- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
AynenEdiyordur kesin hain domdom tatlilar. Hem kilo yapiyor hem sagligi bozuyor hem de guzeller iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenEdiyordur kesin hain domdom tatlilar. Hem kilo yapiyor hem sagligi bozuyor hem de guzeller iste
Adana dürümler, mercimek köfteleriii ohhh maşallaahhhhmenümü bildiricemde nerden nasıl başlıycam bilemedim
cuma günü sabah haşlanmış yumurta yeşillik domates salatalık 1 galeta yedim
1 sade kahve
1 kupa yeşilçay
öğlen 1 kase yoğurt ve karabuğdaylı salata
saat 3 ten sonra bi koşuşturma başladıki sormayın biraz salata yedim akşam bi de yaşpastanın tadına baktım
3 lt su sayabildiğim fazlasını sayamadım
cumartesi günü biraz dengesizdi ama sabah kahvaltı yapmadım öğle ve akşamı birleştirdim gibi oldu mercimek köftesi salata yedim
pazar günü de sabah klasik bi kahvaltı akşam pikniğe davet etmişlerdi adana dürüm incecik köy ekmeğine bu kadar
poncikvegece kontrolümden çıkan bi haftasonu oldu biliyorum ama çabalıyorum
AMA PERŞEMBE CUMA TAM UYDUUMMAdana dürümler, mercimek köfteleriii ohhh maşallaahhhh
Ben programı boşuna atmışım demekki sanaaa, programa ait menülerinin hiçbirinde uyum göremedim amesiacımm
Wah canımmm zahmet etmişsin perşembe cuma tam uydum diyor yaAMA PERŞEMBE CUMA TAM UYDUUMM
cumartesi menümüz aynımenümü bildiricemde nerden nasıl başlıycam bilemedim
cuma günü sabah haşlanmış yumurta yeşillik domates salatalık 1 galeta yedim
1 sade kahve
1 kupa yeşilçay
öğlen 1 kase yoğurt ve karabuğdaylı salata
saat 3 ten sonra bi koşuşturma başladıki sormayın biraz salata yedim akşam bi de yaşpastanın tadına baktım
3 lt su sayabildiğim fazlasını sayamadım
cumartesi günü biraz dengesizdi ama sabah kahvaltı yapmadım öğle ve akşamı birleştirdim gibi oldu mercimek köftesi salata yedim
pazar günü de sabah klasik bi kahvaltı akşam pikniğe davet etmişlerdi adana dürüm incecik köy ekmeğine bu kadar
poncikvegece kontrolümden çıkan bi haftasonu oldu biliyorum ama çabalıyorum
4 Dilim pizza mııııııııııııııııcumartesi
sabah.....az patates,1 tavada yumurta,1 çay kaşığı kadar tereyağ reçel,iki dilim kadar ekmek.domates,salatalık,çay
öğle.......5 -6 tane mercimekli köfte,1 tabak salata,3 bardak ayran
akaşma....2 aten ceviz ,çay
2,5 litre su
150 twist
pazar
sabah...............1 panek,1 kk peynir,1 yumurta,domates salatalık,çay,az da tahinpekmez
öğle...................4 dilim pizza,1 bardak ayran( dün baya yoruldum eşim ben hallederim dedi yemeği
)
akşam.............az mercimekli köfte attım ağzıma
su 2,5
Wah canımmm zahmet etmişsin perşembe cuma tam uydum diyor ya
patiliyi kızdırdıkcumartesi
sabah.....az patates,1 tavada yumurta,1 çay kaşığı kadar tereyağ reçel,iki dilim kadar ekmek.domates,salatalık,çay
öğle.......5 -6 tane mercimekli köfte,1 tabak salata,3 bardak ayran
akaşma....2 aten ceviz ,çay
2,5 litre su
150 twist
pazar
sabah...............1 panek,1 kk peynir,1 yumurta,domates salatalık,çay,az da tahinpekmez
öğle...................4 dilim pizza,1 bardak ayran( dün baya yoruldum eşim ben hallederim dedi yemeği
)
akşam.............az mercimekli köfte attım ağzıma
su 2,5
O 4. takım da aktif.. Keşke insan yerine koyup 2 kelime açıklama yapsaymışkızlar migiyi siteye girdiği halde bize gelip gerekli bir açıklama yapmadığı için ve sizlerinde onayıyla listeden çıkardım.diğer arkadaşı zaten ben listeye eklememiştim.hadi bu hafta toparlanma haftası olsun.gitsin ödemler.
1 litre l,monlu tarçınlı suyum bitti
biliyorum canım.saygı duyduğum biriydi.aynı saygıyı beklerdimO 4. takım da aktif.. Keşke insan yerine koyup 2 kelime açıklama yapsaymış
BEN ikisi bir arada gitmez dedim birde trip yedim ben ikisini yaparım dedi.O 4. takım da aktif.. Keşke insan yerine koyup 2 kelime açıklama yapsaymış
suhan yeni alım yapmasak mı ne dersin?biliyorum canım.saygı duyduğum biriydi.aynı saygıyı beklerdim
Evet canım mutlaka sıkılaşma olur..Kizlar ben menüleri aynı gün atsam olmaz mı gün sonunda.
Diğer türlü kafam karışıyor. Cumartesi pazar öyle yaptım ama kimse yoktu haftasonu diye herhalde.
Birbde spor da yapmam lazım görüntüden hiç memnun değilim. Basen ve üst bacak için Leslie yapsam haftada 3-4 kez sonuç alır mıyım?
Tamam canım başlayayım bugünEvet canım mutlaka sıkılaşma olur..
hatta internetten pilates ipi ne bileyim topu falan sipariş et netten videolar ile birlikte hem izler hem yaparsın mutlaka sıkılaşma yaşanır..