- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
Tamamdiirrr teşekkür ederiimm çok motive oldummtamamdır su miktarını en son haliyle befer i etiketlemeyi unutma canım :) süpersiiiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdiirrr teşekkür ederiimm çok motive oldummtamamdır su miktarını en son haliyle befer i etiketlemeyi unutma canım :) süpersiiiin
ne demek her motivasyon ihtiyacında hepimiz buradayız :)Tamamdiirrr teşekkür ederiimm çok motive oldumm
Kızlar selam, gün bitmeden raporumu vereyim, 64.2 çıktım bugün, yani verememişim , önümüzdeki haftaya inşallah
harikasın bütün bedenin hareket halinde
SU HEDEFİ ÜYELER 01-07 TEMMUZ | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | TOPLAM TUTAR |
befer | 2,5 | 3,5 | 6 | |||||
SUHAN | 1,5 | 1,5 | ||||||
little dora | 1,3 | 1,3 | ||||||
harikamo | 0 | |||||||
denz2010 | 0 | |||||||
amesia | 2,5 | 2,5 | ||||||
Nurov | 0 | |||||||
orkidekaramel | 3,5 | 3,5 | ||||||
Sevgibakir | 1,5 | 2 | 3,5 | |||||
cgdmk | 0 | |||||||
SarI NisaN | 0 | |||||||
MrsParanoid | 0 | |||||||
fmad | 4 | 4,2 | 8,2 | |||||
Minikriko | 0 | |||||||
Verano_porteno | 2 | 2 |
spor bakanlığımı sana devrettim şuan baby.takip yapabilirmisinsuhan beni ceza bakanı yap
istikrarlı ilerliyorum ya çok pis ceza kesebilirm şimdi
yeni döneme başladık.kuralları yeniledik bi göz at istersen.listeyi yeniliyoruz.Kızlar selam, gün bitmeden raporumu vereyim, 64.2 çıktım bugün, yani verememişim , önümüzdeki haftaya inşallah
2 kuzu
SU HEDEFİ ÜYELER 01-07 TEMMUZ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR TOPLAM TUTAR befer 2,5 3,5 6SUHAN 1,5 1,5little dora 1,3 1,3harikamo 0denz2010 0amesia 2,5 2,5Nurov 0orkidekaramel 3,5 3,5Sevgibakir 1,5 2 3,5cgdmk 0SarI NisaN 0MrsParanoid 0fmad 4 4,2 8,2Minikriko 0Verano_porteno 2 2
günü güzel geçirirsen haftalık ödül olarak kabul edilir.yarında yüzme dışında teletubbies ın vereceği ekstra egzersizle kapatırsın alınan kaloriyiGunaydin kizlar, kacamaksiz bir gun olsun hepimize. Aksam yemege davetliyiz, pide olacak
çok iyi gidiyorsun beferim.birden bikaç kilo gidecek galiba.benimde haftaya kendimidetoksa vermem lazım.yediklerime dikkat ediyorum ama inanılmaz şişlik var.02.07.2018
kahvaltı 1 büyük salatalık
ara bir büyük salatalık ,bir küçük nektar
öğlen 4 dilim antep peyniri, domates ,salatalık ,acır ,2ince dilim kaşar peyniri
ara 2 küçük nektar
akşam 1 lahmacun ,1bardak ayran(eskiden 3 lahmacun yer doymazdım bu arada)
bir haftadır ekmek tüketmeyince bunu yiyince biraz ağır oldu yürüyünce rahatladım.
su 3,5 lt
10 bin adım yürüyüş
yıldızlı bir menü olmuş.çok sağlıklı geçmiş.karbon,yağ,protein,tahıl grubu bence gayet dengeliBugünkü menümü yazayım yarina kalınca unutuyorum saatleri
Sabah 11.30
bir muzun yarısıyla 2 kaşık yulaf ve yarim çay bardağı sütle karışım yapıp yedm yarim da şeftali yedim
Ara 15.00
şekersiz türk kahvesi ve kalan yarim muzu kakaoya batırıp yedim
Akşam 18.30
Bir porsiyon zeytinyağlı yeşil fasulye bir kase dereotlu yoğurt 1 adet domates
Ara 20.00
Sütlü kahve şekersiz 10 adet falan kabak çekirdeği
Su 2 litre
Ceza sporlarımı yaptım şimdi de +200 zipzipimi yapcam
Neysesakinim @little dora teletubbies SUHAN
seninde yıldızlı olmuşKizlar menumu yazim bugun artik baska bisey yemem
Sabah yok
Ogle 1 kase mantar corba, 1tabak etli nohut, 1 kase cacik
Aksam 4 kepce yayla corba, 4 kayisi
Spor 30 dk yuzme , 60 dk yavas yuruyus
Su 12 bardak oldu
arada suyla beslenir o bikaç günharikamo sirrini paylas 2.5 kilo verilebiliomuymus yaa tebrikler
Kizlar Sabah yemedim, oglen de isyerinde cikan yemeklerden yedim. 1 kase mantar corba, 1 tabak etli nohut ve cacik. Aksama ne yerim bilmiyorum ama kacamak yapmamaya kararliyim. Neysesakinim 10 bardaktayim suan
tam adamına dedin :) sporu sadece yürüyüşten ibaret yapan.. bir ara ne güzel lesliıe yapıyordum ona da başlamak lazım sıcakta çekilir gibi değil.. o yüzden en güzeli akşam yürüyüşleri aralarda gün içinde tempolu yürüyüşler..spor bakanlığımı sana devrettim şuan baby.takip yapabilirmisin