- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Akşam misafir kahvaltı istedi, gözüme mil çek göremeyeyimsloganımız iyi.yersen ye banane çokta tınn dermişcesine ver acı biber metabolizmam hızlanır....benii bunlarla korkutamazın voyvodora..kara muratttt benimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam misafir kahvaltı istedi, gözüme mil çek göremeyeyimsloganımız iyi.yersen ye banane çokta tınn dermişcesine ver acı biber metabolizmam hızlanır....benii bunlarla korkutamazın voyvodora..kara muratttt benimmm
zayıflamaya çalışıyoruz canımBacilar napiyorsunuz :)
neyyyyyyyAkşam misafir kahvaltı istedi, gözüme mil çek göremeyeyim
Benim arkadaşlar sağolsun çok talepkar degiller ama kahvaltı akşam acayip zor oluyor bal kaymakneyyyyyyy
hangi egzersizde iyisin.sorunlu bölgen neresi.hemen sana liste bakayım
15 dakika leslie ile başla candy sen.yavaş yavaş artırırız.günlük 20 duvara şınav ve günlük 100 twist yapmaya çalış.mekik sayısını sana bırakıyorum.bide şu resimdeki kol egzersizlerini yapabilirsin galiba.ellerine öne yana yukarı alma şeklinde 10 yada 20 şer yapabilirsin.canım 128 kiloyum maşallah her yerim sorunlu sadece leslie ve yürüyüş yapıyorum bölgesel hareketlerden korkuyorum bi de mekik yapabilirim
Korolasi recimmReciiiim
Ne cezasi yasasin yemek yemekheççç ceza neyin konuşuruk
hahahaha sesli güldümmm daha yeni sayılırım kıyamazsınız banaSUHAN geriye dönük ceza versek denz 1 ay ceza alırdı haftasonundan. Salatayla yırttı
Kıyarız çünkü sonu büyük ödüllü, en az yiyen en çok spor yapan mutlu sona kolay ulaşacak.hahahaha sesli güldümmm daha yeni sayılırım kıyamazsınız bana
15 dakika leslie ile başla candy sen.yavaş yavaş artırırız.günlük 20 duvara şınav ve günlük 100 twist yapmaya çalış.mekik sayısını sana bırakıyorum.bide şu resimdeki kol egzersizlerini yapabilirsin galiba.ellerine öne yana yukarı alma şeklinde 10 yada 20 şer yapabilirsin.
Eki Görüntüle 2256420
yutsaydın keşke o kadar tadını şekerini bi güzel almışsındır zaten, tatlıyla çektiğimiz sınavımız nedir yahukızlar az önce ne yaptım ???
mutfakta bir tabak tulumba tatlısı Allah ımm nasıl güzel görünüyor..
hemen ağzıma atım çiğnedim tadını aldım ama yutmadım.. afedersiniz ama tükürdüm geri
Kız günahkızlar az önce ne yaptım ???
mutfakta bir tabak tulumba tatlısı Allah ımm nasıl güzel görünüyor..
hemen ağzıma atım çiğnedim tadını aldım ama yutmadım.. afedersiniz ama tükürdüm geri
Sorunumuz şeker zaten, yutsanda olurdu aklıma bi karikatür geldivalla çitos bir arkadaş var burada.. sormuştum bazen öyle yapıyorum deyince ben de bir seferlik olsun deneyim dedim .. iyiymiş.. yutmadım pişman değilim