- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
hariko nasıl güzel su içmiş
harikamo valla iyi atak yaptı tebrik ediyorum ben su içmeye bugün yeni başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hariko nasıl güzel su içmiş
ya o günün akşamı yada diğer günün sabahı bir önceki günün menüsünü ve suyu yazacaksın canımHergun günlük menu yaziyormuyuz kızlar ne yedigimize dair...bende şimdi çocukları okula bırakıp oradan yürüyüşe gideceğim. Yaklasik 2 saat yürümeyi planlıyorum. 3 litreyi bulur suyumda yatana kadar ben zaten su içen biriyim ordan tek şanslıyım ne yaparsam yapayım yanimda 2 litrelik suyumu getiririm böylece su icmek herdaim aklimda oluyor
acı bizeee13. gün 100 squat....plank yok
plank yokacı bizeee
plank zaten yapamıyorum yılan gibi kalıyorum yerdeplank yok
plank zaten yapamıyorum yılan gibi kalıyorum yerde
merhaba hanımlar
devam ediyor musunuz grupla
öyle devam ediyorsanız haftalık içtiğiniz suları ve yediğiniz menüleri alalım.
yarın tartı günü
düzenli bildirim yaparsan faydasınıdıa görürsün candyvalla ben devam etmek istiyorum da bi türlü yazamadım cumadan beri birazdan toplu halde yazayım hepsini su 2 lt içiyorum en az ama tam miktarını hesaplamadım hiç bugün hesaplıyorum sanırım 3 lt olacak bugün IF'i de başardım 12'ye kadar hiçbirşey yemedim
Maşallah sular seller gibi tablohariko nasıl güzel su içmiş
bende de gr gr gidiyor sonra hooop birden gidiyor.Yarın zabanan tartılıyoruz di mi, 51.99 olsun ama 52 olmasın artık kaldım burada, önceki grupta 52 de 3 haftadan fazla kalmıştım sanırım
Gitsinde azar azar gitsin, çabuk giden çabuk geliyor. Sen bu hafta kacamaklar harici iyiydinbende de gr gr gidiyor sonra hooop birden gidiyor.
geçen hafta mesela hooop birden giden bir hafta idi. şimdi bende mrak ediyorum kaç gr gidecek.? yada artmışta olabilir
evet kaçamak çok yapmadım ya nefis işte hemen elini ayağını çekemiyorsun malum birde adet önü hiç hakim olamıyorsun.Gitsinde azar azar gitsin, çabuk giden çabuk geliyor. Sen bu hafta kacamaklar harici iyiydin
Offf ben 4 kilo fark yapıyorum reglde, insani boyutta değil yani.evet kaçamak çok yapmadım ya nefis işte hemen elini ayağını çekemiyorsun malum birde adet önü hiç hakim olamıyorsun.
bugün yarın bekliyoruz efendim
evet hissediyorum var biraz üzerimde durgunluk şimdilikOfff ben 4 kilo fark yapıyorum reglde, insani boyutta değil yani.
Bu kadar yakınsa dert etme ödem başlamış olabilir
52 kg da ne yawww ben 65 çıkmaktan korkuyorumm :-(Yarın zabanan tartılıyoruz di mi, 51.99 olsun ama 52 olmasın artık kaldım burada, önceki grupta 52 de 3 haftadan fazla kalmıştım sanırım
Tebriklerrrrrkızlar ben de çook marak ediyorum yarın ki tartı göstergesini..
bu arada dayanabildim 3 lt su tmmdır.
bugün sadece su