- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
evet çok seviyorum ben ekmeğiEkmek çok değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet çok seviyorum ben ekmeğiEkmek çok değil mi?
acı biber nasıl yiyorsun dokunamıyorum bilesalı menü
sabah..........az peynir az ekmek
öğle.............3 kaşık kadar bulgur pilavı,1pors mantarlı tavuk sote
akşam.........1 por. yeşil fasulye,2 bardak ayran,bi lokma ekmek,1 tane kurutulmuş acı biber
1,5 litre su
çok garip bi yapım var.bazen oluyor elime alamıyrum.bazen bakıyorum sürekli canım acı biber istiyoracı biber nasıl yiyorsun dokunamıyorum bile
okey yani kilo bildirimlerini ben yazacağım tabloya bi daha kine değil mi ?
evet kuzu 23.04 tarihinde sendeokey yani kilo bildirimlerini ben yazacağım tabloya bi daha kine değil mi ?
tatlıya düşkünlüğün var.hemen hemen her gün mutlaka bir öğünde tüketiyorsun.tamamen bırakamıyorsan yavaş yavaş azalt derim.1 orta kase değilde 1 küçük kase gibi.yada yedin misal son iki lokmayı tüketme.böyle böyle son üç,son dört bi bakmışsın tadımlık yiyorsun sadece.günaydın !!
dün ki menü:
sabah: herbalife shake
öğle: 2 lahmacun bol yeşillik + 1 orta kase irmik helvası
akşam: sade activia yoğurt + 8 adet zeytin + 1 dilim tam buğdaylı ekmek
ara: nescafe
su: 2 lt
spor: leslie 3 miles - 45 dak
aynen tatlı problem bende zaten zorluyorum kendimi başaracağım inşallah insülin direnci de yok ama tatlıu ihtiyacım var sürekli acayiptatlıya düşkünlüğün var.hemen hemen her gün mutlaka bir öğünde tüketiyorsun.tamamen bırakamıyorsan yavaş yavaş azalt derim.1 orta kase değilde 1 küçük kase gibi.yada yedin misal son iki lokmayı tüketme.böyle böyle son üç,son dört bi bakmışsın tadımlık yiyorsun sadece.
dirence ben açlık hem tokluk mu baktırdın canımaynen tatlı problem bende zaten zorluyorum kendimi başaracağım inşallah insülin direnci de yok ama tatlıu ihtiyacım var sürekli acayip
lavaş ve 1 porsiyon pilav yan yana olmamışselam kızlar,
dünkü menüm
sabah... maydonoz limon kürü,
öğlen.. 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kaşık kuru fasülye, az biraz yanında turşu
akşam... bir kase tarhana çorba, et kavurma, bir lavaş, bir porsiyon pilav, patlıcan salatası, köz kırmızı biber, kurutma biber bol salata
bir de arada meyveli yaş pasta ama sadece meyvelerini yedim
su 1lt
por tınne :// :)))
ve ben çıkmadan tartılmayı yine unuttum yaa
çok güzel beslenmişsinSalı menü
Sabah...........1 dilim ekmek arası 1 dilim kaşarpeyniri
Ara öğün.......kahve
Öğle........1 tabak kuru fasulye
Ara öğün.......kahve
Aksam............ 1 kase salata,1 kase yoğurt
2 bardak çay
2 litre su
Squat yaptim(40) ilk kez cook fenaa bacaklarım
Jumping jack (30)
Ve birkaç değişik bel ve kalça hareketi
asla yapmama ama lavaşı özel yaptırmış arkadaş el açması el yapımı dayanamadım valla çok ama çok güzeldi.. yani bu rejim olmasa rahat daha da yerdimlavaş ve 1 porsiyon pilav yan yana olmamış
canım suyu neden azalttın nasıl güzel içiyordunselam kızlar,
dünkü menüm
sabah... maydonoz limon kürü,
öğlen.. 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kaşık kuru fasülye, az biraz yanında turşu
akşam... bir kase tarhana çorba, et kavurma, bir lavaş, bir porsiyon pilav, patlıcan salatası, köz kırmızı biber, kurutma biber bol salata
bir de arada meyveli yaş pasta ama sadece meyvelerini yedim
su 1lt
por tınne :// :)))
ve ben çıkmadan tartılmayı yine unuttum yaa
evet yerimizide saydık bu haftaListeleri tamamen inceleyemedim ama kaçamaklar fazla olmalı ki bu hafta herkes yerinde saymış.
Yeni bir hafta haydi bakalım gençler biraz daha dikkat
Evet geçen hafta kötü geçmiş ama geride bırakıp toparlanmak lazım canımevet yerimizide saydık bu hafta