senin sadece cardio var 25 dakikacık
Merve duymasııınCanim eve geldik yemek işleri vs tamamdır ben cardio için kalkıyorum o zaman Merve den ses yok pes etmesini bekliyordum da bu kadar çabuk değil
süpersiiiiiinKENDİME BOL BOL YILDIZ VERDİM
Eki Görüntüle 1675279
İLK HAFTAM BİTMİŞTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Yani yarın dinlenme, sonra stretch sonra İLK HAFTAM BİTMİŞTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
benim cardio ve lower focus kaldı. yarın dinlenme olamayacak sanırım. sabah ders çalıştım öğlen yemek ve temizlik. akşam misafir. anca şimdi boş kaldım. birazdan cardio yarın da lower focus yapacağım. ders çalışmalıyım yine. bu gece bana uyku yok gibi
şimdi çıktım cardio yapıp dersin başına oturcamolsun canım benim yaa yaparsın sen
olabiliyor böyle aksilikler sakın motivasyonunu düşürme.Of kafamı nerelere vursam.
Cumartesi 2 videodan sonra ben iptal oldum
pazar günü aslında kendimi kasıp yapacaktım ama tüm motivasyonumu kaybettim. Çünkü önümüzdeki iki hafta sonu şehir dışında olacağım. Cuma akşamı iş çıkışı yola çıkıp pazar gecesi döneceğim. 6 gün direk gidiyor çöpe.
Şehir dışındaykende zaten sürekli aktif olacağım. spor yapcak vaktim olmayacak.
Ve pes ettim bu durumda
Ama yine sıradan programı uygulayacağım tabiki sadece sizinle paralel ilerlemiş olmayacağım.
hiç sorun değil nasıl olsa kısa sürede bize yetişirsin hatta geçersin bilecanım ben ilk 3 videoyu yaptım. pazar pazartesi yapmadım. bugun havuza gitcem yapmıcam. sıradan takip etcem ama günü gününe değil işaretlesem mi bu sekilde ?
Evet öyle yapmamız gerekiyordu. ilk msja ekleyemedim hala. akşam eve geçince halledeyim. cumartesi leri güncelleyelim. gerçi iki hafta cumartesi ben yokum. Konuyu açan siz olsaymışsınız daha iyimişKızlar bu tablo da cumartesi yenilenecek dimi?
* yesa1 mistik kedi merve yaş 28 26 29 boy 1.57 1.60 1.73 kilo 54 62 81 hedef kilo 48 52 63 :) gögüs 87 92 ? bel 77 75 ? kalça 95 94 ? kol 28 28 ? göbek 89 82 ? üst bacak 55 58 ?
her şeyi kendimiz kendimize yapıyoruz. hemen kalk ve birinden başla. dediğim gibi tıkır tıkır hallet hepsiniGeçer miyim bilmiyorum ama yetişsem kafi.
İnanılmaz bir miskinlik çöktü üzerime.
İşler yoğun aksatıyorum. Spor desen öyle. Diyet desen bi düzene oturtamadım. Ders çalışmam lazım başlayamadım. Üstüne kariyer sitelerini talan edip iş başvurusu yapmam lazım onu da erteliyorum.
Herşeyi ertelemekten sıkıldım ama harekete geçemedim gitti.
Üstümdeki ataletsizlikten kurtulmam lazım yaaa
tamamdır çalışıyorsun sonuçta her zaman uygun olamayabilirsin.Evet öyle yapmamız gerekiyordu. ilk msja ekleyemedim hala. akşam eve geçince halledeyim. cumartesi leri güncelleyelim. gerçi iki hafta cumartesi ben yokum. Konuyu açan siz olsaymışsınız daha iyimiş