- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
regl dönemi olduğu için bende ben ondan zorlandım inş bu hafta limonlu suya başladım bugün faydasını göreceğimEvet geçen hafta kötü geçmiş ama geride bırakıp toparlanmak lazım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
regl dönemi olduğu için bende ben ondan zorlandım inş bu hafta limonlu suya başladım bugün faydasını göreceğimEvet geçen hafta kötü geçmiş ama geride bırakıp toparlanmak lazım canım
Hadi inşallah canımregl dönemi olduğu için bende ben ondan zorlandım inş bu hafta limonlu suya başladım bugün faydasını göreceğim
suyu iç ama ihmal etme enerji sarf ediyorsun bünye suya ihtiyaç duyarHadi inşallah canım
Evet koşturmaca olunca suyu 2 litre bile yapıyorum, akşam çok aç oluyorum ama az yemeye çalışıyorum.suyu iç ama ihmal etme enerji sarf ediyorsun bünye suya ihtiyaç duyar
anlık değişiyor bünye +500 -500 fark ettiriyor.Evet koşturmaca olunca suyu 2 litre bile yapıyorum, akşam çok aç oluyorum ama az yemeye çalışıyorum.
Bedensel yorgunluk acıktırıyor.
Yinede 200 gr verdim hatta 500 eksi gördüm ama salı sabahı 200 diye onu yazdım
Öyle kilo sorun değil artık son 2-3 kilo gram gram gidiyor.anlık değişiyor bünye +500 -500 fark ettiriyor.
takılma işlerini bitir ramazana kadar daha rahat eder kafan
nazara geldim befer :)canım suyu neden azalttın nasıl güzel içiyordun
BEN işe başlamadan genel temizlik yaptım işte bir ay olacak pencereler berbat olmuş dün çok sağanak yağdı bu hafta sonu yine bir sil süpür yapmak gerek yığınla ütü birikti.Öyle kilo sorun değil artık son 2-3 kilo gram gram gidiyor.
Artık bahar temizliği vakti kaloriferler hala yanıyor is bitmeden ona başlamam.
2 hafta sonra onuda bitirdim mi rahatım İnş.
En güzeli ramazan girmeden temizliği yapıp bitirmek bayrama bir sil süpür bitti.
Ben memlekete gidince onu bile yapmasam olur
iç hayatım öyle olmaz.nazara geldim befer :)
naber nasılsın ?günaydınlar
Günaydın Befer,günaydın gençlerrrr
günaydınn
çarşamba menü:
sabah: tam buğdaylı sandviç krem peynir+ 1 dilim hindi füme + salatalık + maydonoz + nane
ara: muz
öğle: 1 kase şehriyeli çorba + 1 tabak kısır + 1 küçük dilim ıspanaklı börek
ara: nescafe + küçük kare bitter çikolata
akşam: az mercimek yemeği + az yoğurt her şey buraya kadar iyidi
ara : kayınvalidemin yaptığı ponçik poğaçalardan yedim bir kaç tane + cips (çok pişman oldum ve rahatsız oldum)
su: 2 lt
spor yapamadım yemekten
bir kase yoğurtGünaydın Befer,
yoğurt kürün nasıldı bana tekrar yazar mısın ?