• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

foto ve video çektirmek istemiyoruz

Telefonlari toplatmadan olmaz bu is sahsen ben cekmezdim saygi duyardim ama telefonumuda vermezdim kimseye.
Cok hassassaniz vazgecin bundan kimse arka plana dikkat etmez ozellikle cocuklar.

Davetiyeye yazmak anlamsız ve itici olur bence...

Bir kısım da bunu düğün salonunun uygulaması zannedebilir...

Kınanın başında, siz salona girmeden önce biri anons yapabilir.

Aman eskisi gibi kimsenin gelini çekme merakı yok zaten
Gençler bir araya gelip selfi cekiniyio kendilerini çekip sosyal medyaya koyuyo yorum alıyo zaten orta yaşta resim merakı yok boşuna kuruntu sizinkide

Hele ki sizi turbanli olarak taniyan misafirlerinizin daha cok dikkatini cekeceginizi dusunursek fotograflarda cikmamaniz siz ne yaparsaniz yapin imkansiza yakin

Buraya yazıyorum dünya bu hızla dönmeye gelişmeye devam ederse başa örtülen örtünün en faza bir elli yılı var
Nasıl geçmişte erkeklerin başlarına geçirdikleri fes şapka sarık şimdi yoksa
Eyvah eyvah!!!!
nasılsın? iyi misin?

Durumun çelişkisini geçiyorum neyse. Telefon toplatmak falan saçma olur, onu gerektirecek bir durum yok. Çok kalabalık değilseniz siz içeri girmeden önce anneniz/kardeşiniz falan rica edecekler sizi çekmemelerini. Kalabalıksa da anons yaptırırsınız. Ama böyle dediniz diye bile inadına çeken olur burası Türkiye. :)

Sacmalik.
Kapaliysan o gun de kapan. Niye aciyosunki amacin ne. Tuhafsiniz yaa... Once karar verin nasil bir hayat tarzi istediginize.
Ceremesi size mi kaldi? Arkadas konu hakkinda fikir istiyor gelmissiniz o gun de kapan niye aciyosun tarzi konuyla alakasiz yorum yapiyorsunuz

kızlar merhaba, nasipse 7 nisanda kınam olacak ama kınada fotoğraf ve video çekilmesini istemiyoruz ve bunu da davetiyede belirtmek istiyorum. Ancak davetiyeye bunu kibarca nasıl yazacağımıza karar veremedik. Yardım ederseniz seviniriz.
kınanı hamamda yap kimse peştamal ile resim cektirmez ::D
biryerle anlaştıysan da 'kına yeri içinde resim cekmek yasaktır ' yaz bitsin.

neden herkes açılmasına takılmış, konudaki amaç açılayımmı diye sormak için değil,ama herkes ona yorum yapmış ilginç.
bende tesettürlüyüm, ama adetlerimiz gereği(boşnağız) 8 10 kıyafet değiştiriyoruz hali ile her birinde tekrar türban yapmak zor olduğundan ve şalvar üstüne türbanı yakıştırmadığımdan bende açmayı düşünebilirim. insanların bu denli yadırgamasını yadırgadım bende:kahve:

hayatımızda bir defa yaşayacağımızı düşündüğümüz bu özel gecenin hafıza kartlarında değilsevdiklerimizin anılarında kalmasını istediğimizden nişana fotoğraf makınası ve kamera türevleri kayıt cihazlarınızla gelmemenizi rica ederiz,bu düşüncemizi saygıyla karsılayacağınızı umuyoruz.

resmen basın bülteni yazdım :D

Böyle bi hassasiyet varsa açmayın başınızı. Kendinize hatıra olarakta fotoğraf çekinmek istemicek misiniz? Konuklar çekinmek isticek kendilerini çekerken arkadan bi yeRden kareye girebilirsiniz. O hengamede hangi birine dikkat ediceksiniz. Kapalı bi kıyafet giyin anın tadını çıkarın
Ayrıca fotoğraf çekmeyin dedikce inadına çeken tipler çıkar :)

arkadaşımın abisi ünlü bi mankenle evlendi. düğünde bütün davetliler telefonları teslim etti. bitiminde teslim aldı.
ben bi kınaya gitsem ve böyle bişey duysam saçma bulurum.
kapalı olup düğünde açılanları anlamam. madem istiyosun o zaman açıl. ne bileyim bana tuhaf geldi. konu bu değil onuda biliyorum.

edit; onlar yabancı ve kız ünlü diye böyle bişey yaptılar. özel gün özel kalsın diye.
Buradaki saygıyı herkes hakeder bence.Ünlü,yada ünsüz.Ne yazıkki fikirlere saygı konusunda daha alınacak çok yolumuz var...

Ben dolaşırım bana uyar :halay: ama işte burda konu sahibine yardımcı olmak istediğimiz konu tam da bu. Ben çıplak dolaşmak istiyorum diye kameranı telefonunu getirme evde bırak çekme kimseyi diyemem. Olay çıplak da olsan kapalı da olsan aynı yerde bitiyor.
Ahahaha :D Aynen öyle! Bir de telefon gördü mü kaçacak mı konu sahibi, birinin fotoğrafında çıktım mı diye içi içini mi yiyecek? Ya da biri fotoğrafını internete koysa arkada görünüyor olsa, o kişiyle kavga mı edecek pfff çok anlamsız :kahve:

hayatımızda bir defa yaşayacağımızı düşündüğümüz bu özel gecenin hafıza kartlarında değilsevdiklerimizin anılarında kalmasını istediğimizden nişana fotoğraf makınası ve kamera türevleri kayıt cihazlarınızla gelmemenizi rica ederiz,bu düşüncemizi saygıyla karsılayacağınızı umuyoruz.

resmen basın bülteni yazdım :KK70:
Basın açıklaması gibi :KK70: davetiye sıgar mı, ama fotograf makinesinin yanı sıra herkeste telefon var konu sahibi not düşebilir davetiye ye dediğiniz gibi ama illa ki o resimlerin birinde çıkmazsa diğerinde çıkabilir diye düşünüyorum.

Buraya yazıyorum dünya bu hızla dönmeye gelişmeye devam ederse başa örtülen örtünün en faza bir elli yılı var
Nasıl geçmişte erkeklerin başlarına geçirdikleri fes şapka sarık şimdi yoksa
Eyvah eyvah!!!!
Şaka gibisiniz.. Gerçekten.. Kimse gelin hanımın türbanına laf etmiyor.. Sadece madem saçı açık bazı şeyleri göze almalı.. Ha eğer alamyıyorsa kapansın içi rahat olsun.. Fesi,sarığı da takmak isteyen zaten takabiliyor merak etmeyin.. O çağlara geri döndük şükür..

resmen basın bülteni yazdım :KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Sonuna gelmeden başını unuttum.

Back