geniş çaplı bi açıklama yapmıştı ama şuan gücüm yok anlatmaya.diline sağlık bebeğim
son günlerim malum biraz ara vereceğim artık kendi kendinize bir çözüm bulursunuz haftaya
yemiyorsa çocuk ne yapacaksıngeniş çaplı bi açıklama yapmıştı ama şuan gücüm yok anlatmaya.haftada 1 balık ye tamam yani, balık yağı hikaye kısaca.
seni seviyorum biliyorsun değil mitamam artıda değil işte yinedetoplam farka vurunca
artıdamı yoksaseni seviyorum biliyorsun değil mi
bencedeyemiyorsa çocuk ne yapacaksın
ben çekimserin bu konuda benim teoremi alt üst ettin ben bildiğim herşeyi unuttumartıdamı yoksa
bende seni seviyorum sende biliyorsundur umarım
ben çekimserin bu konuda benim teoremi alt üst ettin ben bildiğim herşeyi unuttum
viks bende bağımlılık.hamileyken viks aşermiştim yemek istiyordum bildiğin viksi.bikaç defa ağzıma ttım dayanamadım
Çok geçmiş olsun ilk defa duydum belki adı farklıdır bilmiyorum bir anda çıkmaz böyle şeyler doktora mı danışsanKizlar biz geri annemlere geldikkalacaktim orda ama biz ordayken küçük kaynimin el ayak agiz hastaligi oldugu ortaya cikti. Dun ateslenmis. Bugun biz ordayken saglik ocagina gittiler. Yeni yeni döküntüsü basliyordu. Doktor el agiz hastaligi demis. Hic bulasicidir falan diyen olmamis. Ben internetten baktim da ogrendik. Oyle olunca geri geldik. Hic geciren oldu mu bu hastaligi ya tedirgin oldum bulasmis midir acaba benim kiza? Birlikte 5 saat falan gecirdiler.
Estağfurullah ne özrüvalla ikiniz de haklisiniz. Ozur dilerim eksi gelseydim karismayacakti ortalik
Çok teşekkür ederim canim. Aynen bir anda cikmiyor. Beni tedirgin eden de o. Kuluçka suresi 3-7 gunmus. En cok bulasmasi da döküntülerin olduğu zamanmış. İnternetten bu kadarini ogrenebildim. Doktora da herhangi bi belirti olmadan danissam yardimci olabilir mi bilemedim.Çok geçmiş olsun ilk defa duydum belki adı farklıdır bilmiyorum bir anda çıkmaz böyle şeyler doktora mı danışsan
merhaba hoşgeldin.katılım durumuna göre listeye alabiliriz seni.boy kilo,diyet seruvenin vs hakkında bilgi verebilirinMerhaba arkadaşlar
Emziriyorum ve zayıflamak istiyorum bende aranızda olmak istiyorum.olabilirmiyim aranızda☺
ben toplama bakarımvalla ikiniz de haklisiniz. Ozur dilerim eksi gelseydim karismayacakti ortalik