- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Nasılsın canımgünaydın zıpzıbım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canımgünaydın zıpzıbım
iyidir sen?Nasılsın canım
Iyiyim bendeiyidir sen?
Geçmiş olsun dikkat et kendine neyi var hayırdırKızlar bugün giremedim kızım ameliyat olacak pazartesi günü bugün de tahlilleri yaptırdık canım çıktı bugün resmen
Akşam yemediğin için beypazarı kurularını görmeyelim, ama çok dikkat çekiyor.Kahvaltı iki adet ceviz üç adet küçük Beypazarı kurusu
Aralar da kırık leblebi
Öğlen yarım kase makarna çorbası iki lokma ekmek bir kase yoğurt
Dört beş tane Beypazarı kurusu kırık leblebi bir avuç kadar
Akşam canım bir sey istemedi regl oldum canım çikolata istedi yemedim. Ödemim var
3lt su
Spor yok
Ekmeksiz ama tuz oranı yüksek bir gün oldu beypazarı kurusu çok seviyorum
Allah şifa versin candyKızlar bugün giremedim kızım ameliyat olacak pazartesi günü bugün de tahlilleri yaptırdık canım çıktı bugün resmen
Haklısın kuzu harikamo gibi çiğneyip yutamadım refleks olarak hoooop yuttumAkşam yemediğin için beypazarı kurularını görmeyelim, ama çok dikkat çekiyor.
Ben de severim ammmmaaa yemem
Sıvı olan hersey kafein den oluşmuş yapma bunu minnoş bedenine canımSabah: kahvaltı yapmadım
Öğlen: arkadaş pişi getirmiş 1 tane yedim(çay tabağı büyüklüğünde) 3 dilim peynir, salatalık, domates.
Akşamcezalıyım) yarım kase tarhana çorbası.
Su:1lt (4 kupa çay, 1 türk kahvesi, 1granül kahve) Neysesakinim içemedim suyu şiştim
taze görümce nasılsın :)Güüüüüüü nayyyyyy dıııııınnnnnnn
portakallı kür nasıl ola kigünaydınlar olsun :)
hemen menümü yazayım...
sabah... yok, sadece uyanır uyanmaz maydonoz limon kürü
öğlen.. bir kase mercimek çorba, bir yumurta, ton balığı, bir tatlı kaşığı tulum peyniri ve köz biber 3 adet
akşam... bir simit ve yanında 1 dilim kadar tahin helvası
özel yapım Eskişehir den gelen helvayı nasıll yemem (hemen savunmamı yapayım) :)
arada da bir aktivia yoğurt sade az biraz da pestil yedimmmm
su 2 lt
portakallı kür 1,5 lt
3-4 fincan çook açık çay
ne yapıyorsun stajer kaynana keyfin nasılGüüüüüüü nayyyyyy dıııııınnnnnnn
dün eklemiştim resmini, portakal, limon,salatalık, bir tutam maydonoz ve bir adet kök tarçınla yapılmış enfes bir kür :)portakallı kür nasıl ola ki
birde maydanoz kürü seni acıktırmadı mı beni acayip acıktırmıştı
clarke34 bir adın daha mı var ?ne yapıyorsun stajer kaynana keyfin nasıl
burda kadınlar külübünde okumuştum bir konuda geçiyordu yeni görümcelere stajer kaynana deniyormuş bende çok sevdim ondan öyle diyorum
hıı şimdi hatırladım valla ben dukan filan çok denedim farkını göremedim inş sende faydası olur.dün eklemiştim resmini, portakal, limon,salatalık, bir tutam maydonoz ve bir adet kök tarçınla yapılmış enfes bir kür :)
yok hiç aksine uzunca tok tutuyor
sabah 7.5 da içtim hiç acıkmadım.. sabah kahvaltısı yerine