- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
bende çok şükürIyiyim canım sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok şükürIyiyim canım sen nasılsın
kaçamak haftasonu için bir öğünse akşam menüsü için bakınız manifestoya.bide miktarları nekadar.atıyorum pankek?profiterol,patates kızartması?kruvasangünaydınlarrr
cuma günü: sabah: kepekli sandviç (beyaz peynir, domates, salatalık)
öğle: 1 tabak türlü + profiterol
akşam: 1 lahmacun
su: 2 lt
cumartesi:
kahvaltı: 1 dilim tam buğday + haşlanmış yumurta 4/5 zeytin + lor peyniri + yeşillik...
ara: türk kahvesi + 1 kare çikolata
akşam: 2 yk etli taze fasülye + 1 yk pilav + fırında cipsi tavuk
su: 1,5 lt
pazar:
kahvaltı: ekek + peynir+ zeytin + patatez kızartma + pankek vss - güzel bir kahvaltıydı :)
akşam: pizza 4 dilim kadar
ara: çay + çikolatalı kruvasan
su: 1,5 lt
geçen hafta sonuna göre daha iyi tabi ama
bu arada spor tamamen yok oldu neler oluyorrr
Miktarlarını bilerek yazmadım :) pankek küçük 3/4 tane patatez fazla yemedim ama profiterol 1 kase yedimkaçamak haftasonu için bir öğünse akşam menüsü için bakınız manifestoya.bide miktarları nekadar.atıyorum pankek?profiterol,patates kızartması?kruvasan
cezalar geliyor.Miktarlarını bilerek yazmadım :) pankek küçük 3/4 tane patatez fazla yemedim ama profiterol 1 kase yedim
tamam dır bir de 20 dakika zumba yapacağım akşam evdecezalar geliyor.
profiterolu için 300 zıpzım 15 dk lesili benden gelsin.sırayla herkes bassın cezayı
katılıyorum sana suhan listede kişiler var tüm hafta kimde bildirim yapmamışarkadaşlar etiket yapmayı sevmiyorum bu konuda.kendini bilen biliyor.bi zahmet menü bildirimi.
SU HEDEFİ ÜYELER 02-042019/ 09.04.2019 | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | TOPLAM TUTAR |
@befer | 1,75 | 3 | 3 | 2,25 | 2,5 | 2 | 1,5 | 16 |
@-SUHAN- | 2 | 2,25 | 0,75 | 3 | 2,5 | 2 | 12,5 | |
@little dora | 1,5 | 0 | 1,5 | |||||
@harikamo | 3,5 | 3,5 | 2 | 1,5 | 10,5 | |||
@slnkhrmn008 | 3 | 3 | ||||||
denz2010 | 2,25 | 2,5 | 2 | 2 | 2 | 1,5 | 1,5 | 13,75 |
candy_candy | 3,5 | 3,5 | ||||||
Mevrouw61 | 3,5 | 3,5 |
en azından bizim gibi iki üç günü birleştirip yapsalar yine yolu varkatılıyorum sana suhan listede kişiler var tüm hafta kimde bildirim yapmamış
aynen canım .benimde işim vardı toplu yazdım oluyor her an nette değilizen azından bizim gibi iki üç günü birleştirip yapsalar yine yolu var
geçen haftaki kilonuda yaz kuzu yada farkıilk bildirim benden gelsin sabah 81,1 gördüm bu hafta çok verimsiz geçti regl oldum ödemi atamadım daha pazar günü bitti.