- 12 Kasım 2018
- 3.410
- 4.771
yok kendimi zehirleyecek kadar olmayacak elbetvalla ben dayanamazdım galiba
ayrıca çok fazlada su içme su zehirlenmesi oluyor insan onuda araştır istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kendimi zehirleyecek kadar olmayacak elbetvalla ben dayanamazdım galiba
ayrıca çok fazlada su içme su zehirlenmesi oluyor insan onuda araştır istersen
ben öyle yapmıyorum oda vardabir kase yoğurtmiden de sorun yoksa pul biber ve limonla karıştırıp her akşam tüketirsen bir kaseyi gerçekten işe yarıyor
Hafta sonu kacamak mı yaptın yoksa canımZipzip- selam canım ben bugün biraz iyiyim.. çünküm sadece su içiyorum.. bir kahve beni ayıltabilirdi ama içmeyeceğim.. dayan Harikamoooo :))
diyet bitiminde de seninle buluşup bir waffle patlatırız artık
Neysesakinim su içeceğim tüüüm gün.. su orucu deniyor buna.. Osman Müftüoğlu çok tavsiye eder. ben de çok duyduğum için dün de kaçırdığım için bugün hem önlem olsun hem de bedenime sağlık olsun akşam ezanıyla beraber bir hurma ile bozacağım orucumu.. hatta onu da 11 parçaya bölerek yiyeceğim..
Canım sen konunu acacaktın acmamıssınben öyle yapmıyorum oda vardabir kase yoğurt
1 tatlı kaşığı zencefil
bir tatlı kaşığı zerdaçal
bir tatlı kaşığı tarçın karıştırıp yiyorum.
merhaba hanımlar devam ediyor musunuz grupla öyle devam ediyorsanız haftalık içtiğiniz suları ve yediğiniz menüleri alalım. yarın tartı günü |
SU HEDEFİ ÜYELER 02-042019/ 09.04.2019 | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | TOPLAM TUTAR |
@befer | 3,5 | 3,5 | 3 | 2,75 | 2,25 | 1,2 | 1 | 17,2 |
@-SUHAN- | 1,5 | 2 | 2 | 2,5 | 2 | 2,5 | 1 | 13,5 |
@little dora | 1,5 | 1,5 | 1 | 1,5 | 1,5 | 1,5 | 1 | 9,5 |
@harikamo | 2 | 3 | 3,5 | 3 | 3,5 | 2 | 2 | 19 |
@slnkhrmn008 | 3 | 3 | 6 | |||||
denz2010 | 2 | 2,5 | 2,5 | 1,5 | 1,5 | 10 | ||
candy_candy | 0,3 | 2,5 | 2,8 |
evet dün yaptım resimler filan hazır kafamı toparlayıp açacağım hayatım güzle oldu bence masa filan hazırladımCanım sen konunu acacaktın acmamıssın
Eminim coook güzel olmustur merakla bekliyorum canım ❤evet dün yaptım resimler filan hazır kafamı toparlayıp açacağım hayatım güzle oldu bence masa filan hazırladım
bendeee merak içindeyim.. paylaşır paylaşmaz linkini de at.. bu biraz karışık olmuş sırası ile göremiyorumevet dün yaptım resimler filan hazır kafamı toparlayıp açacağım hayatım güzle oldu bence masa filan hazırladım
akşamdan 3- 5 adet kuru kayısıyı yarım bardak suya koy.. sabah aç karnına bu kayısıları ye üzerine de suyunu iç..SUHAN bu arada 3 gündür de ödem atıcı suyumu içiyorum (2 litre su , 1 parça zencefil, 1 elma, 1 limon, yarım demet maydonoz) rahatlatıyor sanki..
fakat bende kabızlık sorunu var kızlarr ne yapçam iki gün çıkmadığım oluyor bazen düzeliyor bazen de böyle işte..
denedim ama oda yaramıyor ki aslında öyle 4/5 gün çıkamayan biri değilim ama 3 gün maximumakşamdan 3- 5 adet kuru kayısıyı yarım bardak suya koy.. sabah aç karnına bu kayısıları ye üzerine de suyunu iç..
paylaşayım o zamansen bilirsin ben plank hariç hemen hemen senin dediklerini yapıyorum
pazar günün güzel geçmiş.makarna çorbası merak ettim.nezaman paylaşıyorsunpazar günü
kahvaltı bir dilim ekmek bir yumurta iki kaşık lor peyniri 5 zeytin
öğlen küçük bir kap muhallebili kadayıf
ikindi makarna çorbası yaptım yarışma için yarım kase ondan içtim
saat 7 oldu açıktım sinemaya gidecektik yarım dilim elma ve bir tatlı kaşığı keçi boynuzu özü
gece yatarken yoğurt kürü
(bugün yaptığım kaçak için yoğurt kürü iyi bir telafi oldu sabah tartıda görmedim.)
1lt su
7 bin adım
squat aslında faydalı o konuda ama.bol su tüket yeşil çay içebilirsin.bide yatmadan az saf zeytinyağıda faydalı bir kaşık kadarSUHAN bu arada 3 gündür de ödem atıcı suyumu içiyorum (2 litre su , 1 parça zencefil, 1 elma, 1 limon, yarım demet maydonoz) rahatlatıyor sanki..
fakat bende kabızlık sorunu var kızlarr ne yapçam iki gün çıkmadığım oluyor bazen düzeliyor bazen de böyle işte..
vayyyy döktürdün yanievet dün yaptım resimler filan hazır kafamı toparlayıp açacağım hayatım güzle oldu bence masa filan hazırladım
hariko nasıl güzel su içmiş
SU HEDEFİ ÜYELER 02-042019/ 09.04.2019 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR TOPLAM TUTAR @befer 3,5 3,5 3 2,75 2,25 1,2 1 17,2@-SUHAN- 1,5 2 2 2,5 2 2,5 1 13,5@little dora 1,5 1,5 1 1,5 1,5 1,5 1 9,5@harikamo 2 3 3,5 3 3,5 2 2 19@slnkhrmn008 3 3 6denz2010 2 2,5 2,5 1,5 1,5 10candy_candy 0,3 2,5 2,8
pazar günün güzel geçmiş.makarna çorbası merak ettim.nezaman paylaşıyorsun