- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
Oh afiyet olsun bi günlük olur oyle canim. Daha nice nice senelere insallah saglik sihhatleGünaydınnnn
23 EYLÜL PAZARTESİ
Sabah; 3 yemek kaşığı yoğurt + 1 ince dilim ananas
Ara; 10 çiğ fındık + 1 fincan yeşil çay
Öğlen; 6 yemek kaşığı susuz nohut + 1 bardak kefir
Ara; Sade türk kahvesi
Akşam; 1 tane ızgara çupra + bol salata + 1 kadeh rakı( dün evlilik yıldönümümüz sbebi ile dışardaydık ondan )
3 çatal pastadan tırtıkladım ( eşim söylemiş, ayıp olmasın diye )
Hoşbuldum canım insallahhhhHosgeldin canim. İnsallah hedefine ulasirsin
Sizinde şimdiden yıldönümüzün kutlu olsun canımm 2 gün kalmışşşOh afiyet olsun bi günlük olur oyle canim. Daha nice nice senelere insallah saglik sihhatle
Bizimki de 26sı.
bugün tartın mı acabaOh afiyet olsun bi günlük olur oyle canim. Daha nice nice senelere insallah saglik sihhatle
Bizimki de 26sı.
Gecen hafta 67.5nekadar vermişsin bu hafta merak ettim
üyeler | boy | BAŞLANGIÇ kilo 17.09.2019 | toplam fark | 24.Eyl |
befer | 1,59 | 74,2 | -0,3 | 73,9 |
SUHAN | 1,58 | 65,1 | -0,5 | 64,6 |
amesia | 1,65 | 76 | 1,1 | 77,1 |
patilibirhayat | 1,64 | 65 | -0,45 | 64,55 |
Moon Light | 1,68 | 67,5 | -0,8 | 66,7 |
MigiMadid | 1,65 | 87,2 | -87,2 | |
ladyhayabusa | 1,70 | 70 | 0 | 70 |
harikamo | 1,59 |
Hareket olunca yine de yakiyorsundur. Bende cocuk icin kosturmaktan baska hareket yok malesef. Her tarafim yumus yumus azcik sıkılassın derdindeyimyavaştan yavaşa başla.bu ara ben koşturmaktan pertim çıkıyor.akşam ayaklarım sızlıyordu : (
nerdeyim derken.evet sensin kuzum.senle migio iki kişi dediğin kim suhancığım ?
arkadaşlar ben neredeyim biriniz ses edin yaw ://
ya suhan alındı benim hatam yüzünden Allah aşkına bir şey söylenerdeyim derken.evet sensin kuzum.senle migi
yawrum sen burdasın neye kabul edilmemişsin.bugün kilo bildirim ve listeleri yenileme günü.tabloları düzenliyoruz.yok dedim hatta atın beni dedim ama kabul etmediniz.. ben d eo kabul edilmemişle bildirim yaptım daha dün yazdım hatta
ben kilo tablosuna yazmayı unutmuşum ondan böyle yapıyor. ben hatam diyorum varsın diyorum ama yokyawrum sen burdasın neye kabul edilmemişsin.bugün kilo bildirim ve listeleri yenileme günü.tabloları düzenliyoruz.
sıkıntı edecek bir durum yo ki beferim.neden?hata?kusur?canım valla benim hatam kusura bakma üzmek istedim ben seni
hata ne onu çözemedimya suhan alındı benim hatam yüzünden Allah aşkına bir şey söyle
harikamo geçen hafta ki eşleşmeler de yokharikamo geçen hafta kimi denetledin? kimin polisiydin
günaydınlar..
dün sabah bir tost
zeytin domates salatalık
öğlen çubuk kraker kremalı büsküvi
akşam bir kase aşüre
2lt su
aralarda derelerde bişi yok :)
bilmiyorum daha pazar belli olacak :))
herhal kapasiteye göreye onlar belirler.. ama sen şu yöreyi oynayacağım dersen o yöreye çalıştırıyorlarmış..
heç bir şey bilmiyorum beferim bakacağıss
kuzum bak geçen hafta kaç kere su bildirimi yapmışsın.yapma gözünü seveyim befer okadar emek ediyor.sence?selamlarrr :)
ben ne yediğimi anımsamıyorum dün haricinde gerçekten ama ://
cumartesi gece 2 adet brownili kurabiye çayla
pazar mükellef bir kahvaltı, yarım lavaş döner akşam üstü o kadar..
su azınlıkta ://
evet bi karışıklık olmuş genel anlamdaharikamo geçen hafta ki eşleşmeler de yok
Atlanmış sanırım yoğunluktan olur böyle şeyler kızlarr
atmayı kabul etmediniz dedim suhancığımyawrum sen burdasın neye kabul edilmemişsin.bugün kilo bildirim ve listeleri yenileme günü.tabloları düzenliyoruz.
hıh ben de onu diyorum karışıklığa takılmışım :/evet bi karışıklık olmuş genel anlamda