benimde iki tane var.hatta üç.ikisi bel ,biri bacak bel.biri sıcak tutuyor.öbürünü sezeryandan sonra aldırdılar sarma olmasın diye.ama normallerde üçüde.çok etkisini görmedim.benim eski korselerim var geçen sene doğumdan snra epey kulladım 3 ay kadar sonra işe başlayınca çıkardım ama o vakitte kadar çok toparladı beni hissettim.
sipariş etmeden önce iştişare edelim aramızda
bunu kim arkadan takacak tatlımAyarlanabilir ince askılı lateks korse lover beauty yuzde yuz lateks Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Ayarlanabilir ince askılı lateks korse lover beauty yuzde yuz lateks en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Ayarlanabilir ince askılı lateks korse lover beauty yuzde yuz lateks incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
evet çok çok etkili olmyor ama etkisizde değil bncebenimde iki tane var.hatta üç.ikisi bel ,biri bacak bel.biri sıcak tutuyor.öbürünü sezeryandan sonra aldırdılar sarma olmasın diye.ama normallerde üçüde.çok etkisini görmedim.
kocaları boşunamı aldık.korsemizide takmayaclarsa ne işe yarayacaklarbunu kim arkadan takacak tatlım
yapamaz benimki sabrı yetmez bunu takmayakocaları boşunamı aldık.korsemizide takmayaclarsa ne işe yarayacaklar
sabırları yetmezse bizde onların sabrlarını tehdit ederiz.kıssasa kısasyapamaz benimki sabrı yetmez bunu takmaya
yok valla güzelim kolay bir şey olmalı giyilmesi. benim herifle zor bunu giymeksabırları yetmezse bizde onların sabrlarını tehdit ederiz.kıssasa kısas
evet işin şakası biyana sıkıntılı kopçalar önde olmalı bakalım birazyok valla güzelim kolay bir şey olmalı giyilmesi. benim herifle zor bunu giymek
bu öncen giyilmez mi gögüs boşta kalacak şekilde görmüştüm benevet işin şakası biyana sıkıntılı kopçalar önde olmalı bakalım biraz
aynı anda yazmışız yaha bunun önde zaten kuzu baksana mankene.göğüs tarafı boşta kopçalar önde
lateks olana bakıcakmışız70 lirayada var ben buişi çözemedim
hıılateks olana bakıcakmışız
bu özellikler bir tane çıkıyor oda 169 lira9 çelik