Focus t25 ile Daima Fit

Canım valla bugün 2 video yapılacak diye yaptım ben valla yapmazdım yoksa :-) neyse eşitlendik sanırım :KK70:

Canım valla bugün 2 video yapılacak diye yaptım ben valla yapmazdım yoksa :-) neyse eşitlendik sanırım :KK70:
bekliyordum sizi :KK66:
tamam o zaman sen ab intervalsdan sonra cardio ve lower focus yaptın. ben ab intervalsda kaldım.
yarın senin dinlenme günün, dinlenmezsen sakatlanırsın zaten.
ben ise şimdi cardio ve lower focus yapıyorum, yarın dinleniyorum :KK66:
Merve de öyle sanırım yarın üçümüz de dinleniyoruz focusta :KK66:
elbet diğer antrenmanları istersek yaparız

O zaman yarın dinleniyorum

salı günü stretch mi yapacağız dedim ki sen yazmışsın

peki cardio arada kaynamış gibi oldu, salı ikisi mi yoksa?

O zaman yarın dinleniyorum

salı günü stretch mi yapacağız dedim ki sen yazmışsın

peki cardio arada kaynamış gibi oldu, salı ikisi mi yoksa?

salı günü sadece strech
çarşamba cardio yapacağız.
program öyle focusta
sana yetmez ise vaktin varsa ek olarak squat programı da yapabilirsin squat çok elzem günde en az 50 yapılması lazım.
zaten focus yapanlar genelde yanında ek olarak ya squat ya ağırlık antrenmanı yapıyorlar.

Canım anladım ama cuma günkü cardio ne olacak şimdi sadece ilk haftayı ele alalım

Adsız.jpg

monday = cardio tamam
tuesday = speed 1.0 tamam
wednesday = total body circuit tamam
thursday = ab intervals tamam
double day = lower focus tamam
cardio yapılmadı
salı günü = stretch

hımmmmmm sanırım anladım, salı cardio yapıp ilk hafta kapatıyoruz sonra ikinci haftanın programı ile devam ediyoruz, doğru mu?

(ikinci haftanın ilk programı da cardio ya ondan kafam karıştı) (yani hem salı hem de çarşamba cardio olacak)

Canım anladım ama cuma günkü cardio ne olacak şimdi sadece ilk haftayı ele alalım

Eki Görüntüle 1674143

monday = cardio tamam
tuesday = speed 1.0 tamam
wednesday = total body circuit tamam
thursday = ab intervals tamam
double day = lower focus tamam
cardio yapılmadı
salı günü = stretch

hımmmmmm sanırım anladım, salı cardio yapıp ilk hafta kapatıyoruz sonra ikinci haftanın programı ile devam ediyoruz, doğru mu?

(ikinci haftanın ilk programı da cardio ya ondan kafam karıştı)
anam dur sen lower focusdan önceki cardio yu yapmadın mı
ben onu yaptın zannettim

o zaman:
yarın üçümüz de cardio ve strech
salı üçümüz de cardio ve total body
çarşamba üçümüz de speed 1.0 veeeeeeeeeee programı yakalamış oluyoruz çarşamba :KK66:

ayyy ne zaman dinleneceğiz bizzzzzzzzzzzzzzzzz yine 2, 2 mi yapacağız, canım valla ben siz ne derseniz uyarım ama
önemli olan gün değil bence sıralama,

neyse nasıl derseniz focus arkadaşlarım aranızda halledin ben hep uyarım, tek istediğim aynı anda gidelim :KK68::KK68:

ayyy ne zaman dinleneceğiz bizzzzzzzzzzzzzzzzz yine 2, 2 mi yapacağız, canım valla ben siz ne derseniz uyarım ama
önemli olan gün değil bence sıralama,

neyse nasıl derseniz focus arkadaşlarım aranızda halledin ben hep uyarım, tek istediğim aynı anda gidelim :KK68::KK68:
tamamdır
o zaman günde bir tane şeklinde düzenliyorum hemen

2 Kasım Pzt : cardio ve lower focus (sen lower focusu yaptığın için sadece cardio yapacaksın)
3 Kasım Salı: dinlenme
4 Kasım Çar: stretch
5 Kasım Per: cardio
6 Kasım Cuma : total body
7 Kasım Cmt: speed 1.0
....
..
böyle gideceğiz :KK66:
şimdi tam oldu bence

2 Kasım Pzt : cardio ve lower focus (sen lower focusu yaptığın için sadece cardio yapacaksın)
3 Kasım Salı: dinlenme
4 Kasım Çar: stretch
5 Kasım Per: cardio
6 Kasım Cuma : total body
7 Kasım Cmt: speed 1.0
....
..
böyle gideceğiz :KK66:
şimdi tam oldu bence
bu nasıl kızlar ?

M Merve M Merve nerdesin :)
Bugün cardio ve lower focus yapıyoruz dimi
focus takvimindeki ilk haftanın cuma gününü yani
yesa yesa onun lower focus unu yaptı sadece cardio yapacak
ben ikisini de yapacağım
sen onları yapmış mıydın ?

Kolay gelsin kızlar:KK49::KK49:bende bugün başladım t25 e, insanity max 30 yapmış biri olarak cardiosu pek zorlamadi:p:pbenden de iyi rakip olurdu ama siz öndesiniz:KK55::KK55:

Kolay gelsin kızlar:KK49::KK49:bende bugün başladım t25 e, insanity max 30 yapmış biri olarak cardiosu pek zorlamadi:p:pbenden de iyi rakip olurdu ama siz öndesiniz:KK55::KK55:
insanity çok zor yahu :) bana da nasip olacak ama onu yapmak :KK70:
alfa beta gama ve gama hybrid bitirdikten sonra insanity yapacağım
yetişirsin bize bence, zaten ilk haftanın cuma günündeyiz. ikişer ikişer yap yetiş :KK66:

X