Fotoğraf

görmediğin insana neden güvenesin ki?
guvenmek istedim sanki biraz belkide gordu beni begendi niyeti cidddi diye kandim
Hala böylelerine inananlar kaldı mı yahu. Bunu idrak edebilecek yaşta ve olgunlukta olduğunu düşünüyorum, fazla iyi niyetli ve safsın dikkat et bu iyi niyetini sömüren çok insan olur.
Ben cidden inanmistim kac yasinda insan neden yalan soylesn belkide beni begenmisdir benle ciddi dusunmistr diye cok yakindn yasadm gordm bicok kiside belkide bende aynisi gorcem diye cok ciddiye benzoydu ama foto isteyene kadardi

İnternette tanıştığın kişinin sevgiside sanal olur canım. Sosyal medya ve e-mail hesaplarını kapattığında ona bir daha ulaşamzsın. Fotoğraf atmamakla iyi yapmışsın, uzak dur yüz verme bir daha... Sana yanında olacak, göz göze bakacağın biri gerek.
bende hemen engelledim zaten ya bisi olirsa bisi yaparsa diye bi anlof gaflete dustum bende

boydan fotoğrafını istemesi bana çok saçma gelmedi.
eğer siz tanışmak ve ciddi bir ilişki için tanışıyorsanız ve uzaksanız seni merak etmesi bana abes gelmedi.
kaldı ki milletin face de boy boy fotolarını bırak yatak odaları bile ortada. yani çokta korkulacak bişey olacağını sanmıyorum.
ama asıl sorun olan sen yok deyince sana güle güle demesi.
bu kadar ruhsuz ve foto yok diyince güle güle diyen adamı niye hala düşünüyorsun ki? bu adam yarın öbür gün birşeye yine yok olmaz desen veya ne bilim yok desen demekki sana güle güle dicek.
orada yapması gereken seni güzel bir dille ikna etmekti.
zaten tanisr tanismaz istemedi beni tanimak istedi 5 gundr konusydk bi anda foto istedi bende yok dedim oda hem diyosun iste sevgi olck gonul guzellgi olcak hemde ne diyosun dedi sevgiden bahsetme dedi bana gule gule dedi

Adama bak boydan foto istemiş Allahtan arkalı önlü vesikalık 3 adet fotograf çektir gel dememiş sanki devlet dairesine işe alıyor.Sakın sakın netten konuştuğun birine resmini gönderme sonrasında hiç ummadığın yerde karşına çıkar başın ağrır.Sanalda olan herşey adı üstünde sanalda kalır.İstisnai durumlarda olabilir.
:) :) bende ondan korktm ilk basta hafif guven hissetim ama foto bu snra ben nasil aciklardm durumu cok kolay bisi fotoyla oynmak cunku

güvenle alakalı bişey bu ne kadar süredir konuşuyorsunuz buluşmayı düşünüyor musunuz düşünüyorsanız resim niye atmıyor olabilrde düşüncesi kötü niyetlide olabilr bunu bizim bilmemize imkan yokki.bunu en iyi siz analiz edebilrsiniz.
turkiye geldiginde dusunuyordum ama foto isteynce korktm bugun fotoya bu tepkiyi veriyosa acaba niyetmi kotu dedim

Netten konuştuğun biri seni için ülkene gelecek kadar aşık sana ama en merak ettiği senin boyun öyle mi..yapmayın lütfen.. bu kadar saf olmayın..kimbilir neyin nesi..belkide evli bile..şu neti kötü amaç için kullanan o kadar çok erkek var ki..inanma sakın..çünkü yüzde binbeşyüz yalan söylüyorrrrr...

Abooov insan yanındakine güvenemiyor kaldı ki yurtdışında birine güvenmek o_O Çok merak ediyorsa gelsin görsün boydan foto neymiş yahu.

Netten konuştuğun biri seni için ülkene gelecek kadar aşık sana ama en merak ettiği senin boyun öyle mi..yapmayın lütfen.. bu kadar saf olmayın..kimbilir neyin nesi..belkide evli bile..şu neti kötü amaç için kullanan o kadar çok erkek var ki..inanma sakın..çünkü yüzde binbeşyüz yalan söylüyorrrrr...
Biranda evlilikmdusunrm senden hoslndm seni unutmdm vs cumleler kullanimca inanir gibi oldum ama foto isteyip yok deyince bende bunu cok buyuk tepkile karsilamasi korkuttu beni zaten

X