hata demeyelim tabi kihata ne onu çözemedim
kuzucan sen direk kilo yazmamışşın bende akıl edip soramamışım.hıh ben de onu diyorum karışıklığa takılmışım :/
bence de emek ediyor tabi ki, emeğine bir lafım yok ki..kuzum bak geçen hafta kaç kere su bildirimi yapmışsın.yapma gözünü seveyim befer okadar emek ediyor.sence?
tabbisiiikuzucan sen direk kilo yazmamışşın bende akıl edip soramamışım.
yepyeni bir sayfa açalım olur mu?
sabah 63.7 ydim..bugün tartın mı acaba
tartı günümüz bugün
Ee tabi sev yani adam birsuru surprizler yapmış sanaSizinde şimdiden yıldönümüzün kutlu olsun canımm 2 gün kalmışşş
evlilik yıldönümlerini çok severimmm
Ben geriden geriden okuya okuya geldim anca yaziyorumbugün tartın mı acaba
tartı günümüz bugün
sağol canımtmm listeyi yapmıştım değiştireyim
aynen bugün öyle yaptım canım bol limonlu su şişeye kabuk tarçın attımödem tutmuş olabilirsin benimde 4 gün önce geldi normal vaktinden.bugün bitti. ama atamadım hala üzerimden .
şimdi suyun içine kabul tarçın attım
sende limonlu tarçınlı su iç
akşamları yatmadan önce zeytin yağı için sabahları limon zencefil iç bunlar harekete geçiriyor biraz
ağzından bal damlıyor canıımmmamesia yandın bu hafta 5 kilo vereceksn
benim sıkıya gelmem lazım canım yok rahat rahat veriyim yok kalıcı olsun bilmem ne bi arpa boyu yol alamadımBal mı biber mi göreceksin sen
balıkmıydın senhata demeyelim tabi kikusur da diil, estafirullah beferim..
unutulmak alınganlığı oldu suhancığım çözebildin mi
bak alıntıladım menü ve su bildirimlerinibence de emek ediyor tabi ki, emeğine bir lafım yok ki..
beferin emeğine saygım sonsuz, geçen hafta ben de su bildirimi menü bildirimi yaptım evet ondan dedim ben neredeyim yaw
senin eşin nerelerde iş için miEe tabi sev yani adam birsuru surprizler yapmış sanasagol canim tesekkur ederim bizim aramizda 1391 km olacak bu seneki yil dönümünde
sıkıntı yok canımBen geriden geriden okuya okuya geldim anca yaziyorumbi de tepemde cocuk olunca
Beklettiysem kusura bakmayiniz efem
bir gün sonra canım sabahKizlar menulerimizi gün sonunda atıyoruz dimi