kuuzm çok güzel o kadarda bunaltma kendini sonrası daha fena olur nefsinin şımarmasına da ara sıra izin verGünaydınnn
1 Ağustos Perşembe
Sabah;
Aç karnına 1fincan sade türk kahvesi
1 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim salatalık
1 dilim domates
bol roka
Öğlen;
Bol salata + 1 ızgara tavuk + kefir
Ara öğün;
1 fincan kuşburnu
Akşam ;
3 yemek kaşığı tavuk sote ... ayrıca 15 gündür hiç yapmadığım birşey yaptım ve 3 yemek kaşığı salçalı makarna yedim.. o kadar pişmanım ki ama canım çok çekmişti. sonra pişman oldum tabi
E hal böyle olunca evde kendi kendime ceza verip yemeğin üzerine 1 lt su .. 25 dk boyunca alt karın üst karın mekik çektikten sonra 4 ayaklı dostumu alıp 30 dklık yürüyüş yapıldı
sanıyorum ki 3 yemek kaşığı makarna erimiştir herhalde
3 lt su ..
akşama kadar spor vs yapma sakin sakin oturBugün diyetisyene gidiyorum kızlar..
Çok gerginim dün kü salçalı makarnadan dolayı
akşamı heyecan ile bekliyorummm
Yaa ne bileyim çok pişmanım..kuuzm çok güzel o kadarda bunaltma kendini sonrası daha fena olur nefsinin şımarmasına da ara sıra izin ver
harika gidiyorsun
yok işyerindeyim zaten istesem de yapamamakşama kadar spor vs yapma sakin sakin otur
merakla tartı sonucunu bekliyor olacağım
Bir de bu hafta çok beklemiyorum.. kasıklarım ve karnım çok agrıyor sanırıım reglim geliyor..akşama kadar spor vs yapma sakin sakin otur
merakla tartı sonucunu bekliyor olacağım
motivasyonunu bozma çünkü regl sonrası rahatlıycaksın 1 kİlo 1 kilodur hiç azımsamaBir de bu hafta çok beklemiyorum.. kasıklarım ve karnım çok agrıyor sanırıım reglim geliyor..
vücudum da şiş malum 3 aydır olamıyorum.. 3-5 güne hastalanırım gibi hissediyorum bakalımm..
1 kilo felan anca eksi çıkar
valla iradeni de seni de tebrik ediyorum çok iyi gidiyorsunYaa ne bileyim çok pişmanım..
Normal de hiç yapmam.. ama eşimin canı çok çekmiş.. sen diyettesin evde bir şey yiyemiyoruz ben salçalı makarna yapıcam valla dediyaptı... 3 kaşık yedim sonra da çok üzüldüm ne bileyim
Canımm inşallah bakalım..motivasyonunu bozma çünkü regl sonrası rahatlıycaksın 1 kİlo 1 kilodur hiç azımsama
Etmemeye çalışıyorum ama yine de her hafta 3-5 fazla çıkıyor haliyle. Eylüle kadar da böyle ilerleyip eylülde eski halime dönüp buralarda fırtınalar estiricem dermisimKuzum sen annendeyken iyisin bile
Pes etme
Teşekkür ederim canımdüzenledim canım
Eylülde ben de tam basliycam, şimdilik cozutabilirsin, kendime yoldaş arıyorumeyüle kadar ara verdim.ara ara yazarım yine.soran olursa geyikte diyin
Amiiin kuzumEtmemeye çalışıyorum ama yine de her hafta 3-5 fazla çıkıyor haliyle. Eylüle kadar da böyle ilerleyip eylülde eski halime dönüp buralarda fırtınalar estiricem dermisim
Senin de anneannecigine Allah acil sifalar versin, isleriniz rast gitsin inşallah canım.
Teşekkür ederim canım
Eylülde ben de tam basliycam, şimdilik cozutabilirsin, kendime yoldaş arıyorum
Oooo 100 zıp veriyorum hemenYaa ne bileyim çok pişmanım..
Normal de hiç yapmam.. ama eşimin canı çok çekmiş.. sen diyettesin evde bir şey yiyemiyoruz ben salçalı makarna yapıcam valla dediyaptı... 3 kaşık yedim sonra da çok üzüldüm ne bileyim
Eksi eksidir sevin kuzumMerhaba kızlar diyetisyenden geldim
Tartı da -1.100ü gördüm ..
üzülmedim de, çokta sevinmedim
Süpersin kuzumGünaydınnn ,
2 Ağustos Cuma ,
Sabah,
1 fincan sade türk kahvesi
1 su bardağı yoğurt
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 tatlı kaşığı toz tarçın
yarım elma
ara öğün,
1 adet galete + yeşil çay
Öğlen,
6 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği ( nohut ) + 1 bardak kefir
Akşam;
bol salata + 80 gr fırın da pişmiş balık + 1 adet etimek
Gece;
3 yemek kaşığı yoğurt + 2 tatlı kaşığı elma sirkesi + 3 damla limon + 1 tatlı kaşığı pul biber.
1,5 lt detoks suyu içildi + 1 lt normal su içildi..
30 dk spor ( yürüyüş ) yapıldı.