- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
3gün dene bakalım sonra haberleşelim olur muaynen bugün öyle yaptım canım bol limonlu su şişeye kabuk tarçın attım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3gün dene bakalım sonra haberleşelim olur muaynen bugün öyle yaptım canım bol limonlu su şişeye kabuk tarçın attım
tekrar tartılmaya korkuyorum ama böyle sulara devam edicem bi de yeşilçay patlattım mı ödem mödem kalmaz :)3gün dene bakalım sonra haberleşelim olur mu
yok yok tartıl sıkıntı yapma kilo bile olsa 3 gün böyle yap hepsi gider gör bak 75 olacaksın perşembetekrar tartılmaya korkuyorum ama böyle sulara devam edicem bi de yeşilçay patlattım mı ödem mödem kalmaz :)
ayyy inşallahyok yok tartıl sıkıntı yapma kilo bile olsa 3 gün böyle yap hepsi gider gör bak 75 olacaksın perşembe
kaç zamandır söylüyorum bunu sana ben söylüyorum ben dinliyorum tatlım çok iyi yarında bir doz yap.Neysesakinim bişey diyimmi resmen içim temizlendi afedersin kaç kere wc ye gittim bilmiyorum
ne içiyordun senNeysesakinim bişey diyimmi resmen içim temizlendi afedersin kaç kere wc ye gittim bilmiyorum
kabuk tarçın ve yarım dilimlenmiş limon 1,5 lt suyane içiyordun sen
ben haftasonu hep limonlu içtim aslında kabuk tarçınım var ama sevemedim şu çubuğuda.yarın getireyim bende içeyimkabuk tarçın ve yarım dilimlenmiş limon 1,5 lt suya
bi de açlık krizlerini de etkiledi sanki canım psikolojik mi bilmiyorum ama normalde canım hep bişeyler ister bugün gayet iyiydim tavsiye ederimben haftasonu hep limonlu içtim aslında kabuk tarçınım var ama sevemedim şu çubuğuda.yarın getireyim bende içeyim
haklısın canım ama hep bahane uydurdum durdumkaç zamandır söylüyorum bunu sana ben söylüyorum ben dinliyorum tatlım çok iyi yarında bir doz yap.
akşamda yağı unutma olur mu
evet bir an boşladın geri. olacak bu sefer rahat ol60 olup bırakmak istiyorum 62ye kadar indim aslında az daha gayret etsem olurdu
evet geçen yıllarda tüketiyordum onların sulu lght olabı var onlardan al bir tık daha pahalı ama çok daha güzel hafifton balığı tüetetn varmı
sıfırdan başlamış gibi başlangıç yaptım.geçen ekimde başlamıştım.evet bir an boşladın geri. olacak bu sefer rahat ol
valla bende nefret ederdim ama ufak ufak alıştım. az koy sonra çoğalıyor o. ve tok tutuyor.ben haftasonu hep limonlu içtim aslında kabuk tarçınım var ama sevemedim şu çubuğuda.yarın getireyim bende içeyim
evet sabah aç karnına 1.5 lt içtim öyle ve öğlen yedim sadece canım istemedi. ki bir ara açıktım ama geri geçti o açlıkbi de açlık krizlerini de etkiledi sanki canım psikolojik mi bilmiyorum ama normalde canım hep bişeyler ister bugün gayet iyiydim tavsiye ederim
bende geçen sene kış baya tükettim sonra bıraktım.zamanım olmayınca akşam öğünü için ton balıklı salata kurtarıyordu.tekrar başlıcam galibaevet geçen yıllarda tüketiyordum onların sulu lght olabı var onlardan al bir tık daha pahalı ama çok daha güzel hafif