- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
keşke yürüsem ama tembellik ağır basıyoryürüyüş yapman iyi olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke yürüsem ama tembellik ağır basıyoryürüyüş yapman iyi olmuş
evett görüdmmm dün inceledim kendime favoriye aldığım tarifler var hafta sonu deneyeceğimbak ogün terayağ sekersiz kakao ve bal birleştirdi ceviz üzerine döktü dondurucuda bekletti çok güzel çikolata oluyormuş dene istersen doğal en azından
Allah Allah ilk defa duydumsimitçilerde satılan var ya kuru çatal mı deniliyor :)))
dene canım senin bağımlılığın var çikolataya karşıevett görüdmmm dün inceledim kendime favoriye aldığım tarifler var hafta sonu deneyeceğim
Allah Allah ilk defa duydum
çıtır simit tarzında mı
ilk defa gördüm aydınlandım teşekkür ederimEki Görüntüle 2260146
bundan işte, çatal diyorlar
hafif tatlımsı oluyor çok güzel her yerde aynı olmuyor ama bazıları çok tuzlu yapıyor kuru oluyor, bizim burada ki simitçide ki çok güzel ama kalorik tabi yememek daha iyiilk defa gördüm aydınlandım teşekkür ederim
teşekkür ederiz deneyeceğimEki Görüntüle 2260147
1 su bardağı yulaf ezmesi -2 adet muz -1 yemek kaşığı ham kakao /15 adet fındık yada ceviz yada fıstık/1 yemek kaşığı bal yada pekmez
Öncelikle muzu çatal yardımı ile iyice ezip, sonrada kakaoyu da ilave edip, karıştıralım. Ardından da kalan malzemeleri de ilave ettikten sonra güzelce karıştıralım. Sonra tepsiye bir kaşık yardımı ile düzenli bir şekilde dizelim. En son olarak hazır olan 180 derece fırında yaklaşık 15 dakika kontrollü pişir.
arada içine kuru meyvede ekliyorum ben
1 yemek kaşı kadarda tam buğday unu.yaklaşık 70 kalori civarı 1 tanesi.3 tane yada dört tane rahat gömülür ara öğüne yada kahvaltıya kahveyle çayla.
günaydin sizlerede hayırlı kandillerGünaydınnnnn kızlar Kandiliniz mübarek olsun ❤
harika duruyor canım eline sağlık ımmmmEki Görüntüle 2260147
1 su bardağı yulaf ezmesi -2 adet muz -1 yemek kaşığı ham kakao /15 adet fındık yada ceviz yada fıstık/1 yemek kaşığı bal yada pekmez
Öncelikle muzu çatal yardımı ile iyice ezip, sonrada kakaoyu da ilave edip, karıştıralım. Ardından da kalan malzemeleri de ilave ettikten sonra güzelce karıştıralım. Sonra tepsiye bir kaşık yardımı ile düzenli bir şekilde dizelim. En son olarak hazır olan 180 derece fırında yaklaşık 15 dakika kontrollü pişir.
arada içine kuru meyvede ekliyorum ben
1 yemek kaşı kadarda tam buğday unu.yaklaşık 70 kalori civarı 1 tanesi.3 tane yada dört tane rahat gömülür ara öğüne yada kahvaltıya kahveyle çayla.
valla çok oldu poğaça simit yemeyelihafif tatlımsı oluyor çok güzel her yerde aynı olmuyor ama bazıları çok tuzlu yapıyor kuru oluyor, bizim burada ki simitçide ki çok güzel ama kalorik tabi yememek daha iyi
Beyran ney ?çoktandır canım beyran istiyor onu bile yemiyorum aydan aya atıyorum
harikaa alkışşGünaydınlarr,
perşembe menü:
sabah: çatal + çay
öğle: 1 tabak pırasa yemeği + 1 kase cacık
ara: yoğurtlu activia + nescafe + 1 kare bitter çikolata
akşam: marul + kırmızı lahana salatası + lor peynirli omlet - hepsi az yağlı
ara: nescafe + 2 bitterli form bisküvi
yatmadan önce: yoğurt kürü
su: 2,5 lt
spor: 45 dak leslie 3 miles
hayırlı günler hepinize
bende ilk defa gördüm.. deniz diyet biter bitmez bizlere birer porsiyonluk kargo yaparsın artık :)Eki Görüntüle 2260146
bundan işte, çatal diyorlar
inşallah ne demek gönderirim tabi :)bende ilk defa gördüm.. deniz diyet biter bitmez bizlere birer porsiyonluk kargo yaparsın artık :)
Allah kabul etsin canımkızlar selam olsun,
cumanız ve kandilimiz mübarek olsun.
SUHAN bittim bittim nasıl güzel görünüyor hemen telefona resim çekiyorum ve ilk fırsatta deniyorum yazarım ben de
dünkü menüm.. YOK !!! :)
sadece 3lt su ve bitki çayları
bugün ve yarın da niyetliyim Allah kabul ederse :)
buna rağmen 6.000 adım
30 dk leslie
ufak kaşça omuz hareketleri yapılmıştır efem