Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam ekmek yemiyeceksen bence iki dilim kurtarır senivalla bugün planımı söyliyim yemek ile ilgili
öğlen domates salatalık biber maydanoz nane den yağsız söğüş salata yapıyoruz iş yerinde yanında 2-3 dilim ekmek peynir ve zeytin yiyoruz arkadaşımla beraber. arada biraz leblebi adaçayı (onu şekersiz içebiliyorum) akşama da ızgara tavuk salata planlıyorum
siz şimdi diyecağsınız ki ekmeği yeme ama ben o iki dilimi yiyeyim çünkü başka kalori kaynağım yok tam bu şekilde hesapladım 1186 kalori ediyorEki Görüntüle 2256271
tmm ggüzel ama ekmeği sabah ye bitsin akşam aslaaa...valla bugün planımı söyliyim yemek ile ilgili
öğlen domates salatalık biber maydanoz nane den yağsız söğüş salata yapıyoruz iş yerinde yanında 2-3 dilim ekmek peynir ve zeytin yiyoruz arkadaşımla beraber. arada biraz leblebi adaçayı (onu şekersiz içebiliyorum) akşama da ızgara tavuk salata planlıyorum
siz şimdi diyecağsınız ki ekmeği yeme ama ben o iki dilimi yiyeyim çünkü başka kalori kaynağım yok tam bu şekilde hesapladım 1186 kalori ediyorEki Görüntüle 2256271
haftasonuna göre çok iyi gitmiş bence.çorba erişteli .normal çorba 1 dilim ekmeğe eşdeğer,1 kaşık makarnada yarım dilime etti 1,5 ..toplamda 3 dilime yakın ekmek görünüyor akşamGünaydın Kızlar,
* kilo bildirimi: 63,9 kg geldim bu sabah (hafta sonu kaçamak olmasaydı 1 kg bulurdum belki de fazla neyse olsun moralimi bozmuyorum
* dün ki yediklerim:
sabah: herbalife çikolatalı shake
ara: 2 hurma + 4 badem + 1 muz
öğlen: 1 tabak tavuklu pırasa yemeği + 1 kase cacık + 1 muz
ara: 1 meyveli activia (tam buğday gevreği + çilek) olandan
akşam: 1 tabak erişteli mercimek çorbası + 1 tabak da 1 yk sade makarna + 1 yk pırasa + 1 yk kabak kızartması yoğurtlu + 1 dilim karabuğday ekmeği
ara: çay + 3 hurma
su: 2,25 lt
spor: 300 zıpzıp
squat: 30
hesaplarıma göre 1400 kcal ile kapattım günü, daha iyi olabilir diye düşünüyorsunuz haklısınız :))
bugün daha iyi olacaktır
öpüldünüzz
ateş böceği ayrıldıya kuzum geçen hafta topikten
SUHAN evet 60 görmemiz lazım ve göreceğiz, ramazan var arada 1/2 kilo öyle gider zaten inşallah
neden artı nedennnvalla menü on numara suhan
yapma yawww ekmek hiç yemiyordum aslında keserim tamamen ekmeği nolcak :)haftasonuna göre çok iyi gitmiş bence.çorba erişteli .normal çorba 1 dilim ekmeğe eşdeğer,1 kaşık makarnada yarım dilime etti 1,5 ..toplamda 3 dilime yakın ekmek görünüyor akşam
Sayım deme ne olur ülkece kafayı yedik zaten.
Tartı de, skor de, kilo de, kantar de sayım deme gözünü seveyim
SUHAN gayet iyi menün birde çok yemiyorsun sanki öyle gibime geliyor, bozma moralini, ama dün çok gaz yapan şeyler yemişsin kuru fasülye + turşu + karnıbahar , turşu çok ödem yapıyormuşpazartesi menü
kahvaltı...................meyveli yoğurtlu yulaf (3-4 çilek ekledim)
öğle.........................1,5 kepçe kuru fasulye,2 kaşık burgul plavı,az turşu
akşam.....................1 porsiyon haşlanmış karnıbahar.sarımsaklı yoğurt eşliğinde,1 por. yeşil salata
su..............2 lt
spor
200 zıpzıp
100 squat
40 sn plank
500 twist
25 duvara şınav
25 havaya el çırpma
günaydın.kilo bildirimi...64,4 harikamo
200 gr artıdayım ve moralim çok bozuk.
cuma günü 63.0 gördüm halbuki.dün öğleyin kurufasulye yedim nolur onun şişiliğidir deyin
normalde yoğurtlu yulafı akşamları tuketiyordum arada.dün sabah denedim inaılmaz tok tuttu.öğleyin mesela normalde kuruyu 2 kepçe yaınada yoğurt yerdim .acıkmadığımdan baya iyi geldi.evet akşam karnıbaharda baya gaz yapmış olabilir.haklısınSUHAN gayet iyi menün birde çok yemiyorsun sanki öyle gibime geliyor, bozma moralini, ama dün çok gaz yapan şeyler yemişsin kuru fasülye + turşu + karnıbahar , turşu çok ödem yapıyormuş
bir de hafta sonu geçti o yüzden yani cuma 63 ü gördüm diyorsun haftaya 62 göreceğiz kuzuuu haydi kendine gel
bilmiyorum beferim.canım sıkıldı on kere çıktım işe gelmeden tartyakuzumm neden öyle oldu. bence o artı değildir.ödem yapmıştır.
bugun güzel su iç 3,5 lt filan ardından sabah uyan lavobodan sonra tekrar çık inan bana o artı gidecekbilmiyorum beferim.canım sıkıldı on kere çıktım işe gelmeden tartya