- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
o kadar çok yapma bence sakatlık olmasınLower focus da yapıldı
Şimdi kızlar bugün yapılması gereken cardio var, ama 3 video da yapamayız
Yarın dinlenme
Salı hem cardio hem de stretch mi yapılacak kafam karıştı
bekliyordum siziCanım valla bugün 2 video yapılacak diye yaptım ben valla yapmazdım yoksaneyse eşitlendik sanırım
O zaman yarın dinleniyorum
salı günü stretch mi yapacağız dedim ki sen yazmışsın
peki cardio arada kaynamış gibi oldu, salı ikisi mi yoksa?
anam dur sen lower focusdan önceki cardio yu yapmadın mıCanım anladım ama cuma günkü cardio ne olacak şimdi sadece ilk haftayı ele alalım
Eki Görüntüle 1674143
monday = cardio tamam
tuesday = speed 1.0 tamam
wednesday = total body circuit tamam
thursday = ab intervals tamam
double day = lower focus tamam
cardio yapılmadı
salı günü = stretch
hımmmmmm sanırım anladım, salı cardio yapıp ilk hafta kapatıyoruz sonra ikinci haftanın programı ile devam ediyoruz, doğru mu?
(ikinci haftanın ilk programı da cardio ya ondan kafam karıştı)
tamamdırayyy ne zaman dinleneceğiz bizzzzzzzzzzzzzzzzz yine 2, 2 mi yapacağız, canım valla ben siz ne derseniz uyarım ama
önemli olan gün değil bence sıralama,
neyse nasıl derseniz focus arkadaşlarım aranızda halledin ben hep uyarım, tek istediğim aynı anda gidelim
tamamdır
o zaman günde bir tane şeklinde düzenliyorum hemen
bu nasıl kızlar ?2 Kasım Pzt : cardio ve lower focus (sen lower focusu yaptığın için sadece cardio yapacaksın)
3 Kasım Salı: dinlenme
4 Kasım Çar: stretch
5 Kasım Per: cardio
6 Kasım Cuma : total body
7 Kasım Cmt: speed 1.0
....
..
böyle gideceğiz
şimdi tam oldu bence
tamamdırBu da olur canım uyar bana merve de gelsin karar verelim
insanity çok zor yahu :) bana da nasip olacak ama onu yapmakKolay gelsin kızlarbende bugün başladım t25 e, insanity max 30 yapmış biri olarak cardiosu pek zorlamadi benden de iyi rakip olurdu ama siz öndesiniz
senin sadece cardio var 25 dakikacıkCanım şimdi isteyim aksama kadar zamanım var ne deseniz yaparım 6 dan sonra.