- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
Bir gülme tuttu beni
Kusura bakmayın.
+1
Al benden de o kadar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir gülme tuttu beni
Kusura bakmayın.
İyiyim sağol.:)))))nasılsın? iyi misin?
Amin çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun canım
dini mevzulara girmeyeceğim o yüzden kısa bir cevap vereceğim.İyiyim sağol.:)))))
Senden şu soruyu kendine sormanı istesem kabalık etmiş olurmu yum?
Elli yıl önce olan değerlerden ne kadarı kabul görür yada değişmiştir sadece sorgula
Ünlü bir manken mı kimmiş o:) merak ettim:)arkadaşımın abisi ünlü bi mankenle evlendi. düğünde bütün davetliler telefonları teslim etti. bitiminde teslim aldı.
ben bi kınaya gitsem ve böyle bişey duysam saçma bulurum.
kapalı olup düğünde açılanları anlamam. madem istiyosun o zaman açıl. ne bileyim bana tuhaf geldi. konu bu değil onuda biliyorum.
edit; onlar yabancı ve kız ünlü diye böyle bişey yaptılar. özel gün özel kalsın diye.
Yok canım ya,rahat ol,gülmek iyidir,sinirleri gevşetir,insanı pozitifleştirir.Kasma kendini...Bir gülme tuttu beni
Kusura bakmayın.
Bence baş örtüsü kalır ama değişerek gelişir gibime geliyor,konu ile alakası yok ama cevap vermek istedim.Buraya yazıyorum dünya bu hızla dönmeye gelişmeye devam ederse başa örtülen örtünün en faza bir elli yılı var
Nasıl geçmişte erkeklerin başlarına geçirdikleri fes şapka sarık şimdi yoksa
Eyvah eyvah!!!!
çünkü bilerek veya bilmeyerekYa kadınlar kulübünü bu konularda hiç sevmiyorum, her konuda bas bas bağırıyoruz bireysel kararlara saygı diye, ama bu tarz tesettür konularında canını çıkarıyorux konunun.
Bir de kapalıydan kapalı olacaksın her daim dayatması var ki anlamıyorum cidden. Ya sanane, ister kafamı kapatır on ton makyaj yaparım, benim bedenim benim kararım değil mi?
Konu sahibi bence zor yolu seçmişsin, çok stres olacaksın, herkesi engellemen mümkün olmayabilir. Bu durumda olsun olduğu kadar diyebiliyorsan davetiyeye eklemek yerine salonun görünen yerine uyarı yazabilirsin, kamera yasaktır diye.