Focus t25 ile Daima Fit

KENDİME BOL BOL YILDIZ VERDİM

İLK HAFTAM BİTMİŞTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Yani yarın dinlenme, sonra stretch sonra İLK HAFTAM BİTMİŞTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

süpersiiiiiin tebrik ederim

benim cardio ve lower focus kaldı. yarın dinlenme olamayacak sanırım. sabah ders çalıştım öğlen yemek ve temizlik. akşam misafir. anca şimdi boş kaldım. birazdan cardio yarın da lower focus yapacağım. ders çalışmalıyım yine. bu gece bana uyku yok gibi

olsun canım benim yaa yaparsın sen

Of kafamı nerelere vursam.
Cumartesi 2 videodan sonra ben iptal oldum
pazar günü aslında kendimi kasıp yapacaktım ama tüm motivasyonumu kaybettim. Çünkü önümüzdeki iki hafta sonu şehir dışında olacağım. Cuma akşamı iş çıkışı yola çıkıp pazar gecesi döneceğim. 6 gün direk gidiyor çöpe.
Şehir dışındaykende zaten sürekli aktif olacağım. spor yapcak vaktim olmayacak.
Ve pes ettim bu durumda
Ama yine sıradan programı uygulayacağım tabiki sadece sizinle paralel ilerlemiş olmayacağım.

olabiliyor böyle aksilikler sakın motivasyonunu düşürme.
geri döndüğünde kaldığın yerden devam edersin.
birini sabah birini akşam yaparsın ve dinlenme-stretch günlerinde de geri kaldığın bölümleri yapmaya devam edersin.
6 gün çok değil arayı kolaylıkla kaptabilirsin

Bir de şu an nerede kaldıysan en son tabloyu kendine göre güncellesene Mervecim. Kim nerede kaldı hep bir görelim. yesa bu haftayı bitirdi, bugün dinlenip yarın strech yapacak. ben de birazsan lower focus yaparak bu haftayı bitiriyorum, yarın strech yapacağım. perşembe günü ikimiz de ikinci haftaya başlıyoruz. sen nerede kaldın?

canım ben ilk 3 videoyu yaptım. pazar pazartesi yapmadım. bugun havuza gitcem yapmıcam. sıradan takip etcem ama günü gününe değil işaretlesem mi bu sekilde ?

*yesa1mistik kedimerve
yaş282629
boy1.57 1.601.73
kilo546281
hedef kilo485263 :)
gögüs 8792?
bel 7775?
kalça9594?
kol2828?
göbek8982?
üst bacak5558?
Kızlar bu tablo da cumartesi yenilenecek dimi?

canım ben ilk 3 videoyu yaptım. pazar pazartesi yapmadım. bugun havuza gitcem yapmıcam. sıradan takip etcem ama günü gününe değil işaretlesem mi bu sekilde ?
hiç sorun değil nasıl olsa kısa sürede bize yetişirsin hatta geçersin bile
sen nerede kaldıysan işaretle gelince tıkır tıkır yapar bizi bile geçersin

Geçer miyim bilmiyorum ama yetişsem kafi.
İnanılmaz bir miskinlik çöktü üzerime.
İşler yoğun aksatıyorum. Spor desen öyle. Diyet desen bi düzene oturtamadım. Ders çalışmam lazım başlayamadım. Üstüne kariyer sitelerini talan edip iş başvurusu yapmam lazım onu da erteliyorum.
Herşeyi ertelemekten sıkıldım ama harekete geçemedim gitti.
Üstümdeki ataletsizlikten kurtulmam lazım yaaa

*yesa1mistik kedimerve
yaş282629
boy1.57 1.601.73
kilo546281
hedef kilo485263 :)
gögüs 8792?
bel 7775?
kalça9594?
kol2828?
göbek8982?
üst bacak5558?
Kızlar bu tablo da cumartesi yenilenecek dimi?
Evet öyle yapmamız gerekiyordu. ilk msja ekleyemedim hala. akşam eve geçince halledeyim. cumartesi leri güncelleyelim. gerçi iki hafta cumartesi ben yokum. Konuyu açan siz olsaymışsınız daha iyimiş

her şeyi kendimiz kendimize yapıyoruz. hemen kalk ve birinden başla. dediğim gibi tıkır tıkır hallet hepsini

Evet öyle yapmamız gerekiyordu. ilk msja ekleyemedim hala. akşam eve geçince halledeyim. cumartesi leri güncelleyelim. gerçi iki hafta cumartesi ben yokum. Konuyu açan siz olsaymışsınız daha iyimiş
tamamdır çalışıyorsun sonuçta her zaman uygun olamayabilirsin.
sakın bırakma konuyu, müsait oldukça focus yap, yediklerine dikkat et, işlerini hallet
yeter ki sağlık olsun başaramayacağımız şey yok

Ohhh ben bugun dinlenme.

Hiç bir şey yapmayım değil mi başka spor videosu falan da yapmayın jillian ya da leslie falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…