- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
ensendeyimmmmyeni listemiz
polis..................................................hırsız
poncikvegece .......................................................suhan
amesia ....................................................................patli
SUHAN ......................................................................befer
Neysesakinim .......................................................................ladyhayabusa
@ladyhayabusa ....................................................amesia
bu birgünde iki günde olmaz canım yüksek ihtimal ödem var.yemekte bişey yemedimki suhaaan :)
tavuk nerdeyse 3 çataltı yoğurt başka bişey yememek için üzüm yedim o da bir avuç yani çok azdı kuruyemişte haklı olabilirsin ama
şeriatın kestiği parmak acımazmış bacımm tamam yazzzamesia patili beni takip etsin diyor tekrar düzenliyorum
üyeler boy BAŞLANGIÇ kilo 17.09.2019 toplam fark 24.Eylbefer 1,59 74,2 -0,3 73,9SUHAN 1,58 65,1 -65,1amesia 1,65 76 -76patilibirhayat 1,64 65 -65Moon Light 1,68 67,5 -67,5MigiMadid 1,65 87,2 -87,2ladyhayabusa 1,70 70 0 70
yok dedin sonra geldin o arada kaynamış kusura bakma.ben neredeyim
evet canım.gerekli yerlerde uyarı ceza vs uygulayabilirsin.Şimdi ben Beferi su ve menü olarak detaylı 1 hafta boyunca takip edeceğim dimi
Suhan da beni takip edecek aynı şekilde
o iki kişi dediğin kim suhancığım ?HATUNLAR yeni liste yukarda.bu hafta takipler daha iyi olsun.iki kişi daha var onlar daha bildirim yapmadılar.onlarıda kendi aralarında eşleştiririz gelirlerse
hayır suya varsın buraya neden eklemedim acaba.ben neredeyim
sensin yaw sensin tamam heyecan yapmaaao iki kişi dediğin kim suhancığım ?
arkadaşlar ben neredeyim biriniz ses edin yaw ://
yok dedim hatta atın beni dedim ama kabul etmediniz.. ben d eo kabul edilmemişle bildirim yaptım daha dün yazdım hattayok dedin sonra geldin o arada kaynamış kusura bakma.
bildirim yaptın mı şu kadar kilo diye.
benim kafa yerinde değil bu aralar
canım valla benim hatam kusura bakma üzmek istedim ben seniyok dedim hatta atın beni dedim ama kabul etmediniz.. ben d eo kabul edilmemişle bildirim yaptım daha dün yazdım hatta
heyecan değil merak ve şaşkınlık yapıyorum ://sensin yaw sensin tamam heyecan yapmaaa
Hosgeldin canim. İnsallah hedefine ulasirsinKizlar bende bugün sizinle başlamaya karar verdim.
Boyum 170 kilom 70 21 yaşındayım.
Hedefim 60 kg olmak
10kg vermek istiyorum inşallah veririm
tamam ben atlamışım sen o vakitteki kilonu ve şimdikini yazar mısınheyecan değil merak ve şaşkınlık yapıyorum ://