- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
hayırrr tabikiii çok hooşşşşayy kötü bir şey mi yaptım kötü birşey mi dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırrr tabikiii çok hooşşşşayy kötü bir şey mi yaptım kötü birşey mi dedim
dilim biraz sivridir yazı dili olunca daha farklı o yüzden hep yumuşatmaya çalışıyorumhayırrr tabikiii çok hooşşşş
tatlı sert havası alıyorum bu tür mesajlarındadilim biraz sivridir yazı dili olunca daha farklı o yüzden hep yumuşatmaya çalışıyorum
normalde de konuşma tarzım öyledir esasında amesia sende hissettin mitatlı sert havası alıyorum bu tür mesajlarında
aynen canım ne laubali ne sert tam dozundanormalde de konuşma tarzım öyledir esasında amesia sende hissettin mi
işim gereği hep nüktüden olmam gerekti o yüzden alışkanlık olduaynen canım ne laubali ne sert tam dozunda
bu arada bu iyi bişey haa yanlış anlama sakınişim gereği hep nüktüden olmam gerekti o yüzden alışkanlık oldu
yooo sıkıntı yok canımbu arada bu iyi bişey haa yanlış anlama sakın
Yok kuzum annemler köyden geldi
canım çok geçmiş olsun durumdan haberdar et biziYok kuzum annemler köyden geldi
Ananem falan da
10.30 gibi kalktım
Ama gelen giden vs anca
Gece de acile kaldırdık...
Allah razı olsun canım dua edin hayırlısı ile işlerimiz r kolayca ilerlesincanım çok geçmiş olsun durumdan haberdar et bizi
mübarek gün dualarımız sizinle
01.08.2019 perşembe
sabah avuç içi kadar mısır ekmeği peynir
öğlen közlenmiş pat. biber dom. peynir çorba
1 avuç leblebi
akşam közlenmiş pat. biber dom. 3 köfte 1 bardak kefir bir küçük muz 2 ceviz
aralarda yeşilçay kahve vs
akşam yürüyüşe çıktım ama sonunda dondurma yedim hiç olmadı ama kıramayacağım biri almış hayır demem olmazdı
yedim gitti
su 3 lt
çok geçmiş olsun canımKızlar yorum yapamadığım ve olur da yapamazsam yapamayacağım menüler için özür dilerim
Ananem hastanede gelişmelerden haberdar ederim
Dua beklerim
1 agust
11.30
Domatesli biber 1 yk
1yk yumurtalı fasulye
2-3 dilim ekmeğin sadece dışı (tek parça da yaklaşık ona tekamül eder )
Kayısılı çay
Yeşil çay
Türk kahvesi +1 kuru kayısı
17.15
Yoğurtlu kabak 6-7 yk
Domates salatalık
Çay
Su 2,5 oldu sanırım 2 net Neysesakinim
Spor gelen gidene hizmet hastane koşturması
Tartı öncesi boş bırakmıştım aslında
Şu an için ananemin durumu sabit dönüşümlü kalacağız ben sabah geçeceğim eğer yatış devam ederse etmezse de randevusu var ona gideceğim her halükarda
Sizi öpüyorum hayırlı geceler
geçmiş olsun Allah şifalık versinKızlar yorum yapamadığım ve olur da yapamazsam yapamayacağım menüler için özür dilerim
Ananem hastanede gelişmelerden haberdar ederim
Dua beklerim
1 agust
11.30
Domatesli biber 1 yk
1yk yumurtalı fasulye
2-3 dilim ekmeğin sadece dışı (tek parça da yaklaşık ona tekamül eder )
Kayısılı çay
Yeşil çay
Türk kahvesi +1 kuru kayısı
17.15
Yoğurtlu kabak 6-7 yk
Domates salatalık
Çay
Su 2,5 oldu sanırım 2 net Neysesakinim
Spor gelen gidene hizmet hastane koşturması
Tartı öncesi boş bırakmıştım aslında
Şu an için ananemin durumu sabit dönüşümlü kalacağız ben sabah geçeceğim eğer yatış devam ederse etmezse de randevusu var ona gideceğim her halükarda
Sizi öpüyorum hayırlı geceler
su tüketimin çok arttı bu çok iyi.ne yaptın arttırdın01.08.2019 perşembe
sabah avuç içi kadar mısır ekmeği peynir
öğlen közlenmiş pat. biber dom. peynir çorba
1 avuç leblebi
akşam közlenmiş pat. biber dom. 3 köfte 1 bardak kefir bir küçük muz 2 ceviz
aralarda yeşilçay kahve vs
akşam yürüyüşe çıktım ama sonunda dondurma yedim hiç olmadı ama kıramayacağım biri almış hayır demem olmazdı
yedim gitti
su 3 lt
ben normalde çok içerdim zaten yani en az 2,5 lt yaz kış içerdimsu tüketimin çok arttı bu çok iyi.ne yaptın arttırdın
hımm çok iyi fikir vallaben normalde çok içerdim zaten yani en az 2,5 lt yaz kış içerdim
ama son bikaç aydır düzenim çok şaştı eski halime dönmeye çalışıyorum bi de vakti zamanında bir diyetisyen çay da içsen kahve de ne içersen iç arkasından mutlaka su iç dedi
o aklıma geliyo hep