kurtarmışsın iyi barı.aklımızda olsun bizimdeKızlar sweatleri büyük ölçüde kurtardım. belki lazım olur diye size de anlatayım. Pembe kutu kosla oxiaction varya, bir kovanın dibine yaklaşık yarım litre kadar koydum ve çok az sulandırıp karıştırdım. İcine sweatleri bastim, bir gün beklettim. Çıkan su resmen çamur gibi bordoydu. 60 derecede yıkattım iki defa da durulattim. Yani ilk aldığım gibi olmadı tabiki ama daha iyi görünüyor baya bi açıldı renkleri.
EVET YAA BENDE ÖYLE YAPIYORUM ÇOK İYİ OLUYO AMA İŞTE EVDE ÇOK ARAMIYORUM BİŞEYLERLE MEŞGUL OLMAKTANhafta sonu 2 öğün beslendim güzel oldu. bu haftada 2 öğün denemek istiyorum
burdayım tatlım ne olsun .SUHAN Neysesakinim harikamo yavrular nerdesiniz bakın az biraz diyet şevkim geldi kaçırmayım
canlandıralım şuraları hadi
demekki yememen lazımmış bende iki gündür kahvaltı yapmıyorum öğlen ve akşam 2 öğün akşamı da hafif atlatıyorumburdayım tatlım ne olsun .
sabah simit alırım yine ilk defa heveslendim geldik simitçinin önüne kapalı bende tabi sans yok hop işe geldim hala bir şey yemedim
neden geç gittin işedemekki yememen lazımmış bende iki gündür kahvaltı yapmıyorum öğlen ve akşam 2 öğün akşamı da hafif atlatıyorum
tabi işe geç geldiğim için yapabildim yoksa duramam normal saatimde gelsem
aynen kısmet değilmiş öğlende dün akşam fırında patates yapmıştım onu yiyeceğimdemekki yememen lazımmış bende iki gündür kahvaltı yapmıyorum öğlen ve akşam 2 öğün akşamı da hafif atlatıyorum
tabi işe geç geldiğim için yapabildim yoksa duramam normal saatimde gelsem
evet yaa düşün müdürüm benden önce gelmiştineden geç gittin işe
afiyet olsun yemişşin artık pişman olma tatlımkıslaarr arkadaşalrla yemeğe gidicez diye sabah kahvaltı yapmamıştım yemeğe gittim onda sorun yok ama salata yiyecektim yemedim
çıtır tavuk yedim yanında patates de vardı
hınnn pekiafiyet olsun yemişşin artık pişman olma tatlım
kıslaarr arkadaşalrla yemeğe gidicez diye sabah kahvaltı yapmamıştım yemeğe gittim onda sorun yok ama salata yiyecektim yemedim
çıtır tavuk yedim yanında patates de vardı
ayy suhan bu ara havuça sardım ne güzel bişey yaa hem çiğneme duygunu tatmin ediyo hem sağlıklı hem de kalori az ne güzel bir ya da 2 tane yiyorum akşam yoğurt ve havuç var bende debende kaçırdım.akşam yoğurt yicem galiba.yada 1 kase çorba içerim
ay biz bi ara beferle salatalığa dadandık.işyerinde kütür kütür yiyorduk.befer her kütüttürünce canım isterdi sonra bende başladım.sanırım havuçta öyle olacakayy suhan bu ara havuça sardım ne güzel bişey yaa hem çiğneme duygunu tatmin ediyo hem sağlıklı hem de kalori az ne güzel bir ya da 2 tane yiyorum akşam yoğurt ve havuç var bende de
aynen aynen yazın salatalık kışın havuç bence güzelde olur yalnız havuç tatmin ediyorda salatalık etmiyor yaay biz bi ara beferle salatalığa dadandık.işyerinde kütür kütür yiyorduk.befer her kütüttürünce canım isterdi sonra bende başladım.sanırım havuçta öyle olacak
evet havucada böyle başlarım diye düşündüm ama başlayamadım. bu yüzden büyük bir boşluk var.ay biz bi ara beferle salatalığa dadandık.işyerinde kütür kütür yiyorduk.befer her kütüttürünce canım isterdi sonra bende başladım.sanırım havuçta öyle olacak