- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
62 den geldim buralara haydi sizi de beklerim52 kg da ne yawww ben 65 çıkmaktan korkuyorumm :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
62 den geldim buralara haydi sizi de beklerim52 kg da ne yawww ben 65 çıkmaktan korkuyorumm :-(
Harikamo benim3 leblebili günlerimi bile geride bıraktın brawokızlar ben de çook marak ediyorum yarın ki tartı göstergesini..
bu arada dayanabildim 3 lt su tmmdır.
bugün sadece su
hadi inşallah ama ben o kadar istemiyorum 57 kg oliim yeter62 den geldim buralara haydi sizi de beklerim
Boy kaç canımay bir görsem ben o 52 yiiiii
off diyorum yaaa
valla ben de bravo diyorum kendime.. ama dayandım.. burada pastalar yemekler havalarda uçuşurkeneHarikamo benim3 leblebili günlerimi bile geride bıraktın brawo
55 de olur sana
aynen o ideal oluyor daa en güzeli 50 doya doya ye anasını satym sonrasın da :))55 de olur sana
Sayım deme ne olur ülkece kafayı yedik zaten.sabaha sayımlarla görüşmek üzere zayıf kalın :))
Canım inşallah yapıcam yarından itibaren bugün başladım if e de geçen hafta başlayamadımdüzenli bildirim yaparsan faydasınıdıa görürsün candy
Yeni gördüm bu listeyi deniz haftasonu sağlam yüklenmişsin, hafta içi akşam sadece salata cezası vermek lazımo zaman yazım bari :
cuma:
sabah: 1 çatal + şekersiz çay
öğlen: 1 kase çorba + ton balıklı domatesli salatlı sandviç - karabudğaylı ekmekle
akşam: kahvaltı tarzı şeyler + 2 dilim ekmek
su: 2,5 lt
cumartesi:
sabah/ öğlen: (geç kahvaltı) fırında peynirli yumurtalı biberli tam buğdaylı ekmekten - 3 adet + zeytin + reçel + çay
öğleden sonra: nescafe + minik kek
akşam: (misafirim vardi) çiğ köfte + ıspanaklı gül böreği 3 tane + kısır + ekler 2 tane
su: 1,5 lt
pazar:
sabah: haşlanmış yumurta + 2 dilim ekmek + yeşillik + akşamdan kalan börekten 1 adet
akşam: kalan çiğ köfte + kısır + mercimek çorbası + kalan böreklerden
sonra yine misafir geldi ve tatlı getirdi : trileçe + kahve..
su: 1,5 lt
baya yedim yani
Candy öğlen yediğin ekmek ve zero seni daha çabuk acıktırmış sanırım ki akşam 3 dilim ekmek yemişsin.Canım inşallah yapıcam yarından itibaren bugün başladım if e de geçen hafta başlayamadım
Öğlen 12 de İskender+zero kola
Ara 3 gibi biraz leblebi şekerli çay
Akşam 18 kıymalı taze fasulye yoğurt 3 dilim ekmek
Su 3.5 litre
Spor yok biraz yürüyüş yaptım öğlen ama saatimi unuttuğum için adım sayamadim