Fotoğraf

İnternette tanıştığın kişinin sevgiside sanal olur canım. Sosyal medya ve e-mail hesaplarını kapattığında ona bir daha ulaşamzsın. Fotoğraf atmamakla iyi yapmışsın, uzak dur yüz verme bir daha... Sana yanında olacak, göz göze bakacağın biri gerek.

güvenle alakalı bişey bu ne kadar süredir konuşuyorsunuz buluşmayı düşünüyor musunuz düşünüyorsanız resim niye atmıyor olabilrde düşüncesi kötü niyetlide olabilr bunu bizim bilmemize imkan yokki.bunu en iyi siz analiz edebilrsiniz.

Adama bak boydan foto istemiş Allahtan arkalı önlü vesikalık 3 adet fotograf çektir gel dememiş sanki devlet dairesine işe alıyor.Sakın sakın netten konuştuğun birine resmini gönderme sonrasında hiç ummadığın yerde karşına çıkar başın ağrır.Sanalda olan herşey adı üstünde sanalda kalır.İstisnai durumlarda olabilir.

Lütfen bana yardim eder misiniz? Birile tanistim nette turkiyede degil biraz konustk benim boydan fotomu istedi sonra yok deyince bana sevgiden bahsetme deyip gule gule dedi sizce ne yapmaliyim. konusmak istiyorum ama korkuyorum ya niyeto bozuksa diye
Şaka mısın sen ? Adamın niyeti ortada :KK66:

boydan fotoğrafını istemesi bana çok saçma gelmedi.
eğer siz tanışmak ve ciddi bir ilişki için tanışıyorsanız ve uzaksanız seni merak etmesi bana abes gelmedi.
kaldı ki milletin face de boy boy fotolarını bırak yatak odaları bile ortada. yani çokta korkulacak bişey olacağını sanmıyorum.
ama asıl sorun olan sen yok deyince sana güle güle demesi.
bu kadar ruhsuz ve foto yok diyince güle güle diyen adamı niye hala düşünüyorsun ki? bu adam yarın öbür gün birşeye yine yok olmaz desen veya ne bilim yok desen demekki sana güle güle dicek.
orada yapması gereken seni güzel bir dille ikna etmekti.

Lütfen bana yardim eder misiniz? Birile tanistim nette turkiyede degil biraz konustk benim boydan fotomu istedi sonra yok deyince bana sevgiden bahsetme deyip gule gule dedi sizce ne yapmaliyim. konusmak istiyorum ama korkuyorum ya niyeto bozuksa diye

cümleler kopuk kopuk, resim yok diyince ne alaka bana sevgiden bahsetme demesi ne alaka, bu arada elin adamını tanımıyorsunuz etmiyorsunuz biraz nette konuşmuşsunuz ve güle güle demiş, daha konuşmak için niye uğraşıyorsunuz ki

evlenmek amaçlı yut dışından internet üzerinden mi konuşuyormuş? fotoğrafa atıp atmamanıza göre sevginizi mi ölçüyormuş? ne sevgisi ne güveni ya.. insanlar babasına güvenmiyor şaka heralde :) düğünüde skype tan yapar artık:) sil engelle çek bilgisayarın fişini hatta.. niyetini bilmem ama beyni bozuk gibi bu çocuğun..

İlerleyen günlerde düşüncelerinizin ne kadar saçma olduğunu göreceksiniz. 4-5 ay sonra bu konunuzu tekrar okuyun olur mu?

X