- 8 Mart 2015
- 25.108
- 1
- 81.273
- 598
Hızlı çıktım afocum.Amaninn tekrar mı hamilesin:)))
Bünyem bebeksiz duramıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hızlı çıktım afocum.Amaninn tekrar mı hamilesin:)))
nasılsın? iyi misin?Buraya yazıyorum dünya bu hızla dönmeye gelişmeye devam ederse başa örtülen örtünün en faza bir elli yılı var
Nasıl geçmişte erkeklerin başlarına geçirdikleri fes şapka sarık şimdi yoksa
Eyvah eyvah!!!!
Ceremesi size mi kaldi? Arkadas konu hakkinda fikir istiyor gelmissiniz o gun de kapan niye aciyosun tarzi konuyla alakasiz yorum yapiyorsunuzSacmalik.
Kapaliysan o gun de kapan. Niye aciyosunki amacin ne. Tuhafsiniz yaa... Once karar verin nasil bir hayat tarzi istediginize.
kınanı hamamda yap kimse peştamal ile resim cektirmez :kızlar merhaba, nasipse 7 nisanda kınam olacak ama kınada fotoğraf ve video çekilmesini istemiyoruz ve bunu da davetiyede belirtmek istiyorum. Ancak davetiyeye bunu kibarca nasıl yazacağımıza karar veremedik. Yardım ederseniz seviniriz.
Buradaki saygıyı herkes hakeder bence.Ünlü,yada ünsüz.Ne yazıkki fikirlere saygı konusunda daha alınacak çok yolumuz var...arkadaşımın abisi ünlü bi mankenle evlendi. düğünde bütün davetliler telefonları teslim etti. bitiminde teslim aldı.
ben bi kınaya gitsem ve böyle bişey duysam saçma bulurum.
kapalı olup düğünde açılanları anlamam. madem istiyosun o zaman açıl. ne bileyim bana tuhaf geldi. konu bu değil onuda biliyorum.
edit; onlar yabancı ve kız ünlü diye böyle bişey yaptılar. özel gün özel kalsın diye.
Ahahaha Aynen öyle! Bir de telefon gördü mü kaçacak mı konu sahibi, birinin fotoğrafında çıktım mı diye içi içini mi yiyecek? Ya da biri fotoğrafını internete koysa arkada görünüyor olsa, o kişiyle kavga mı edecek pfff çok anlamsızBen dolaşırım bana uyar ama işte burda konu sahibine yardımcı olmak istediğimiz konu tam da bu. Ben çıplak dolaşmak istiyorum diye kameranı telefonunu getirme evde bırak çekme kimseyi diyemem. Olay çıplak da olsan kapalı da olsan aynı yerde bitiyor.
Hızlı çıktım afocum.
Bünyem bebeksiz duramıyor
Basın açıklaması gibi davetiye sıgar mı, ama fotograf makinesinin yanı sıra herkeste telefon var konu sahibi not düşebilir davetiye ye dediğiniz gibi ama illa ki o resimlerin birinde çıkmazsa diğerinde çıkabilir diye düşünüyorum.hayatımızda bir defa yaşayacağımızı düşündüğümüz bu özel gecenin hafıza kartlarında değilsevdiklerimizin anılarında kalmasını istediğimizden nişana fotoğraf makınası ve kamera türevleri kayıt cihazlarınızla gelmemenizi rica ederiz,bu düşüncemizi saygıyla karsılayacağınızı umuyoruz.
resmen basın bülteni yazdım
Şaka gibisiniz.. Gerçekten.. Kimse gelin hanımın türbanına laf etmiyor.. Sadece madem saçı açık bazı şeyleri göze almalı.. Ha eğer alamyıyorsa kapansın içi rahat olsun.. Fesi,sarığı da takmak isteyen zaten takabiliyor merak etmeyin.. O çağlara geri döndük şükür..Buraya yazıyorum dünya bu hızla dönmeye gelişmeye devam ederse başa örtülen örtünün en faza bir elli yılı var
Nasıl geçmişte erkeklerin başlarına geçirdikleri fes şapka sarık şimdi yoksa
Eyvah eyvah!!!!
hayatımızda bir defa yaşayacağımızı düşündüğümüz bu özel gecenin hafıza kartlarında değilsevdiklerimizin anılarında kalmasını istediğimizden nişana fotoğraf makınası ve kamera türevleri kayıt cihazlarınızla gelmemenizi rica ederiz,bu düşüncemizi saygıyla karsılayacağınızı umuyoruz.
resmen basın bülteni yazdım