- 12 Kasım 2018
- 3.410
- 4.771
tuttumm bendeburda kadınlar külübünde okumuştum bir konuda geçiyordu yeni görümcelere stajer kaynana deniyormuş bende çok sevdim ondan öyle diyorum
o vakit ben kıdemli kaynana mıyım şimdi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tuttumm bendeburda kadınlar külübünde okumuştum bir konuda geçiyordu yeni görümcelere stajer kaynana deniyormuş bende çok sevdim ondan öyle diyorum
portakal yerine greyfurt koyacağım.. kan grubuna göre beslenmeye de dikkat etmeye çalışıyorum da.. portakal sıfır grupları yemesi içmesi yasakhıı şimdi hatırladım valla ben dukan filan çok denedim farkını göremedim inş sende faydası olur.
Hiç kan grubuna göre bakmamıstım :))portakal yerine greyfurt koyacağım.. kan grubuna göre beslenmeye de dikkat etmeye çalışıyorum da.. portakal sıfır grupları yemesi içmesi yasak
evet zipzipcim maalesef yasak.. :)Hiç kan grubuna göre bakmamıstım :))
Portakal yasak mı simdi bize
Az özelliklerine baktım da ben uymuyorum cogunaevet zipzipcim maalesef yasak.. :)
halbukin ne severim özellikle sıkma portakal suyunu
pozitifim.. hep böyleyim saten :)Az özelliklerine baktım da ben uymuyorum coguna
Ben pek sevmem olursa içerim ama :)))
Negatif misin pozitif misin :)
Ne güzel pozitif olmak güzeldir :))pozitifim.. hep böyleyim saten :)
greyfurtta dikkat et tansiyon için pek iyi değilportakal yerine greyfurt koyacağım.. kan grubuna göre beslenmeye de dikkat etmeye çalışıyorum da.. portakal sıfır grupları yemesi içmesi yasak
günaydın nesquik yerine yulaf yeseydin daha az işlenmiş bir ürün bencedün ki menüm:
sabah: kalktığımda 1 bardak kefir
sandviç: 2 dilim tam buğdaylı sandviç ekmeği + lor peyniri + 1 dilim hindi füme + az roka + şekersiz çay
ara: şekersiz sade nescafe + lifalif bar + 2 ceviz
öğle: 1 kase tavuklu şehriye çorbası + az salata + 5 çilek
ara: 2 kuru incir + 1 kuru kayısı + şekersiz sade nescafe + 1 activia meyveli
akşam: lor peynirli maydonozlu omlet + roka salatası + bir kaç zeytin + domates + sucuk 2 dilim
ara: 1 kase çikolatalı nesquik gevrek
kalori sayımı yapmama bile gerek yok
sporda yapamadım çok yorgundum
su: 2 litre
yulaf tatlı olsa yerdim :)günaydın nesquik yerine yulaf yeseydin daha az işlenmiş bir ürün bence
geçmiş olsun dikkat edin neyi varKızlar bugün giremedim kızım ameliyat olacak pazartesi günü bugün de tahlilleri yaptırdık canım çıktı bugün resmen
dün sanırım hepimiz accık da olsa kaçırmışız :// olabilir diyorum insanız napalım yaw :)dün ki menüm:
sabah: kalktığımda 1 bardak kefir
sandviç: 2 dilim tam buğdaylı sandviç ekmeği + lor peyniri + 1 dilim hindi füme + az roka + şekersiz çay
ara: şekersiz sade nescafe + lifalif bar + 2 ceviz
öğle: 1 kase tavuklu şehriye çorbası + az salata + 5 çilek
ara: 2 kuru incir + 1 kuru kayısı + şekersiz sade nescafe + 1 activia meyveli
akşam: lor peynirli maydonozlu omlet + roka salatası + bir kaç zeytin + domates + sucuk 2 dilim
ara: 1 kase çikolatalı nesquik gevrek
kalori sayımı yapmama bile gerek yok
sporda yapamadım çok yorgundum
su: 2 litre
dora akşam yazmış canım menüsünü
yok limonu çok sık tüketiyorum sorun yok.. abartmasam her şey stabil bebeğimgreyfurtta dikkat et tansiyon için pek iyi değil
aynen yaa.. insanın kendisi için bilhassa çok iyiNe güzel pozitif olmak güzeldir :))