• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

foto ve video çektirmek istemiyoruz

kızlar merhaba, nasipse 7 nisanda kınam olacak ama kınada fotoğraf ve video çekilmesini istemiyoruz ve bunu da davetiyede belirtmek istiyorum. Ancak davetiyeye bunu kibarca nasıl yazacağımıza karar veremedik. Yardım ederseniz seviniriz.
direkt seni çekmeseler bile kimse dikkat etmez senin kadraja girip girmediğine. o yüzden mutlaka o fotolarda olacaksın.

kesin çözüm tesettürlü olman.

Kapalı bir kadının kınasında açılmasını zaten kimse sosyal medyada yayınlayacak değil. Davetiyeye yazmanız veya talep etmeniz bana göre manasız olur. Gelen misafirlere kibarca lütfen sosyal medyada yayınlamayalım saçım açık dersin kibarca güler geçersin. Oldu olacak resmi gazeteye ilan ver.

Hem yarın öbür gün o günü hatırlamak veya çocuğuna göstermek için açıp baktırmak istemeyecek misin? Bu çok özel bir gün. Bir tane resmim yok diyenlerin kanayan yarasıdır bu genelde.

bizim bir tanıdığımızda aynı şekilde kınasında açılmış davetiyede belirtmişti.
kına bayanlar arasındadır, fotoğraf ve video çekimi konusunda hassasiyet gösterilmesi rica olunur şeklinde
Bence yazman cok itici olur
Ama illa yazacagin diyorsan
Bu arkadasin yazdigini begendim ben
Benim gittigim kinada boyle bisey istense
Baya bi laf ederdim
Soylenirdim
Kizardim
Bende bayilmiyrm onun fotosunu cekmeye derdim
Cokda onemli degilse bnm icin gidip gitmemek
Gitmeyelim o zaman diye dusunurdum
Boyle birsey hissettirirdi bende

Ne kadar yazsanız da mutlaka sizin de aynı karede olduğunuz bir çok fotoğraf çekilecektir. Sosyal medyada farkedilmeden paylaşılacaktır. En sağlıklısı sizin uygun bir kıyafet gitmeniz.

Sizinle de bi ani isteyecektir davetliler bence davetiyeye boyle bir sey yazmak abes olacaktir

Açmayın başınızı türbanlıysanız madem..türbanlı da gayet güzel düğündür kınadır oluyor yani.. Kapalı olsam düğün yapardım ama başımı da açmazdım.. İkisinden birini seçeceksiniz.. Ya başınızı açacaksınız insanların da foto çekmesini engelleyemezsiniz ya da başınızı açmayacaksınız herkes free takılacak..

Kapalı değilim.Muhafazakar da değilim ama ben bu isteği anlamsuz bulmadım.Bence de gelenlerden bu konuda dikkat göstermesi rica edilebilir.Kınamız bayanlar arasında olacağı için fotoğraf çekmeme konusundaki hassasiyetimize uymanızı önemle rica ederiz yazabilirsiniz bence.

"Sanane" denilecek en az beş tane yorum gördüm. Vazgeçemediniz bir insanların kılık kıyafetine karışma huyunuzdan. Kadınlar arasında açık olmak istemiş kimi niye ilgilendiriyor bu. Sanki her zaman başı açık olanlar cenaze de mevlütte kapanmıyorlar.
Konuya gelince uyarının etkili olacağını düşünmüyorum bende. Her halükarda hassasiyetlerinize özen göstermeyen birileri katılacaktır topluluğa.

kızlar merhaba, nasipse 7 nisanda kınam olacak ama kınada fotoğraf ve video çekilmesini istemiyoruz ve bunu da davetiyede belirtmek istiyorum. Ancak davetiyeye bunu kibarca nasıl yazacağımıza karar veremedik. Yardım ederseniz seviniriz.
Çok zor canım ya,hele bu zamanda.Eskiden kamera istersen çağırırdın,fotoğraf makinası sayılıydı zaten, teyzelerimin evlendiği yıllarda,ama şimdi neredeyse mümkün değil.

Öyle düşünürsek kıyafetler de organımız değil. Çıplak mı dolaşalım olduğumuz halimiz diye?
Bunu düşünmeye kadar neden baş örtü takıp rahat olmuyor onu merak ediyorum.

Ben dolaşırım bana uyar :halay: ama işte burda konu sahibine yardımcı olmak istediğimiz konu tam da bu. Ben çıplak dolaşmak istiyorum diye kameranı telefonunu getirme evde bırak çekme kimseyi diyemem. Olay çıplak da olsan kapalı da olsan aynı yerde bitiyor.

Hadi bir sekilde foto cekmelerini engellediniz peki siz o gune dair bir hatiraniz olsun istemeyecek misiniz?
Ayrica belirtmek isterim bir yakinimin kinasinda misafirler de gelin de kadin kadinayiz diye aciklardi ama salona surekli erkekler girip cikti ve tum uyarilara ragmrn birsuru de foto cekildi.
aynen
çoğu umursamıyor.
bu yüzden ben kendi kına gecemde kapıya erkek kardeşimi nöbetçi olarak koymuştum. sadece kına sonunda fotoğraf çekimleri için içeri aldık, ortam müsait olunca.

bence yaptığınız şey o kadar gereksiz ve saçma ki . herkesin cep telefonundan da kaçmanız gerekecek bu durumda yada ay yok ben çekilmeyim diye milletle köşe kapmaca oynacaksınız ... çok yersiz çooookkk.....

insanlara bunu uygun bi dille anlatmanın da pek imkanı yok gibi hadi anlatsanız bile herkesin arkanızdan diyeceği tek şey "BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU " olacak ve tabi yüzde yüz haklı olarak ...bence tesüttürlü olarak yapın her ne yapıyosanız .başınız açık nişan yada gelinlikli halinizi de nikahladıktan sonra eşiniz çeksin .....

Kına gününüzde aileniz, kardeşleriniz ve eşinizin ailesi, kulaktan kulağa bunu yayabilirler.
Gelin hanım açık olacak, fotoğrafını çekmeyelim diye 1 kişiye dedikleri an, 10 dk sonra herkes öğrenmiş olur emin olun.
Davetiyeye yazmak bence kaba bir davranış, o gün insanların yanınızda olmasını istiyorsanız herhangi bir yazılı kısıtlama bakış açılarını değiştirir bana göre.

Arkadaşlar kapalıyız diye saçını yaptırıp 10 ton yükünde kıyafet giymeden salına salına oynama hevesimiz Yok demek değildir. Ha ben aman erkek geldimi kapıdan gördü mü foto çektinizmi derdine girmektense mis gibi başörtümle rahatça dolandım o ayrı.

Düğünde açanlar evet banada manasız gelir erkeklerin içinde, hassassan heryerde o şekilde olacaksın ama orası KINA GECESİ yahu.
Hemen fısır fısır özentiye bak, hallerine girmeye ne gerek var.
Kızcağız zaten suistimale gideceğini düşünürse burdaki yorumlardan sonra zaten yapmaz ama biraz empati yapın lütfen bir yolu varmı diye soruyor.

Bacım şu devirde bi yolu yok 8 yaşındakiler nal gibi akıllı telefon kullanıyor hiç o işlere girişme derim.

Buraya yazıyorum dünya bu hızla dönmeye gelişmeye devam ederse başa örtülen örtünün en faza bir elli yılı var
Nasıl geçmişte erkeklerin başlarına geçirdikleri fes şapka sarık şimdi yoksa
Eyvah eyvah!!!!

Kına gününüzde aileniz, kardeşleriniz ve eşinizin ailesi, kulaktan kulağa bunu yayabilirler.
Gelin hanım açık olacak, fotoğrafını çekmeyelim diye 1 kişiye dedikleri an, 10 dk sonra herkes öğrenmiş olur emin olun.
Davetiyeye yazmak bence kaba bir davranış, o gün insanların yanınızda olmasını istiyorsanız herhangi bir yazılı kısıtlama bakış açılarını değiştirir bana göre.
Amaninn tekrar mı hamilesin:)))

M magicat evde ve uygun ortamlarda da açık ve dekolte giyiyoruz.
özenti miyiz dersin?

Back