sen bu konuda güzel örneksin.bikaç hafta daha geçsin seni takibe alalım bakalım nasıl verim alabilecekmisin.şuan güzel görünüyorDüzenli ekmek tüketmiyorum ama her gün diyete uymayan bir şey yemiş oluyorum. Mesela geçen hafta 1 kilo verdim ama o hafta kurabiye de yedim baklava da yedim poğaça da yedim. Sanırım if cidden işe yarıyor
yok açıkmadım aslında da can sıkıntısı yani gözüme takıldı ve tutamadım kendimiacıkdınmı akşam ara gereği neden duydun
gereksiz olmuş yani :)yok açıkmadım aslında da can sıkıntısı yani gözüme takıldı ve tutamadım kendimi
Aynen beni takip edin duruma göre if uygularsınız :) bu hafta da kilo verirsem çevremde kilo vermek isteyen herkese bunu önericem çünkü hiçbir yoksunluk hissi yok mutsuzluk yok. Abartılmadığı sürece.sen bu konuda güzel örneksin.bikaç hafta daha geçsin seni takibe alalım bakalım nasıl verim alabilecekmisin.şuan güzel görünüyor
aynen öylegereksiz olmuş yani :)
hayırdır sıkıntı dediğin yemek konusumu sıkıntılıaynen öylesorma pişman oldum ama iş işten geçti bugün de biraz sıkıntılı geçiyor hayırlısı akşam yemem lazım bu gidişle
iyidir kuzum başım ağrıyor.odak noktamı değiştirmeye çalışıyorum şuan.sağol canımcımSUHAN nasılsın arkadaşım yaw.. daha iyi msin inşaallah
of fena o baş ağrısı hiç sevmiyorum bütünüyle etkiliyo insanı.. aynen de öyle yap..iyidir kuzum başım ağrıyor.odak noktamı değiştirmeye çalışıyorum şuan.sağol canımcım
çalışaAynen beni takip edin duruma göre if uygularsınız :) bu hafta da kilo verirsem çevremde kilo vermek isteyen herkese bunu önericem çünkü hiçbir yoksunluk hissi yok mutsuzluk yok. Abartılmadığı sürece.
Esas çalışana kolay. Ben de çalışıyorum hatta öğlen arası spor bile yapıyorum :)çalışa
isterim denemek ama çalışırken nasıl olur bilemem
biz iş yerinde hep beraber yiyoruz yani komple bir masa hazırlanıyor ofisin de tam ortasına, öğlen burda yemem lazım ramazanda 2 kişi tutuyoruz hiç bir şey olmuyor ama normal günde yemek zorundayız hep beraber ..Esas çalışana kolay. Ben de çalışıyorum hatta öğlen arası spor bile yapıyorum :)
hariko hiç bir şey yememişşin kuzu nedengelelim bana...
sabah... 1 kaşarlı kare ekmeğe tost
öğlen.... köfte ve salata
ikindi... bir parça kete
arada şirketten çıkmadan bir parça ekmeğin ucu ile peynir
akşam sadece şekersiz türk kahvesi :)
suyu az içtim befer olsa olsa 1,5 lt