- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
oooo youtube den bak çok şey kaçırıyorsun...Beyran ney ?
çatal filan yanıdan çok masum kalır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo youtube den bak çok şey kaçırıyorsun...Beyran ney ?
bende ilk defa gördüm.. deniz diyet biter bitmez bizlere birer porsiyonluk kargo yaparsın artık :)
kızlar selam olsun,
cumanız ve kandilimiz mübarek olsun.
SUHAN bittim bittim nasıl güzel görünüyor hemen telefona resim çekiyorum ve ilk fırsatta deniyorum yazarım ben de
dünkü menüm.. YOK !!! :)
sadece 3lt su ve bitki çayları
bugün ve yarın da niyetliyim Allah kabul ederse :)
buna rağmen 6.000 adım
30 dk leslie
ufak kaşça omuz hareketleri yapılmıştır efem
amin Allah razı olsun :*Allah kabul etsin canım
açlığın dibindeyim beferkuzu aç mı kaldın
yapma kuzu böyle kendine eziyet etmeaçlığın dibindeyim befer
inşallah ne demek gönderirim tabi :)
nazar boncuğu ikonu istiyorum sn ilgililer :))yapma kuzu böyle kendine eziyet etme
AÇ KALMANA benim gönlüm razı değil amanazar boncuğu ikonu istiyorum sn ilgililer :))
maşaalah deyim henüz eziyete dönüşmedi kendim :)))
offfffffffff beyrannnnnnnnnçoktandır canım beyran istiyor onu bile yemiyorum aydan aya atıyorum
sağol zıpzıp senindeGünaydınnnnn kızlar Kandiliniz mübarek olsun ❤
nazar boncuğu ikonu istiyorum sn ilgililer :))
maşaalah deyim henüz eziyete dönüşmedi kendim :)))
benim de değil ama beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır diyorum.. yediklerimi yiyeceklerimi hayal ettikçe yemiyorumAÇ KALMANA benim gönlüm razı değil ama
ALLAHIMMM bu ne hırsssbenim de değil ama beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır diyorum.. yediklerimi yiyeceklerimi hayal ettikçe yemiyorum
offfffffffff beyrannnnnnnnn
ya sorma azim ettim gidecek o kilolar başka yolu yok befer olmazsa olmuyor böle yoksa gitmiyor ne edeyimALLAHIMMM bu ne hırsss
BENDE bu hafta çok umutluyum çokya sorma azim ettim gidecek o kilolar başka yolu yok befer olmazsa olmuyor böle yoksa gitmiyor ne edeyim
bende çok merak ettim yemem lazım :)bak bilen biliyor tepkine kurban olurum
bizden de sana beyran gelsin diyet bitince o vakit :)bende çok merak ettim yemem lazım :)
bende çok merak ettim yemem lazım :)