- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
evet bu sabah 89 gördüm@orkidekaramel canım tartıldınmı sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bu sabah 89 gördüm@orkidekaramel canım tartıldınmı sen
bence ekmek yok pilav olabilir sıkıntı yok pilavdagünaydın kızlaar
pazartesi menüm
sabah klasik kahvaltı
öğle canım bişey istemedi yine yine kahvaltı
akşam sadece kiraz yedim bir avuç
su 2 lt
salı
sabah kahvaltı yine klasik
öğle sadece bir avuç yer fıstığı peynir zeytin ve avuç içi kadar çörek
akşam 5 kaşık kuru fasülye 3 kaşık pilav (bu olmamalıydı evet biliyorum) 2 kaşık haş. tavuk
su 4 lt çok rahat var
dün deli gibi su içtim
Neysesakinim little dora
çok iyi yarım kilon gitmiş.bu arada başlangıcını 88 yazmışız doğrumuevet bu sabah 89 gördüm
bence gelmesin zaten kimsede bence bu durumdan pişman değiltemmuz ayına yeni tablo oluşturacağım.toplam verilen kilolarımız başlangıç kilolarımız aynı kalacak tekrar bi 8 haftalık döngü oluşturacağız.hem ekranda zorluk oluyor kiloları yerleştirirken hemde 3x alanlara af gelecek
aktif girip x alanlar var onlarınki silinecek.yoksa bayadır girmeyenler silinecekbence gelmesin zaten kimsede bence bu durumdan pişman değil
o cips ne tatlım yaaagünaydınlarrrr :)
little dora canım benim
sabah, yok
öğlen, kahvaltı türü beslenme; 2 adet hindi füme ile (biras peynir, az biras ekmek ve yarım domatesle)
ara bir türk kahvesi yanında 3-5 parça fıstıklı bitter çikolata
akşam 3-5 parça cips
su 3.300 @beferciğim
9.000 de adım
SUHAN bu sabah da yaptim sporumu yarim saat yuzme
yawru ceylan nasıl ayakta durdun bişey yememişsingünaydınlarrrr :)
little dora canım benim
sabah, yok
öğlen, kahvaltı türü beslenme; 2 adet hindi füme ile (biras peynir, az biras ekmek ve yarım domatesle)
ara bir türk kahvesi yanında 3-5 parça fıstıklı bitter çikolata
akşam 3-5 parça cips
su 3.300 @beferciğim
9.000 de adım
göz hakkı gözo cips ne tatlım yaaa
ok bana der misin şunları silelim şunlar kalsın kafam yerinde değil çünkü baksana yanlış etiketledim milletiaktif girip x alanlar var onlarınki silinecek.yoksa bayadır girmeyenler silinecek
ankarada ancak havuz tabi deniz zornerede yapıyorsun yüzmeyi.. ne kadar güzel bir şey maşaallah
nasıl isterdim evimin bahçesinde ya da bulunduğum sitenin içinde bir havuzun olmasını
vallahi akşam sabah yüzerdim
su manyağıyım ben :)
harbiden ben de baktım suhanım yememişim yaw ://yawru ceylan nasıl ayakta durdun bişey yememişsin
sen benim mini magnumu görmedin galibagöz hakkı göz
havuza razıyım saten olaydı keşke yanı dibimde :)ankarada ancak havuz tabi deniz zor
afffiiiyeett olsunnn afiyett :)))sen benim mini magnumu görmedin galiba
yerken sen geldin aklıma
Sitenin altinda spor salonu var oraya yazildim. Havuz da var sabah az kisi oluyor normalde kalabalik da. Yuzme Sabah guzel kardiyo oluyor. Zayifladikca pilates fln da eklicem.nerede yapıyorsun yüzmeyi.. ne kadar güzel bir şey maşaallah
nasıl isterdim evimin bahçesinde ya da bulunduğum sitenin içinde bir havuzun olmasını
vallahi akşam sabah yüzerdim
su manyağıyım ben :)