• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

foto ve video çektirmek istemiyoruz

Sacmalik.
Kapaliysan o gun de kapan. Niye aciyosunki amacin ne. Tuhafsiniz yaa... Once karar verin nasil bir hayat tarzi istediginize.
ne kadar da gereksiz yorumunuz. size açılayım mı diye sormamış kız.. sen karar veremezsin onun kına gecesi.. istediğini giyer, giymez.

arkadaşımın abisi ünlü bi mankenle evlendi. düğünde bütün davetliler telefonları teslim etti. bitiminde teslim aldı.
ben bi kınaya gitsem ve böyle bişey duysam saçma bulurum.
kapalı olup düğünde açılanları anlamam. madem istiyosun o zaman açıl. ne bileyim bana tuhaf geldi. konu bu değil onuda biliyorum.
ama sadece kadınlar arasında olacak ya bende o yüzden böyle birşey yapmak istedim

kızlar merhaba, nasipse 7 nisanda kınam olacak ama kınada fotoğraf ve video çekilmesini istemiyoruz ve bunu da davetiyede belirtmek istiyorum. Ancak davetiyeye bunu kibarca nasıl yazacağımıza karar veremedik. Yardım ederseniz seviniriz.
Bence bu kararinizdan dolayı çok pişman olursunuz. Ileride kına zamaninizi görmek istemiyor musunuz?? Ben 6 senelik evliyim hala açıp açıp bakarım. Gelin alma günü babam kimseyi tutmamis ne bi fotom var ne video çok pismanim

Sacmalik.
Kapaliysan o gun de kapan. Niye aciyosunki amacin ne. Tuhafsiniz yaa... Once karar verin nasil bir hayat tarzi istediginize.

Ne alakası var acaba? Kadınlar arasında açılıyor, açılıp da da erkek almıyor, zaten erkek alsa içeri fotoğraf ve video çekilmesini istemiyorum demez.
Bazen artık ne kadar abartacaksınız diye düşünüyorum?!

Konu sahibi merak etmeyin bir şey olmaz, kimse çekmez zaten sizi.

Bence bu kararinizdan dolayı çok pişman olursunuz. Ileride kına zamaninizi görmek istemiyor musunuz?? Ben 6 senelik evliyim hala açıp açıp bakarım. Gelin alma günü babam kimseyi tutmamis ne bi fotom var ne video çok pismanim
sadece kına için düğünde zaten foto olacak ki

Muhafazakar otellerin kadın havuzuna girerken kapıda kameralı cep telefonlarını alıyorlar. Belki öyle bir şey yapabilirsiniz.

Çok radikal olur bu derseniz de "kınamız kadınlar arasında özel olduğundan fotoğraf çekilmemesi rica olunur" yazarsanız anlaşılır sanıyorum. Yani davetlilerin en az yarısının da bu hassasiyetinin olduğunu varsayıyorum. Diğerlerine de çok garip gelmez herhalde.

Hadi bir sekilde foto cekmelerini engellediniz peki siz o gune dair bir hatiraniz olsun istemeyecek misiniz?
Ayrica belirtmek isterim bir yakinimin kinasinda misafirler de gelin de kadin kadinayiz diye aciklardi ama salona surekli erkekler girip cikti ve tum uyarilara ragmrn birsuru de foto cekildi.

kızlar merhaba, nasipse 7 nisanda kınam olacak ama kınada fotoğraf ve video çekilmesini istemiyoruz ve bunu da davetiyede belirtmek istiyorum. Ancak davetiyeye bunu kibarca nasıl yazacağımıza karar veremedik. Yardım ederseniz seviniriz.

Girişte telefonları bile toplasanız gene de önünü alamazsınız. Güzel bir şekilde rica edebilirsiniz. Ama %100 engelleyemezsiniz. Anneler hassas olsa, çocukların elinde oluyor, 12-13 yaşında saçını ilk kez yaptırmış kız belki resim çekilirken karede siz var mısınız yok musunuz dikkat bile etmez üstüne hemen facebook'a da koyar. Keşke bir yolu olsa ama malesef uyarsanız, herkes dikkat etmeye çalışsa bile %100 garanti yok.

O dediğiniz hiç olmuyor.ablamın bir arkadaşı yaptı aynı şekilde.insanlar kendilerini çekmiş ama arkada gelin çıkıyor.yani gelen kişinin fotoğrafını çekeceği açıya da karışamazsınız.ablanın açık halini sosyal medyada görmeyen kalmadı o kadar istemiyorum demesine rağmen

Ne alakası var acaba? Kadınlar arasında açılıyor, açılıp da da erkek almıyor, zaten erkek alsa içeri fotoğraf ve video çekilmesini istemiyorum demez.
Bazen artık ne kadar abartacaksınız diye düşünüyorum?!

Konu sahibi merak etmeyin bir şey olmaz, kimse çekmez zaten sizi.

Aaaa olur mu
Bi kadın kapalı ise 24 saat kapalı olmak zorundadır. Hatta gece uyurken de örtülü olması lazım. Banyo yaparken de kesinlikle açılmamalıdır. Üstü giyinik duş almalıdır. Çünkü o kapalıdır. Asla ve katiyen açılamaz.

Yanında kapanılması gereken kişiler hükmünü diyorsanız da ona bu forumdaki bazı kadınlar karar veriyor zaten, dinimizi güzelce öğrenelim dye strese girmeye gerek yok. Buradaki fetvaya uyulsun yeter.

bizim bir tanıdığımızda aynı şekilde kınasında açılmış davetiyede belirtmişti.
kına bayanlar arasındadır, fotoğraf ve video çekimi konusunda hassasiyet gösterilmesi rica olunur şeklinde

aa bak bide hatırladım erkek çocuklar içinde bir ibare vardı, şu yaştan büyük erkek çocukların getirlmemesi şeklinde :confused:

Davetiyenin en alt kısmına not:Kısmına açık açık yazın neden istemediğinizi o zaman sizi çekmezler diye düşünüyorum ama kendi resimlerini çekerken araya siz de girebilirsiniz gibimede geliyor .

Back