- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben gece yatmadan önce yaparım gece çok öksürük tutar beni.belli bir oranı varmı
şu an beeo nunkini kullanıyorum geçen yıl arkadaşımın kuzeni yapıyodu ondan alıyodum memnundumda ama sipariş verecektim tam rossmanda gördüm beeo nunkinihangi marka canım
eşin mi karışıyorya ben onu araştırıyordum hangi marka alayım diye.bizimkinin bıdı bıdısı bitmiyor.almayı düşünüyorum.sen kullanıyormusun
üyeler | boy | BAŞLANGIÇ kilo 17.09.2019 | toplam fark | 24.Eyl | 30.Eyl |
befer | 1,59 | 74,2 | -0,4 | 73,9 | 73,8 |
SUHAN | 1,58 | 65,1 | -0,9 | 64,6 | 64,2 |
amesia | 1,65 | 76 | -0,5 | 77,1 | 75,5 |
patilibirhayat | 1,64 | 65 | -0,67 | 64,55 | 64,33 |
Moon Light | 1,68 | 67,5 | -0,5 | 66,7 | 67 |
L i l y | 1,70 | 70 | -1,8 | 70 | 68,2 |
harikamo | 1,59 | 63,7 | 0 | 63,7 | 63,7 |
Viks benim de kurtaricim valla. Bogazin mi agridi bogaza sur. Karnin mi agridi karnina ayaklara sur. Burnun mu tikandi azicik burna degdir. Her derde deva gibi biseynormal vikste var bebekler için olanda zaten o olmazsa napardım bilmiyorum..sabah pekmez ,zerdaçal,zencefil ,limon karışımı yaptım.çocuklarada bikaç gün önceden zeytinyağı pekmez az ısıtıp verdim.şuan hafif hafif terliyorum.senin dediğinide eve geçince yapayım.küçüğü eşim doktora götürmüş.yemekten geldim kekik buldum sıcak suyla demleme yapıyorum onu içeceğim şimdi
bakıyorum hemenşu an beeo nunkini kullanıyorum geçen yıl arkadaşımın kuzeni yapıyodu ondan alıyodum memnundumda ama sipariş verecektim tam rossmanda gördüm beeo nunkini
memnunum şimdilik
beeo dan da sipariş verebilirsin benim aldığım yerden de onlarda kargoyla gönderiyor
yok canım eksidesin sende .maşallah bu hafta herkes vermiş.Kizlar selam. Kusura bakmayin yazmaya firsatim olmadi hic sabahtan beri kosturma icindeyim.
Bugunku tartim 67.0 cikti. +200 sanirim. Gecen haftayi hatirlamiyorum tam.
ya sorma samimi eczacı arkdaaşı var neye elimi atsam bi ton budu bıdı dinliyorum.balık yağı kullanacağım onun yüzünden kullanamıyorum çocuklara bi yandan iyi bi yandan kötü eczacı tanıdığınıh olmasıeşin mi karışıyor
yerim seni ya.ellerine sağlık.sabah bi düzenleme yaptım eksikleride ekliyeyimSUHAN kaptan liste emrinize hazırdır efendim
viks bende bağımlılık.hamileyken viks aşermiştim yemek istiyordum bildiğin viksi.bikaç defa ağzıma ttım dayanamadımViks benim de kurtaricim valla. Bogazin mi agridi bogaza sur. Karnin mi agridi karnina ayaklara sur. Burnun mu tikandi azicik burna degdir. Her derde deva gibi bisey
Cok gecmis olsun canim klima carpiyo malesef..
YOK KUZU +300 çıkmış sen iyi misinyok canım eksidesin sende .maşallah bu hafta herkes vermiş.
diline sağlık bebeğimyerim seni ya.ellerine sağlık.sabah bi düzenleme yaptım eksikleride ekliyeyim
hem iyi hem kötü haklısınya sorma samimi eczacı arkdaaşı var neye elimi atsam bi ton budu bıdı dinliyorum.balık yağı kullanacağım onun yüzünden kullanamıyorum çocuklara bi yandan iyi bi yandan kötü eczacı tanıdığınıh olması
geçen hafta 67,7 değilmi,bu hafta 67YOK KUZU +300 çıkmış sen iyi misin
başlangıç 67,5geçen hafta 67,7 değilmi,bu hafta 67
Moon Light | 1,68 | 67,5 | -0,5 | 66,7 | 67 |
bakarız canım olduğu kadar artıkdiline sağlık bebeğim
son günlerim malum biraz ara vereceğim artık kendi kendinize bir çözüm bulursunuz haftaya