- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
Y
Yinede o halinizi görmek isteyeceksiniz tekrar düşününsadece kına için düğünde zaten foto olacak ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yinede o halinizi görmek isteyeceksiniz tekrar düşününsadece kına için düğünde zaten foto olacak ki
Öyle düşünürsek kıyafetler de organımız değil. Çıplak mı dolaşalım olduğumuz halimiz diye?Olduğunuz gibi derken baş örtüsü kafaya yapışık bir organ değil ki
Olduğu hali zaten açık hali
Öyle düşünürsek kıyafetler de organımız değil. Çıplak mı dolaşalım olduğumuz halimiz diye?
Bunu düşünmeye kadar neden baş örtü takıp rahat olmuyor onu merak ediyorum.
Bu arada kapalıların açık olmaya bu kadar özenip yine de kapalı olmalarını anlayamıyorum
siz kibarca ancak davetiyeye bir not düşebilirsiniz.kızlar merhaba, nasipse 7 nisanda kınam olacak ama kınada fotoğraf ve video çekilmesini istemiyoruz ve bunu da davetiyede belirtmek istiyorum. Ancak davetiyeye bunu kibarca nasıl yazacağımıza karar veremedik. Yardım ederseniz seviniriz.
Hayat tarzıyla Kadınlar arasında yapılan bi davetin içinde bulunma şekli birbirlerinden farklı olaylar yalnız.Sacmalik.
Kapaliysan o gun de kapan. Niye aciyosunki amacin ne. Tuhafsiniz yaa... Once karar verin nasil bir hayat tarzi istediginize.