Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyguladığın bir diyet varmıYa kızlar benide yazın... Kendime günlük açtım ama olmadı.36 yaşındayım 165 boy ve 72.700 kiloyum maalesef10 kilo vermek istiyorum. Basenlerden muzdaribim.veee zayıf noktam şeker
Yok canım yaa... öyle gelişi güzel abartmadan yemeye çalışıyorum. Kazalarım var bu günlerde onları tutuyorum.uyguladığın bir diyet varmı
spor falan yapıyormsunYok canım yaa... öyle gelişi güzel abartmadan yemeye çalışıyorum. Kazalarım var bu günlerde onları tutuyorum.
Çocuklarla olduğu kadar ikizlerim var dört yaşında... yürüyüşe çıkıyorum ama düzenli değil.spor falan yapıyormsun
bende de spor olayı yok.evde başlıcam akşamları şu egzersi uygulamaları var onlardan indirim.allah bağışlasın.benimkilerde ikiz sayılır araların 1,5 yaş var biri 4 yaşında biri de 3 yaşına girecek bikaç ay sonra.aslında benim de aklımda kaza orucu tutmak var en azından haftada üç düşünmüştüm .önümüzdeki haftalarda belki başlarımÇocuklarla olduğu kadar ikizlerim var dört yaşında... yürüyüşe çıkıyorum ama düzenli değil.
Allah kolaylık versin sanada . Çocuklar olunca arkalarını toplamak başlı başına bir spor. Bizim bide abimiz var. orucu Allah kısmet ederse haftada dört gün tutarım diyorum da bakalım. Sen çalışıyor musun?bende de spor olayı yok.evde başlıcam akşamları şu egzersi uygulamaları var onlardan indirim.allah bağışlasın.benimkilerde ikiz sayılır araların 1,5 yaş var biri 4 yaşında biri de 3 yaşına girecek bikaç ay sonra.aslında benim de aklımda kaza orucu tutmak var en azından haftada üç düşünmüştüm .önümüzdeki haftalarda belki başlarım
Allah bağışlasın çocuklarını...bende de spor olayı yok.evde başlıcam akşamları şu egzersi uygulamaları var onlardan indirim.allah bağışlasın.benimkilerde ikiz sayılır araların 1,5 yaş var biri 4 yaşında biri de 3 yaşına girecek bikaç ay sonra.aslında benim de aklımda kaza orucu tutmak var en azından haftada üç düşünmüştüm .önümüzdeki haftalarda belki başlarım
teşekkür ederim.evet çalışıyorum ondan benim yeme düzenim sıkıntı oluyor.bazen arkadaşlar pat diye plan yapmış oluyor yemiş bulunuyorum telafisi zor oluyor.evde olsam iki öğün beslenirim diye düşünüyorum.gerçi onümüzdeki günlerde onuda denemek istiyorum sabah kahvaltılık getirip yumurta domates vs on gibi çayla tüketip akşam eve geçincede evde ikinci öğünü yapmak mantıklı geliyor.uygulamada pürüz çıkarmı ondan emin değilimAllah kolaylık versin sanada . Çocuklar olunca arkalarını toplamak başlı başına bir spor. Bizim bide abimiz var. orucu Allah kısmet ederse haftada dört gün tutarım diyorum da bakalım. Sen çalışıyor musun?
aminAllah bağışlasın çocuklarını...
maalesef canım ya.geri dönüş olmuyor diye biliyorum belki yıkana yıkana aldığı rengi atar bilemedimki.benim yazın somon rengi gömleğim vardı onu mahvetmiştim.toparlayamadım ben onuYavrulu hanımlar hazır bebe muhabbeti açılmışken bi el atın lutfeen
Dün kuzuma biraz alışveriş yaptim, açık renklilerle makineye attim. Makinede bir önceki seferden kalma deri patik sen bunlari boya kurutmaya atarken renkleri bir tuhaf geldi ama uyanmadım, katlarken farkettim. Dört tane yeni sweat, içim acıyor. Var mi bi fikriniz? Google Derya deniz biliyorum ama bana denenmişi lazım
Suhanin da dediği gibi yıkana yıkana açılır.Eğer penyeyse...Yavrulu hanımlar hazır bebe muhabbeti açılmışken bi el atın lutfeen
Dün kuzuma biraz alışveriş yaptim, açık renklilerle makineye attim. Makinede bir önceki seferden kalma deri patik sen bunlari boya kurutmaya atarken renkleri bir tuhaf geldi ama uyanmadım, katlarken farkettim. Dört tane yeni sweat, içim acıyor. Var mi bi fikriniz? Google Derya deniz biliyorum ama bana denenmişi lazım
Bende hep derim çalışanlar diyet konusunda avantajlı diye, çünkü buz dolabı ellerinin altında olmuyor diye demek öyle olmuyormuş. Haklısın evden pratik ve kalorisiz şeyler götürürsen daha iyi olur senin için ama yumurtayı tavsiye etmem yumurta kalınca çok kötü kokuyor.teşekkür ederim.evet çalışıyorum ondan benim yeme düzenim sıkıntı oluyor.bazen arkadaşlar pat diye plan yapmış oluyor yemiş bulunuyorum telafisi zor oluyor.evde olsam iki öğün beslenirim diye düşünüyorum.gerçi onümüzdeki günlerde onuda denemek istiyorum sabah kahvaltılık getirip yumurta domates vs on gibi çayla tüketip akşam eve geçincede evde ikinci öğünü yapmak mantıklı geliyor.uygulamada pürüz çıkarmı ondan emin değilim
Canın sağolsun yaa...Çok kötü görünmüyorsa evde giydir.Sağolun kızlar. Çok üzgünüm su an, indirimi bekledim de ne oldu simdi
burda mutfak var iki dakikada haşlayabilirim.yada yedibuçukta haşlasam iki saatte bişi olmaz sankiBende hep derim çalışanlar diyet konusunda avantajlı diye, çünkü buz dolabı ellerinin altında olmuyor diye demek öyle olmuyormuş. Haklısın evden pratik ve kalorisiz şeyler götürürsen daha iyi olur senin için ama yumurtayı tavsiye etmem yumurta kalınca çok kötü kokuyor.
seni anlayabiliyorum canım.bende aldım çocuklara indirimi bekleyip.üzülme sağlıklarına bişey olmasın.Sağolun kızlar. Çok üzgünüm su an, indirimi bekledim de ne oldu simdi