Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar da gereksiz yorumunuz. size açılayım mı diye sormamış kız.. sen karar veremezsin onun kına gecesi.. istediğini giyer, giymez.Sacmalik.
Kapaliysan o gun de kapan. Niye aciyosunki amacin ne. Tuhafsiniz yaa... Once karar verin nasil bir hayat tarzi istediginize.
ama sadece kadınlar arasında olacak ya bende o yüzden böyle birşey yapmak istedimarkadaşımın abisi ünlü bi mankenle evlendi. düğünde bütün davetliler telefonları teslim etti. bitiminde teslim aldı.
ben bi kınaya gitsem ve böyle bişey duysam saçma bulurum.
kapalı olup düğünde açılanları anlamam. madem istiyosun o zaman açıl. ne bileyim bana tuhaf geldi. konu bu değil onuda biliyorum.
Bence bu kararinizdan dolayı çok pişman olursunuz. Ileride kına zamaninizi görmek istemiyor musunuz?? Ben 6 senelik evliyim hala açıp açıp bakarım. Gelin alma günü babam kimseyi tutmamis ne bi fotom var ne video çok pismanimkızlar merhaba, nasipse 7 nisanda kınam olacak ama kınada fotoğraf ve video çekilmesini istemiyoruz ve bunu da davetiyede belirtmek istiyorum. Ancak davetiyeye bunu kibarca nasıl yazacağımıza karar veremedik. Yardım ederseniz seviniriz.
Sacmalik.
Kapaliysan o gun de kapan. Niye aciyosunki amacin ne. Tuhafsiniz yaa... Once karar verin nasil bir hayat tarzi istediginize.
sadece kına için düğünde zaten foto olacak kiBence bu kararinizdan dolayı çok pişman olursunuz. Ileride kına zamaninizi görmek istemiyor musunuz?? Ben 6 senelik evliyim hala açıp açıp bakarım. Gelin alma günü babam kimseyi tutmamis ne bi fotom var ne video çok pismanim
kızlar merhaba, nasipse 7 nisanda kınam olacak ama kınada fotoğraf ve video çekilmesini istemiyoruz ve bunu da davetiyede belirtmek istiyorum. Ancak davetiyeye bunu kibarca nasıl yazacağımıza karar veremedik. Yardım ederseniz seviniriz.
Ne alakası var acaba? Kadınlar arasında açılıyor, açılıp da da erkek almıyor, zaten erkek alsa içeri fotoğraf ve video çekilmesini istemiyorum demez.
Bazen artık ne kadar abartacaksınız diye düşünüyorum?!
Konu sahibi merak etmeyin bir şey olmaz, kimse çekmez zaten sizi.
Kapalı olupta düğünde acilanları anlayamiyorum. Sizi cekmeselerde kendilerini çekecekler bunuda engellmzsnz sanrm
Gerçekten merakımdan soruyorum, neden olduğunuz gibi giyinmiyorsunuz?
Davetiyenin en alt kısmına not:Kısmına açık açık yazın neden istemediğinizi o zaman sizi çekmezler diye düşünüyorum ama kendi resimlerini çekerken araya siz de girebilirsiniz gibimede geliyor .kızlar merhaba, nasipse 7 nisanda kınam olacak ama kınada fotoğraf ve video çekilmesini istemiyoruz ve bunu da davetiyede belirtmek istiyorum. Ancak davetiyeye bunu kibarca nasıl yazacağımıza karar veremedik. Yardım ederseniz seviniriz.