sohpet için bekleriz fmad.grubun önceki ismi yaza fit giren kızlar part 2 idi görsen kesin tanırdınBuraya da gelmeyi çok isterim ama şu an iki topice yazdım burayı ondan sonra gördümbir bakayım duruma göre buraya geçiş yapabilirim
Çok güzel beslenmişsin canımcuma
sabah.........peynir zeytin az ekmek
öğle............yoğurtlu makarna 4 kaşık kadar
akşam........1 baget, fırınlanmış patates 3,4 parça,1 büyük kase salata,2 bardak ayran
su 1,5
cumartesi
sabah..........1 ymurta,peynir,zeytin,1 kaşık kadarz köz biber,2 kaşık kadar sucukluacılı domates (kendi kahvaltılık atmasyonum),1 tbe,sayısız çay
öğle...................1 pors zeytinyağlı börülce(buzluktan),2 bardak ayran
akşam..................10 yaprak marul
su........2,5
pazar
sabah...........3 çatal kadar patatesli yumurta,peynir,2 kaşık kekik salatası ,1kaşık köz biber,acılı sos,zeytin,2 dilim tbe
öğle..............5 kaşık kadar kısır, 3 yaprak marul,2 bardak ayran,turşu,2 kaşık acı sos
su.....2,5
slm görüşemez oldukgünaydınnn❤❤
Bu ara hiç bişeye vakit bulamıyorum yaa anlamadım aslında birsey de yapmıyorum,slm görüşemez olduk
iyidir sen nasılsınBu ara hiç bişeye vakit bulamıyorum yaa anlamadım aslında birsey de yapmıyorum,
Nasılsın canım ❤
İyiyim bende cok sükür,iyidir sen nasılsın
idare ediyoruzİyiyim bende cok sükür,
Nasıl gidiyor diyet
Iyi bakalım :))idare ediyoruz
evle işyeriyle uğraşıyor o .tadilat varIyi bakalım :))
Dora da yogun galiba hiç denk gelemedim bu ara
canım iyiyim az uyku ve çok üşüme halindeyim an itibari ile.. ısınamıyorum bugün yaw:)harikamo nasılsın ❤
Ahahahhasohpet için bekleriz fmad.grubun önceki ismi yaza fit giren kızlar part 2 idi görsen kesin tanırdınsonradan değiştirdik
Havalar cook soguk ondan mı yada dikkat et hasta olma canım,canım iyiyim az uyku ve çok üşüme halindeyim an itibari ile.. ısınamıyorum bugün yaw:)
sen nasılsın bakym :)
Senşn hedef kaçtı ne kadar kaldı canım51.3 memlekette biraz kaçırdım yoksa daha fazla vermiştim, 4 gündür memleketteydik. Dün gece geldim yine bizimkilerle döndük.
İşyeri tadilatı daha 2 hafta surecekmiş
Hedef 48 ama haftalık 100 gr zor veriyorum artıkSenşn hedef kaçtı ne kadar kaldı canım