- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
1 lt limonlu su diyince sadece 2 lt normal su içmişşin gibi düşündüm dukan ı filan saymayacağız demiştik.2,5 mu içeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 lt limonlu su diyince sadece 2 lt normal su içmişşin gibi düşündüm dukan ı filan saymayacağız demiştik.2,5 mu içeyim
yok normal içtiğim şişeye bi parça limon attım.dün doktorun deiği aklıma geldi normal suyuna atabilirsin bir parça limon,,kayısı, 1 parça elma gibi suç içmede zorlanırsam diye1 lt limonlu su diyince sadece 2 lt normal su içmişşin gibi düşündüm dukan ı filan saymayacağız demiştik.
hıımm anladım sadece tatlandırmak istedin.yok normal içtiğim şişeye bi parça limon attım.dün doktorun deiği aklıma geldi normal suyuna atabilirsin bir parça limon,,kayısı, 1 parça elma gibi suç içmede zorlanırsam diye
hım hımhıımm anladım sadece tatlandırmak istedin.
dukan birası demi bu.bende bikere yapmıştım geçen aylardabugün yeşil çay yaptım kendime onun faydasını görmüştüm tabi yediklerime de dikkat edersem,
2 tatlı kaşık yeşil çay 1 litre suya demliyorsunuz 10 dakika sonra 1 adet limon için doğruyorsunuz ve 1 adet soda içine,
gün içinde içiyorsunuz sabah öğlen akşam şekilde de içilebilir büyük bir bardak, sindirim kolaylaştırıyor şişliği alıyor..
bilmem doğrudur internet den bulmuştumdukan birası demi bu.bende bikere yapmıştım geçen aylarda
bu akşam 40 dakika zumba yapacağım dün yapamadım ama bu akşam yapacağım, seviyorum zumbayı allahtan :) deşarj ediyorregl haftası öyle oluyor benimde geçen hafta canım çok istedi ama yemedim.
bence telefi etmen gerek bunları
su içmeye zorlanıyormusun ?yok normal içtiğim şişeye bi parça limon attım.dün doktorun deiği aklıma geldi normal suyuna atabilirsin bir parça limon,,kayısı, 1 parça elma gibi suç içmede zorlanırsam diye
ooo hoşgeldinn :)günaydınlar kızlarr
münü bildirimi;
cuma
sabah.. maydnoz limon kürü
öğlen balık salata
akşam yok
3 lt su
cumartesi
sabah maydonoz limon kür
tüm gün sadece kuşbaşılı pide ayran salata
1 lt su
pazar
sabah envay çeşit kahvaltı
öğlen bisküvili pasta
akşam pilav bir kaşık tavuk
minik frambuazlı cheesecake
bir kaç çilek
1 lt su
tartı bildirimi yapamayacağım sabah çıkmadan tartılmayı unuttum ://
yarın gelir gelmez eklerim
canımm hoş buldum..ooo hoşgeldinn :)
günlük 2,5 içmek istiyorum ama olmuyor.anca evde olduğum zamanlar oluyor.su içmeye zorlanıyormusun ?
merhaba canım nerdesin kaç gündür özlettin kendini bir sorun yok değil migünaydınlar kızlarr
münü bildirimi;
cuma
sabah.. maydnoz limon kürü
öğlen balık salata
akşam yok
3 lt su
cumartesi
sabah maydonoz limon kür
tüm gün sadece kuşbaşılı pide ayran salata
1 lt su
pazar
sabah envay çeşit kahvaltı
öğlen bisküvili pasta
akşam pilav bir kaşık tavuk
minik frambuazlı cheesecake
bir kaç çilek
1 lt su
tartı bildirimi yapamayacağım sabah çıkmadan tartılmayı unuttum ://
yarın gelir gelmez eklerim
bende işte içiyorum evde içemiyorum aklıma gelmiyorgünlük 2,5 içmek istiyorum ama olmuyor.anca evde olduğum zamanlar oluyor.
yok canımmm sağolasın.. dün evde geçirdim günümü öyle..merhaba canım nerdesin kaç gündür özlettin kendini bir sorun yok değil mi
dün sende mi izin aldın ohh bahar geldi millet kırıyor işi gücüyok canımmm sağolasın.. dün evde geçirdim günümü öyle..
bugün geldim ve ben de özledimmm
cuma buradan gidiş o gidiş oldu
bugünde burda başladı yağmur tekrar başladıvalla bizim buralara gelmek bilmedi o bahar
halen gri halen soğuk ve yağışlı