kadın budu köfte misss.. makarna olmasaymış keşke.. gayet güzel beslenme olmuş dünküler..çarşamba menü
sabah................3 zeytin,1 parça peynir.1 tbe,1 bardak çay
öğle...................1 kadıbudu köfte,2 kaşık makarna,1 bardak ayran
akşam................3 kaşık kadar sebzeli tavuk,1 bardak ayran.
1 sade kahve
su 3 bardak
akşam yorucu geçti akşam dokuzbuçukta bitti işim.on buçuk gibi uyudum egzersiz yok
geçmiş olsunnnGünaydın kızlar 2 gündür ateş grip fenaydım
Bugun insallah devam kaldigim yerler herkese bol eksiler
GEçmiş olsun benimde yok alınınca daha rahat eder.kızlar kızım bademcik ve geniz ameliyatı olacak topluca cevap vereyim ben de önümüzdeki hafta olmayacağımdan iş yerindeki işleri toparlamaya çalışıyorum ondan giremiyorum bildirimler konusunda beni biraz affedin
ah canım geçmiş olsun.. bir yandan sevin çünkü bol sıvı lacağın için bu dönemde daha bir hızlanır kilo verişinkızlar kızım bademcik ve geniz ameliyatı olacak topluca cevap vereyim ben de önümüzdeki hafta olmayacağımdan iş yerindeki işleri toparlamaya çalışıyorum ondan giremiyorum bildirimler konusunda beni biraz affedin
İyiyim harikamocummmm, sen nasılsıntaze görümce nasılsın :)
Misaifleri yolcu edeceğiz bugün, onları ağırlıyoruzne yapıyorsun stajer kaynana keyfin nasıl
Hahaha evet befercim orijinal bi ad taktı
geçmiş olsun dikkat etGünaydın kızlar 2 gündür ateş grip fenaydım
Bugun insallah devam kaldigim yerler herkese bol eksiler
slm slnkhr nasılsın.nasıl gidiyor ıf.neler yiyorsunGünaydınnn hayırlı diyetlerrr
yediklerine içdiklerine dikkat et candy bu süreçte.ara ara girmeye çalış.kolaya el sürme.salı günü mutlaka kilo bilriimini yap.senden en az 1 kilo beklentim var.kaçamaklara dikkat et.kaçamak cezalarını biliyorsun zaten.buraya yazmazsan kaçamak yapma ihtimalin artar unutma.herşey senin sağlığın için.tekrar geçmiş olsun kızınakızlar kızım bademcik ve geniz ameliyatı olacak topluca cevap vereyim ben de önümüzdeki hafta olmayacağımdan iş yerindeki işleri toparlamaya çalışıyorum ondan giremiyorum bildirimler konusunda beni biraz affedin
çok haklısın beferim.su içmeyenede ceza olsun bundan sonrasu konusunda çok kötü gidiyoruz kızlar su içmeyince bu bize ödem olarak döner haberiniz olsun bu grupun şartı 1,5lt hatırlatırım...
acıkdınmı akşam ara gereği neden duydundün ki menüm:
sabah: kalktığımda 1 bardak kefir
sandviç: 2 dilim tam buğdaylı sandviç ekmeği + lor peyniri + 1 dilim hindi füme + az roka + şekersiz çay
ara: şekersiz sade nescafe + lifalif bar + 2 ceviz
öğle: 1 kase tavuklu şehriye çorbası + az salata + 5 çilek
ara: 2 kuru incir + 1 kuru kayısı + şekersiz sade nescafe + 1 activia meyveli
akşam: lor peynirli maydonozlu omlet + roka salatası + bir kaç zeytin + domates + sucuk 2 dilim
ara: 1 kase çikolatalı nesquik gevrek
kalori sayımı yapmama bile gerek yok
sporda yapamadım çok yorgundum
su: 2 litre
Selam Suhan. If’te ne varsa yiyorum Allah affetsin. Yani aşırı yiyorum denemez ama normal bir insan ne yiyorsa onu yiyorum. İki öğün beslenmeyi oturttum. Bi de karatay usulü karbonhidratı minimize edersem çok süper olucak.slm slnkhr nasılsın.nasıl gidiyor ıf.neler yiyorsun
maalesef bende kesemiyorum özellikle sabahları.ekmek tüketiyormusun.karbondan kastın sadece ekmekmi makarna vs de dahilmiSelam Suhan. If’te ne varsa yiyorum Allah affetsin. Yani aşırı yiyorum denemez ama normal bir insan ne yiyorsa onu yiyorum. İki öğün beslenmeyi oturttum. Bi de karatay usulü karbonhidratı minimize edersem çok süper olucak.
iyiym ben de diyet miyet sürünüyorumİyiyim harikamocummmm, sen nasılsın
Misaifleri yolcu edeceğiz bugün, onları ağırlıyoruz
Hahaha evet befercim orijinal bi ad taktı
Düzenli ekmek tüketmiyorum ama her gün diyete uymayan bir şey yemiş oluyorum. Mesela geçen hafta 1 kilo verdim ama o hafta kurabiye de yedim baklava da yedim poğaça da yedim. Sanırım if cidden işe yarıyormaalesef bende kesemiyorum özellikle sabahları.ekmek tüketiyormusun.karbondan kastın sadece ekmekmi makarna vs de dahilmi