- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Çok fark vardı arada ,ama tekrar başlıyorum artıkO haline istersen donebilirsin. Eskiden o kilodaki incecik olan da sendin unutmao zamanki beslenme duzenin, hareketlilik duzeyin nasildi mesela şimdi nasil?
Benim hic ince halim yok hatirladigim. Nerelere gidem
Pek diyet menüsü olmamış canımNasilsiniz kizlar haftasonu bos kaldi buralar
Ben bugunku menumu yazayim. Unutuyorum yoksa.
28 eylul cumartesi
Sabah
3 tane sigara boregi
Domates
Salatalik
Zeytin
Cay
Aksam
3 tane minik dolma
Yogurt
1 tane biskrem
Su 1.5 litre
Oyle oldu biraz canim. Ben cok sıkı disiplinle gidebilen biri değilim malesef. Yavas yavas gidiyo bakalim boyle de.Pek diyet menüsü olmamış canım
Hiç ölçüyle vücudunu ölçüyor musun değişim nasılOyle oldu biraz canim. Ben cok sıkı disiplinle gidebilen biri değilim malesef. Yavas yavas gidiyo bakalim boyle de.
Daha oncesinde ölçmedim hic. 5 mayista ölçmüşüm canim. Kilom o zaman 68.8 mis. Cok fark olacagini sanmiyorum ölçülerde. Spor yok cunku. Kilo farki da 2 kilo. Ama pazartesi unutmazsam ac karna olceyim tekrar.Hiç ölçüyle vücudunu ölçüyor musun değişim nasıl
Ölçüde fark yoksa verdiğin kilolar kastan gidiyor demektir aklında bulunsun canımDaha oncesinde ölçmedim hic. 5 mayista ölçmüşüm canim. Kilom o zaman 68.8 mis. Cok fark olacagini sanmiyorum ölçülerde. Spor yok cunku. Kilo farki da 2 kilo. Ama pazartesi unutmazsam ac karna olceyim tekrar.
Ölçüde fark yoksa verdiğin kilolar kastan gidiyor demektir aklında bulunsun canım
Sabah 9 buçuk
1 Yulaf ezmeli omlet
1 kibrit kutusu peynir
5 6 zeytin
1 fincan çay
Ara
1 bardak sade sütlü kahve
1 avuç çiğ fındık
1 kuru kayısı
Akşam 16:30
1 kase tarhana çorbası
10 Kaşık etli kuru fasulye
3lt su içildi
Teşekkür ederim canımcok iyi beslenmissin
Nasilsin? Nasildi gününTeşekkür ederim canım
İyiyim Allah'a şükür arkadaşım sen nasılsınNasilsin? Nasildi günün
Ben de toparlaniyorum kuzum şükür. Oo supersin. İlk hayir demeyle baslaniyo zaten. Devami da gelir insallahİyiyim Allah'a şükür arkadaşım sen nasılsınBugün diyete daha da adapte oldum kek ve börek vardı ama yemedim, aman kendi kendime nazarım değmesin maşallah diyeyim sen nasılsın,menun nerde ?
Tatlı bende çok olumsuz durumlar yatıyor mecburen yemiyorum diyet için değil daha kötü sonuçlar doğuruyorBen de toparlaniyorum kuzum şükür. Oo supersin. İlk hayir demeyle baslaniyo zaten. Devami da gelir insallah
Diyet olarak pek ic açıcı değilim ya nedense asiri bi istah var. Tatli istiyorum surekli.
Menum utanip kacti
avantaja cevirmissin canim durumu. Bana hicbir yan etkisi yok valla malesef mi desem ne desemTatlı bende çok olumsuz durumlar yatıyor mecburen yemiyorum diyet için değil daha kötü sonuçlar doğuruyorbeni etkileyen de bu oluyor valla . Yoksa yerdim
Öyle diyorsun ama bilsen bağırsaklari nasıl mahvediyoravantaja cevirmissin canim durumu. Bana hicbir yan etkisi yok valla malesef mi desem ne desem
Spor basligini da gordum oraya da geliyim mi
Ediyordur kesin hain domdom tatlilar. Hem kilo yapiyor hem sagligi bozuyor hem de guzeller isteÖyle diyorsun ama bilsen bağırsaklari nasıl mahvediyor
Gel canım gel❤