- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348
Öyle düşünürsek kıyafetler de organımız değil. Çıplak mı dolaşalım olduğumuz halimiz diye?
Bunu düşünmeye kadar neden baş örtü takıp rahat olmuyor onu merak ediyorum.
Katiliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle düşünürsek kıyafetler de organımız değil. Çıplak mı dolaşalım olduğumuz halimiz diye?
direkt seni çekmeseler bile kimse dikkat etmez senin kadraja girip girmediğine. o yüzden mutlaka o fotolarda olacaksın.kızlar merhaba, nasipse 7 nisanda kınam olacak ama kınada fotoğraf ve video çekilmesini istemiyoruz ve bunu da davetiyede belirtmek istiyorum. Ancak davetiyeye bunu kibarca nasıl yazacağımıza karar veremedik. Yardım ederseniz seviniriz.
Bence yazman cok itici olurbizim bir tanıdığımızda aynı şekilde kınasında açılmış davetiyede belirtmişti.
kına bayanlar arasındadır, fotoğraf ve video çekimi konusunda hassasiyet gösterilmesi rica olunur şeklinde
Davetiyenin altina yaziliyor .Cok unluler bile cep telefonu almıyor özel davetlere ne var bunda .
Çok zor canım ya,hele bu zamanda.Eskiden kamera istersen çağırırdın,fotoğraf makinası sayılıydı zaten, teyzelerimin evlendiği yıllarda,ama şimdi neredeyse mümkün değil.kızlar merhaba, nasipse 7 nisanda kınam olacak ama kınada fotoğraf ve video çekilmesini istemiyoruz ve bunu da davetiyede belirtmek istiyorum. Ancak davetiyeye bunu kibarca nasıl yazacağımıza karar veremedik. Yardım ederseniz seviniriz.
aynenHadi bir sekilde foto cekmelerini engellediniz peki siz o gune dair bir hatiraniz olsun istemeyecek misiniz?
Ayrica belirtmek isterim bir yakinimin kinasinda misafirler de gelin de kadin kadinayiz diye aciklardi ama salona surekli erkekler girip cikti ve tum uyarilara ragmrn birsuru de foto cekildi.
Amaninn tekrar mı hamilesin:)))Kına gününüzde aileniz, kardeşleriniz ve eşinizin ailesi, kulaktan kulağa bunu yayabilirler.
Gelin hanım açık olacak, fotoğrafını çekmeyelim diye 1 kişiye dedikleri an, 10 dk sonra herkes öğrenmiş olur emin olun.
Davetiyeye yazmak bence kaba bir davranış, o gün insanların yanınızda olmasını istiyorsanız herhangi bir yazılı kısıtlama bakış açılarını değiştirir bana göre.