- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Iyiyim bende canım kilo, menü,spor işleri bitti sizlere bakayım dedim :)iyidir kaptanım sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim bende canım kilo, menü,spor işleri bitti sizlere bakayım dedim :)iyidir kaptanım sen nasılsın
günaydıntünaydınn ❤
nasılsınız kızlar ❤
Günaydın canım ❤günaydın
gördüğün gibi kötü :)
Tamam dır, alışacağım :)yaptığın egzersizleri menünün altına yazmayı unutma kuzu suyla birlikte
güzel gidiyoruz bencegünaydın
gördüğün gibi kötü :)
yuvarlanıyoruz bizde işte diyet miyet bildiğin gibiIyiyim bende canım kilo, menü,spor işleri bitti sizlere bakayım dedim :)
Hadi bakalım yaza fit gireceksiniz inşallah hepinizyuvarlanıyoruz bizde işte diyet miyet bildiğin gibi
çok aminHadi bakalım yaza fit gireceksiniz inşallah hepiniz
kızlar ben bugün su orucu yapacağım bakalım dayanabilirsem.. akşam ezanında bitireceğim.. sonrası tek bir hurma ile günü kapatacağım.. şu an niyetim böyle.
ölmezsin ya diyorum
dünküleri telafi etmem gerek..
hem de çok faydalı.. haftada bir gün su orucu yapılması bedene ruha iyi geliyormuş..
inşallahhh :)Hadi bakalım yaza fit gireceksiniz inşallah hepiniz
kızlar günlük plank ve squatı paylaşmaya devam edeyimmi ne dersiniz.?herkes kendi yapıyor kaldı günden.
olurrkızlar günlük plank ve squatı paylaşmaya devam edeyimmi ne dersiniz.?herkes kendi yapıyor kaldı günden.
Cumartesi1. 5 pazar 1 diyelim, pazar dikkat etmedim ne ictimlittle dora her güne 1 lt su yazayım mı canım
bu yoğurt kürü gerçekten işe yarıyor mu ya ??pazar günü
kahvaltı bir dilim ekmek bir yumurta iki kaşık lor peyniri 5 zeytin
öğlen küçük bir kap muhallebili kadayıf
ikindi makarna çorbası yaptım yarışma için yarım kase ondan içtim
saat 7 oldu açıktım sinemaya gidecektik yarım dilim elma ve bir tatlı kaşığı keçi boynuzu özü
gece yatarken yoğurt kürü
(bugün yaptığım kaçak için yoğurt kürü iyi bir telafi oldu sabah tartıda görmedim.)
1lt su
7 bin adım
bende yarıyor ben rahatlamış hissediyorum kendimi sabah kalkınca karnımda yumuşaklık hissediyorumbu yoğurt kürü gerçekten işe yarıyor mu ya ??
miden de sorun yoksa pul biber ve limonla karıştırıp her akşam tüketirsen bir kaseyi gerçekten işe yarıyorbu yoğurt kürü gerçekten işe yarıyor mu ya ??
valla ben dayanamazdım galibaZipzip- selam canım ben bugün biraz iyiyim.. çünküm sadece su içiyorum.. bir kahve beni ayıltabilirdi ama içmeyeceğim.. dayan Harikamoooo :))
diyet bitiminde de seninle buluşup bir waffle patlatırız artık
Neysesakinim su içeceğim tüüüm gün.. su orucu deniyor buna.. Osman Müftüoğlu çok tavsiye eder. ben de çok duyduğum için dün de kaçırdığım için bugün hem önlem olsun hem de bedenime sağlık olsun akşam ezanıyla beraber bir hurma ile bozacağım orucumu.. hatta onu da 11 parçaya bölerek yiyeceğim..