M MERVE | YESA1 | YAPILACAK SPOR | GÜN |
---|---|---|---|
0 | 0 | CARDIO | 1 |
0 | 0 | SPEED 1.0 | 2 |
0 | 0 | TOTAL BODY CIRCUIT | 3 |
0 | 0 | AB INTERVALS | 4 |
0 | 0 | LOWER FOCUS | 5 |
0 | 0 | CARDIO | 6 |
0 | 0 | DINLENME:) | 7 |
0 | 0 | CARDIO | 8 |
0 | 0 | TOTAL BODY CIRCUIT | 9 |
0 | 0 | SPEED 1.0 | 10 |
0 | 0 | CARDIO | 11 |
0 | 0 | LOWER FOCUS | 12 |
0 | 0 | AB INTERVALS | 13 |
0 | 0 | DINLENME | 14 |
0 | 0 | TOTAL BODY CIRCUIT | 15 |
0 | 0 | SPEED 1.0 | 16 |
0 | 0 | LOWER FOCUS | 17 |
0 | 0 | CARDIO | 18 |
0 | 0 | TOTAL BODY CIRCUIT | 19 |
0 | 0 | AB INTERVALS | 20 |
0 | 0 | DINLENME:) | 21 |
0 | 0 | CARDIO | 22 |
0 | 0 | TOTAL BODY CIRCUIT | 23 |
0 | 0 | LOWER FOCUS | 24 |
0 | 0 | TOTAL BODY CIRCUIT | 25 |
0 | 0 | AB INTERVALS | 26 |
0 | 0 | SPEED 1.0 | 27 |
0 | 0 | DINLENME | 28 |
0 | 0 | TOTAL BODY CIRCUIT | 29 |
0 | 0 | AB INTERVALS | 30 |
0 | 0 | TOTAL BODY CIRCUIT | 31 |
0 | 0 | CARDIO | 32 |
0 | 0 | TOTAL BODY CIRCUIT | 33 |
0 | 0 | LOWER FOCUS | 34 |
Tamam canım tam 34 gün umarım söyle bitecek
Yesa1 34 merve 12 falan
Oncelikle mutluluklar dilerim.
Sen benden cabuk fit olcaksin vermen gereken kilo nerdeyse yok. Ama programimizin sonu beni gulumsetecek cunku ben basladigim isi yarim birakmam .calisiyor musun
Gozumu korkutamazsin . tanyaydi sanirim ismi hatunun bende ona uyarak yapacagim. Aksam is cikisi avm dolancam gec gelirim muhtemelen gece 1 civari anca videoyu acarim.canım bu ne, geberdim, dedim son 5 dk cool down olsa dayan yesa dayan
son 3 oldu tık yok, son 2 oldu tık yok, cool down ayrıymış
Arada mecburen şu kore, japon ya da çinli kardeşimize takıldım
ama DURMAK YOK YOLA DEVAM
yesa 1 merve 0
ama geberdimmmmmmm
diğerleri belki öyle değildir değil mi sonuçta bu cardio ydu :)
Sen yapmaya devam ediyor musun yoksa bizimle birlikte yeniden baslamaya mi karar verdin. Kesinlikle adamin enerjisi harika. Ister istemez motive oluyorsun.. Jillian gibi degil.kolay gelsin kızlar
ben de tam bir shaun t hayranıyım süper motive ediyor
önceden de alfayı denemiştim ilk yaptığım zamanlar sadece Tanya'yı takip ediyordum. Alfaya yeniden başladım şimdi tüm hareketleri çok güzel yapabiliyorum. amacı dayanma noktasını devamlı yukarı çekmek. zamanla beta, gama, insanity videolarını da yapabilir hale geleceğiz
Gozumu korkutamazsin . tanyaydi sanirim ismi hatunun bende ona uyarak yapacagim. Aksam is cikisi avm dolancam gec gelirim muhtemelen gece 1 civari anca videoyu acarim.
evet enerjisi harika cidden. ben devam ediyorum, ek olarak ağırlık, kuvvet antrenmanları, squat falan da çalışıyorum artık Allah ne verdiyseSen yapmaya devam ediyor musun yoksa bizimle birlikte yeniden baslamaya mi karar verdin. Kesinlikle adamin enerjisi harika. Ister istemez motive oluyorsun.. Jillian gibi degil.
eyvah merve sana laf geldiyok canım ya valla gözünü korkutmuyorum ama benim ki azıcık korktuben daha önceden hiç duymamıştım bunları ilk defa yaptım belki de o yüzden 3 güne alışırım
azimliyim, ben bu yolun yolcusuyum son 33 günüm kaldı
eee M Mistik Kedi sen de katıl 3'lü düello yapalım, zaten merve bırakacağı için yarı yolda ikimiz devam ederiz