günümüzde insanlar sebepsiz bile yalan söylüyor. herkesi kendin gibi sanma sonra çok incinirsin. buradaki bdv konularına bir göz at istersen, neredeyse 10 kadının 8i kandırılıyor.
yok estagfirullah siz oyle dusundunuz diye bile dusunmedim valla. Ben bir an umitlenmistim sadece. Ben de o kananlardan birisi olacaktim. Ben kendimi biliyorum eger yapsaydim dediklerini cok pisman olcaktim. Belki geri dönüşü olmayan yollar olcakti. Ben sadece onun ilk basta yalan soyleme ihtimali olmayacgni dusundum en sonki tepkisine kadar ama gunumiz.teknoloji sartlri yoldan sapmis geri zihniyetli karsi cinsler yuzunden yolda yuruyemez olduk. Erkek yapar kiza da herturlu laf soylenir olur Turkiyemde. Bende olmasndan korktm geri cektm kendmi :KK43:

Canım bu konunun ilk sayfasındaki melek1907_93 kim acaba ben bakdım hiç yorumunuda göremedim senin ikinci üyeliğin falan olabilirmi:KK20: Bide sanıyorum yanlış bişey yapıyorum demişsin hayırdır:KK57:

Canım bu konunun ilk sayfasındaki melek1907_93 kim acaba ben bakdım hiç yorumunuda göremedim senin ikinci üyeliğin falan olabilirmi:KK20: Bide sanıyorum yanlış bişey yapıyorum demişsin hayırdır:KK57:
yok uyelik adimi bu sekilde yaptim 2.uyelgim yok ilk kez uyeyim buraya ben. Yalan soylemiyorum yani neden boyle dediniz ki bana her yorumdakide benim sadece nickmi degistrmek istedim o kadar yani. yanlis biseyden kastim ailemin yuzunu kizartck bisey yapmam ordan sanal ortamdan boylesine sacma bi olaya kendmi atip inanmam oldu

yok uyelik adimi bu sekilde yaptim 2.uyelgim yok ilk kez uyeyim buraya ben. Yalan soylemiyorum yani neden boyle dediniz ki bana her yorumdakide benim sadece nickmi degistrmek istedim o kadar yani. yanlis biseyden kastim ailemin yuzunu kizartck bisey yapmam ordan sanal ortamdan boylesine sacma bi olaya kendmi atip inanmam oldu
Değiştirdiğini bilemezdimki birden dikkatimi çekdi sormadan öncede bütün konuyu okudum o isme rastlamadım okadar çok varki böyle dalga geçen paranoyak olduk artık pek güven yok yeni üyelere :KK43: Konunuda okudum bu arada resmini yollamamakla en iyisini yapmışsın o resmin üzerinde oynana bilir mazallah.

Değiştirdiğini bilemezdimki birden dikkatimi çekdi sormadan öncede bütün konuyu okudum o isme rastlamadım okadar çok varki böyle dalga geçen paranoyak olduk artık pek güven yok yeni üyelere :KK43: Konunuda okudum bu arada resmini yollamamakla en iyisini yapmışsın o resmin üzerinde oynana bilir mazallah.
haklisniz malesef bu tur insanlar malesef amacsizca hareket ettiginden sizde ne bileceksniz degistirmis mi kafa mi buluyor diye malesef bu artik kotu amacli kulanilir bir halde icler acisi :KK43: kesinlikle o kadar kolay ki fotografla oynamk 5 dk icinde nerlere gider belki de o fotograf benim yanlisim sanal ortamda boyle birseye kalkmakti :KK43:

23 yaşındayim.Beni cok begendigni evlenmek amacli konustgunu soyledi. 2 ay sonra turkiye gelecem dedi. Bos geyikle isim olmaz dedi. Sonra boydan foto istedi atmadim. Sevgiye inanmiyosan banada biturlu guvenmiyorsun gule gule dedi.

Kesın evlenır senle,hemen bı gelınlıkcıye gıt gelınlık gıy ve fotografını yolla 2 ay sonra damat yanına gelsın:):):):)

X